Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Selam patiler şimdi ben yurtdışından bitki soğanı sipariş edicem. Ama adam dedi ki 'senin ülken bunları karantinaya alıp "phytosanitary certificate" olup olmadığını kontrol edebilir ve ben bu belgeyi senin sipariş miktarın için veremem çok pahalı olur, istersen riske girelim avoid edilebilir.' sizce bizde böyle bitkinin sağlıklı olduğunu gösteren böyle bir belge sorgulanır mı? şimdiden sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Evet. Uyuşturucu mu, değil mi diye bakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 sorgulanabilir öyle bi olasılık var ama 2-3 taneyse büyük ihtimal eline ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 7 tane ya. tüh napsam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 gümrüğe git sor önceden. veya paraya kıyabiliyorsan gümrük komisyonculuğu yapanlar var. kargo şirketleri. onlara git sor, böyle bi ürün getirecem size vekalet versem halledilebilir mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paket küçükse genelde bakmıyorlar gümrükte. Posta zarfının içine koydur soğancıkları , üstünede toy vb.. birşey yazdır eline sorunsuz geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ondan sonra başına bela mı alsın abi adam. suç yani yanlış beyanda bulunmak vs. verirler mahkemeye uğraşır durursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 zaten zarfın içine sığmaz. bu soğanların çevresi 10 cm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yooo yakalanırsa yanlış yazmışlar der geçer sorun olmaz.En kötü ihtimal gümrüğe çağırırlar , gitmezsin belirli bir gün sonra kargo açılmadan geldiği gibi geri yollanıyor zaten TR gümrüğünün prosedürü böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 gümrüğe nereye çağırıyolar peki. ben eskişehirdeyim edit: mallar da yenizellandadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Her şehrin postasında gümrüğü vardır.Oraya çağırırlar.Ayrıca kargoyu açmamazlık gibi birşey yok.Sen bi gümrüğe sor bitki soğanı getirtilebiliyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ptt üzeri getirtirsen kargoyu açmıyorlar açmaları için illede kargo sahibinin orada olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 daha önce tohum getirttim kaç kere onlarda böyle sorun olmamıştı aslında onlarda da benzer prosedür var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Masakari said: Ptt üzeri getirtirsen kargoyu açmıyorlar açmaları için illede kargo sahibinin orada olması gerekiyor. Bilmiyorum ben helikopter getirdiğimde adamların bi alıp oynamadıkları kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ene ben de heli aldım e-bay den 3 kanal gyrolu sorunsuz elime geçti paketi açılmamıştı hatta burada söyleyemeyeceğim bir iki şeyde aldım bazısı takıldı gümrükte bekledi, bir süre sonra gümrük geri yolladı adama , adama tekrar kargo parası göndertip farklı ambalajda tekrar göndermesini söyledim sorunsuz elime geçti falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 O zaman riske giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar