BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 hayır ama bölümü açmaya çalıştıkça kendi kendine kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ok here we go; shift+delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Kaede said: ya bayağı korkunç ya ahah ending spoiler LOL KANBAĞI YOK XDD falan çekmedi yazar. bildiğin özkardeşler fake wedding yaptılar öpüştüler falan. sonra okul bitene kadar ayrıldılar. okul bittiği gibi de ... diye açık bıraktı sonunu yazar yani adam bildiğin bacısını dayanamadım izledim sonun değiştirmişler fake wedding var ama fake wedding bitince ayrılıyorlar, birbirlerine noel gecesi "mezuniyete kadar sevgili olarak takılalım sonra normal abi-kardeş hayatmıza geri dönelim" demişler ki öyle bitti gözlüklü kızla kirinonun cat fightı var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bi dakka. sonuncu bölüm s2ep13 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Hayır 13 bölüm + 3 ova var sezonun kaldığı yerden devam ediyo, bugün çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 abi kardeş izlemek lazım bunu, hatta tüm aile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 abi-kardeş izlemenin sonu duvara terlikle vurmak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bi koi kaze değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 BabacumMostors said: Kaede said: ya bayağı korkunç ya ahah ending spoiler LOL KANBAĞI YOK XDD falan çekmedi yazar. bildiğin özkardeşler fake wedding yaptılar öpüştüler falan. sonra okul bitene kadar ayrıldılar. okul bittiği gibi de ... diye açık bıraktı sonunu yazar yani adam bildiğin bacısını dayanamadım izledim sonun değiştirmişler fake wedding var ama fake wedding bitince ayrılıyorlar, birbirlerine noel gecesi "mezuniyete kadar sevgili olarak takılalım sonra normal abi-kardeş hayatmıza geri dönelim" demişler ki öyle bitti gözlüklü kızla kirinonun cat fightı var bu arada 14-16 Manami nin yumruğu gömüp Avatar of Common Sense moduna girip ayar verdiği sahne haricinde 3 bölüm de ölümüne bayıktı. Sırf ensest yüzünden filan değil yani, bildiğin bayıktı. Bitse de gitsek modunda izledim. (Sırf o sahne için izlemeye değdi ama:p İçimin yağları eridi) Bir de kim bilir ne kadar materyali 3 bölüme sıkıştırmaya çalıştılar, bi halta benzemiyordu. Animeyi fastforwardda izliyormuş gibi geldi bana, her şey kopuk kopuk. Sonu da kötüydü. Ha, en azından sonunu ensest bağlamamışlar da mezuniyetten sonra olayını ters çevirmişler o açıdan biraz kurtarmış gibi, ama yine de kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 http://i.imgur.com/P3E2obU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ilk sezonda droplamıştım ama sırf shitstorm yüzünden son çıkan bölümleri izleyeceğim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ya bide kuroneko varken neden kirino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 aslında sadece 16. bölümdeki cat fightı izleseniz de olur gerisi süper traş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bir harekette nasıl best girl olunur http://i.imgur.com/YuUHIVQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yok manami hala shit tier. olaya sadece kirino tarafından bakmayın. abinin çektikleri de hep manami yüzünden bütün cast > kirino > manami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ben anlamam abi kirino rospusunu yumruklayan benim gözümde best girldür otomatikman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Kaede said: http://i.imgur.com/P3E2obU.jpg AHAHAHHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Best girl denecek kadar olmasa da o hareket 3-4 sıra atlattı tek hamlede. Ayrıca ciddi ciddi son 3 bölümdeki tek iyi şeydi Manami. Kuroneko da iyi gerçi ama bu bölümlerde pek bir olayı yoktu o yüzden finali Manami kurtardı. (-ki bu olaydan önce bile Manami>Kirino ydu çok net) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 of şimdi izleyebildim final form manami best girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Demin izledim nihayet son 3 bölümü: Ore no animu wa konna ni shitty wake ga nai Saori kısımlarını yutuptan izleyip hiç dokunmasaymışım ikinci sezona keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 vay anam vay ne olmus ole burda ya? ensest yok diye yazmistim tavsiyede tam tasfiye olmus dsaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yani olabilecek en iyi şekilde bitti ama malzeme olaiblecek en iyi şekilde değelendirilmedi şimdi oturdum mangasını okuyorum da atladıkları epey şey varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar