escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 red, kardeşim neden netlimitsize geçmiyorsun? 8 mbt e kadar ama hızın da 4mbt i geçeceğine eminim yani. hem o hız kesilme olayının da nasıl işlediğini biliyosun. cebine eziyet etme bence bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kozalak said: bu aralar adsl2+ a geçmek için uygun bi zaman değil sanırım. geçenlerde işlem hemen yapılıyor mu? ona göre biraz bekleyip yükseltme yapıcam. şu soruya cevap arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Ben telefonla geçiş yaptım 16'ya. Adam 11-12 alırısnız dedi. Telefonu kapattıktan sonra hemen geçişim oldu ama Linksys modem bir türlü alamadı interneti Wag 160N modeli. Airties 5450 modem biraz geçde olsa bağlandı. Tekrar aradım bağlanmıyor dedim. Onlarda ağrıza kaydı açtılar. Akşam test yapınca 11mbs civarı çıkıyordu. Bir gün sonra bir baktım bağlantım 8mbit e inmiş ve 7mbs civarı alıyorum testten... Gerçi uzak değilim diye biliyorum santrale. Şimdi yaptığım test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 upload hiç vermeseler de olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sitenizde varsa ttnet çilesine alternatif oalrak tavsiye ederim ul-dl paralel 10mbit ama kullanan yok diye ul daha rahat. dl akşamları 5-6ya düşebiliyor. sözleşmesiz 47tl bu paket ayda. herhangi bir kota adil kullanım sınırı yok. hayır para almıyorum adamlardan ama ttnetten sonra şimdilik düzgünler. hatta isimlerini bile vermedim o derece. :P yurtdışı çıkış ttnet altyapısı tabi, bigün feci sıçabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sitemizde var yok nereden bilecez yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 herkezin yaptigi gibi sitesine girip bakiyorsun nereye hizmet veriyor, nereye yakinda verecek vs. zor bisey degil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 haddimi bildim, tesekkur ederim. sitede de bulamadım, yetemedim. basvurudan gorunuyo aslında sehirler de izmit secince ilceler cıkmıyor. aman neyse yoktur herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 siteniz kaç kişilik? beş on kişilik ön başvuru yaparsanız bigün gelebilirler, bi seneye falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ADSL2+'ın siteyle falan alakası nedir, ben mi bilmiyorum? santrale 1-2 km olan heryere 32mbit'e kadar veriyorlardı eskiden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 valla 40 daire var da internet icin ikna edemem kimseyi. zaten elektrikten internet cok fantastik gorunuyor su anda, her ne kadar fiyatı ve upload hızı cezbetse de bildigimden sasmayacagım. smile abonesi oldugum icin cok pismanım yalnız. ttnet'in servisi soyle, telefondakiler boyle diye diye kendimizi kandırdık. ttnet'in avantajlarının 10'da 1'i yok su an smile'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 goldbären said: sitenizde varsa ttnet çilesine alternatif oalrak tavsiye ederim ul-dl paralel 10mbit ama kullanan yok diye ul daha rahat. dl akşamları 5-6ya düşebiliyor. sözleşmesiz 47tl bu paket ayda. herhangi bir kota adil kullanım sınırı yok. hayır para almıyorum adamlardan ama ttnetten sonra şimdilik düzgünler. hatta isimlerini bile vermedim o derece. :P yurtdışı çıkış ttnet altyapısı tabi, bigün feci sıçabilir. ne bu? quiknet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 metro net topiği vardı,elektrik hattı üzerinden internet,daha doğrusu siteye fiberle geliyor ondan sonra evlere elektrik hatlarından dağılıyor,topiği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 elektrik kablosundan gelen net o. metronet, konusu vardı buralarda bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bi kaç topic aşağıda metronet konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 konusu bi kaç metronet aşagıdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yeter lem amma ekmeğimi yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar