Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 http://mikengreg.com/solipskier/ie.html çok fazla bi başarı yakalayamadım şimdilik 01.38.69 süre skor 400bin küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ayak üstü uzatmadan yaptım.. tünelleri ve gateleri kaçırmıcaksın o sürede o skor ayıp valla :P müzik kesilince başlarsın işte ucurup hareket yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Aha çaktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 9,959,250 02:11:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ben nerde hata yapıyorum ya puanım düşük çıkıyor ama sürem baya iyi :( edit: LethE said: müzik kesilince başlarsın işte ucurup hareket yapmaya. hmm.. sabah sabah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mouse'u sürekli hafifçe aşağı yukarı yaparsan = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Kojiroh said: Mouse'u sürekli hafifçe aşağı yukarı yaparsan = win FUCKINH CHEESER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 tıtıtıtı Ha bi de hızına göre ayarlıyosun genişliğini, yavaşken hızlı hareket ettiriyosun mouse'u, hızlıyken yavaş, tam oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Kojiroh said: tıtıtıtı Ha bi de hızına göre ayarlıyosun genişliğini, yavaşken hızlı hareket ettiriyosun mouse'u, hızlıyken yavaş, tam oluyo Suck on my ski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Kojiroh said: tıtıtıtı Ha bi de hızına göre ayarlıyosun genişliğini, yavaşken hızlı hareket ettiriyosun mouse'u, hızlıyken yavaş, tam oluyo fistan bu, bide hiç gate kaçırmadan devam edersen skorlar düzelir. düzeltilmiş text-> dediğim gibi belli bir hıza ulaşınca kulaklıklar düşüyor müzik kesiliyor o zaman havaya zıplatıp mouse u bırakıyosun ve havada akrobasi hareketleri yapıyor , puan alıyorsun :) iphoneda da var çok tatlı oluyor alışınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 gatelerden ziplar halde gecmek lazim bide deli puan veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 naptın olm öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 abi oyunun muzigini kapatip paul gilbert - fuzz universe acinca boyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Senko, ne gerek vardı? Şimdi hırs yapıp geçeceğim bariz, ama ne gerke vardı yılbası gecesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 iphonedaki kişisel rekorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 xunn said: Senko, ne gerek vardı? Şimdi hırs yapıp geçeceğim bariz, ama ne gerke vardı yılbası gecesi? dostum yapacak daha iyi bisiyimiz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Tears... weren't so manly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 senko said: abi oyunun muzigini kapatip paul gilbert - fuzz universe acinca boyle oldu IT WORKS. Abi ilk denemede 17.000 yaptım sarkıyı koyunca, ahahaha muhteşem dur yemegi yiyim bellicem skorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 xunn yıl başını solipskier başında geçirecek belli. o skoru geçemezsin olm kasma rezil etme geceni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ahahah abi yemek yedim arada attım 5 tane falan, 28k yaptım o kadar çok çişim geldi ki öldüm, hüzün. Ve abi jump geliyor, ama yukarı bloka o kırmızı öldüren cubuk, tam bir JEZUS CHRISTUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Yetemedim bi daha 9m üstüne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 here comes a new challenger yemek fln yiyim, bende oyniyayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar