KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 eski devir kabadayılarının yöntemi bu zeytinyağı içmek. böylece kafa daha diri kalıyor ve alemde de raconun kralını atmış oluyordu kabadayılar,"içiyor ama banamısın demiyor"hesabı. kimden öğrendin? (tu)
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yağ muhabbetini bilmeyeni döverdik lisede biz.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 KuddusiMavra said: eski devir kabadayılarının yöntemi bu zeytinyağı içmek. böylece kafa daha diri kalıyor ve alemde de raconun kralını atmış oluyordu kabadayılar,"içiyor ama banamısın demiyor"hesabı. kimden öğrendin? (tu) babamdan..
hunty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ben ortamda ne varsa karistirip iciyorum, sonrasini da hatirlamiyorum zaten.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 had to: http://www.youtube.com/watch?v=dyMfEECm1yE
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 amerikadaki bartender arkadaşım süt çok işe yarar direkt kusturur bişeyin kalmaz demişti dsfs
Öne çıkan mesajlar