Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bunu kullanan, bilgisi olan varmı? Ttnetde 60~ tlye veriliyor limitsiz olarak. 16mbite kadar diyor. 8mbite kadar limitsiz 55 lira iken geçsem mi diye düşünmeye başladım. Diğer konuda pek anlaşılmıyo, gugılda da pek fazla bi bilgi yok. konusu olsa güzel olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Dün başvurdum, geçiş için 12 saat boyunca netim kesikti. Bugün internetim geldi ve maksimum 10mbit görebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ya bende az önce online işlemlerden geçeyim dedim, bağlantım gitti gelmedi. Aradım teknik desteği açmadılar, ayar oldum kapattım. 3g modemle bağlanıyorum şuan. Uzun süre kesilmesi normal mi senin dediğine göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 İşte bana da aynen öyle oldu. Akşam 7 sabah 8 arası internet yoktu. Bugün internet geldi ama modem ayarlarında 16mbit olarak gözükmüyor. Aradım tekrar hala çalışılıyormuş. Ne zor şeymiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 turk kullanicisi resmen test user olarak kullaniliyor arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Merhabalar Arkadaşlar; 2 modemim var, biri Airties 5450 diğeri Linksys WAG160N. Airties'ın wireless'ında bir sorun var ve kopmalar yaşıyoruz, o yüzden WAG 160N i kullanmak istiyorum ama o da Adsl2'ye geçince bağlanmamaya başladı. Ne yapmalıyım ? 2mbit lik bağlantıda Wag160N takılıydı... 2 modem de Adsl2+ destekli, biri ile internet var diğeriyle yok. LÜTFEN YARDIM ! Paylaş: Not: Airties'ın bağlanması bile uzumn sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Şimdi geçen arkadaşlarda son durum nedir?? 8mbite kadar 25gb adil kullanım 55lira 16mbite kadar 50gb adil kullanım 59 lira yani 16ya çıkmayacağını bilsemde en azından Ak kotası için geçmeyi planlıyorum fakat yükselttiğimiz anda kullanabiliyomruyuz yoksa elimizdeki bağlantı da gidiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ya filmi açık bırakıyosun iniyor. paticik desen zaten bandwidth isteyen şeyler değil. geriye bir mmo oyunlar kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Benim bir modemin çalışmamasının nedenini bilmiyor mu kimse ? Yukarda acikladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 "fede'nin çakması gelmiş lan!" diyecektim. adam fede'den eski galiba. modemin sorununu bilemedim ağabey, özür dilerim.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 airties'ın teknik servisini ara, eğer kampanyalı almadıysan değiştiriyorlar direk. değiştirmeseler bile sorununu çözerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 dasaaa said: "fede'nin çakması gelmiş lan!" diyecektim. adam fede'den eski galiba. modemin sorununu bilemedim ağabey, özür dilerim.. =( Bu nick çok uzun zamandır bende... Diğer modemde bağlandı bugün itibariyle ama şöyle oldu, şuanda aldığım hız düştü, dün hız testi 11-12 arasıydı şuanda 6-7 arası... İlerleyen günlerde göreceğiz ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 adsl2+ nerde var internette? ttnet'in sitesinde vdsl2 yazıyor, onda da sınırsız tarifelerde 55 liraya bisey bulamadım. su ilk mesajda bahsedilen olayın adresini versenize, nasıl basvuru yapılıyosa ben de yapıcam ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 http://www.ttnet.com.tr/web/229-1204-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri online işlem merkezinden de değiştirebilmek mümkün. lakin denildiği gibi modemin adsl2+ desteklemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 online işlem merkezinden yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yaşasın benim modem destekliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ya ben zaten smile abonesiyim. onu iptal edip buna gecerim gecersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Korax said: turk kullanicisi resmen test user olarak kullaniliyor arkadas auhahhaahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 4440375 meşgul veriyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 "Cin Ruhi" said: 4440375 meşgul veriyor devamlı. açsalar da bişey diyemiyorlar sistemleri göçmüş. 5 6 gün oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bir servis saglayicidir ki sistemi cökebilir ve calismaz, made in turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 fail :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bu aralar adsl2+ a geçmek için uygun bi zaman değil sanırım. geçenlerde işlem hemen yapılıyor mu? ona göre biraz bekleyip yükseltme yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Modem ayarlarında gördüğünüz sinyal / gürültü değerlerine göre üç aşağı beş yukarı belli sorunsuz alıp alamayacağınız hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 4mbit limitsize 80 lira bayılıyorum yok mudur mantıklı bir tarife yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar