Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ore no Imouto - My Sister Cant be this Cute

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

ya bayağı korkunç ya ahah

ending spoiler

LOL KANBAĞI YOK XDD falan çekmedi yazar. bildiğin özkardeşler fake wedding yaptılar öpüştüler falan. sonra okul bitene kadar ayrıldılar. okul bittiği gibi de ... diye açık bıraktı sonunu yazar

yani adam bildiğin bacısını

dayanamadım izledim sonun değiştirmişler

fake wedding var ama fake wedding bitince ayrılıyorlar, birbirlerine noel gecesi "mezuniyete kadar sevgili olarak takılalım sonra normal abi-kardeş hayatmıza geri dönelim" demişler ki öyle bitti

gözlüklü kızla kirinonun cat fightı var bu arada

Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Kaede said:

ya bayağı korkunç ya ahah

ending spoiler

LOL KANBAĞI YOK XDD falan çekmedi yazar. bildiğin özkardeşler fake wedding yaptılar öpüştüler falan. sonra okul bitene kadar ayrıldılar. okul bittiği gibi de ... diye açık bıraktı sonunu yazar

yani adam bildiğin bacısını

dayanamadım izledim sonun değiştirmişler

fake wedding var ama fake wedding bitince ayrılıyorlar, birbirlerine noel gecesi "mezuniyete kadar sevgili olarak takılalım sonra normal abi-kardeş hayatmıza geri dönelim" demişler ki öyle bitti

gözlüklü kızla kirinonun cat fightı var bu arada

14-16

Manami nin yumruğu gömüp Avatar of Common Sense moduna girip ayar verdiği sahne haricinde 3 bölüm de ölümüne bayıktı. Sırf ensest yüzünden filan değil yani, bildiğin bayıktı. Bitse de gitsek modunda izledim.
(Sırf o sahne için izlemeye değdi ama:p İçimin yağları eridi)

Bir de kim bilir ne kadar materyali 3 bölüme sıkıştırmaya çalıştılar, bi halta benzemiyordu. Animeyi fastforwardda izliyormuş gibi geldi bana, her şey kopuk kopuk.

Sonu da kötüydü. Ha, en azından sonunu ensest bağlamamışlar da mezuniyetten sonra olayını ters çevirmişler o açıdan biraz kurtarmış gibi, ama yine de kötüydü.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...