Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Türkiye Türklerindir Beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ne kadar anlamli bi yazi cok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 @viktor resime çok güldüm @seagle AHAHAHHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 SeaGle said: Ben logitech in yerinde olsam buna sponsor olurum. Düşünsene reklamı; "Özdil'e bile dayanıyoruz".. Böyle özdilin kucağına bi klavye vereceksin, fütüfütüfütü diye entera basacak, onun gif animasyonunu yapacaksın böyle, sitelerde çıkacak reklam olarak. Ya da şey, hani bazı sitelerde yanda reklamlar var ya "kim daha hızlı şınav çekecek" gibi, tıklıyosun falan reklama gidiyor belli sayıdan sonra, onu yapacaksın; "Özdil'i yenebilecek misin?" hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ben&Jerry's said: ne kadar anlamli bi yazi cok etkilendim çok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_YQt-TpvgsJY/TR8q0OgSntI/AAAAAAAADM0/Y9CoXvfjUiM/s1600/umut%252Bsar%25C4%25B1kaya.jpg tıklayın kırmızı daire içindeki gazeteye bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ahuauahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Hacı yanlışın var: Miladi takvim dört sene hatalı. Yıl 2015 şimdi. teeeeeeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar