Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 birini yazdım diğeri kaldı. klavyem çok kötü sobada yanıyor mayıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 escape öküzsün biliyosun dimiğ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 escape said: ya abi yemin ederim ben senin yerinde olsam bu kadar cıkmaza girsem darlanırım açarım telefonu "sana doğum gününde ne alıym ne istiyosun" diye sorarım. rahat ederim ahaha en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: escape öküzsün biliyosun dimiğ :) puahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 iyi ya size de fikir beğendiremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tak dudağına jilet, şah damarımdan öp beni. evet bu olabilir. boş mesaj atsan daha rahat anlardım ama :) şaka şaka X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bari maddi mi manevi mi bi hediye isteyeceğini sor dsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sucukekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Selam .p Kardeş biliyorum ki kız sigara içiyor.. Git bi paket en sevdiğinden sigara, yanına da zippo al. Hiç olmadı ot al.. Sarıp için, mutlu olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sigara mı ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oğuz sg ahah zippo olabilir mi ki olur mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kızı bi sigara içmeye teşvik etmediğin kaldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 halbuki ilim irfan öğreten bir kitap alsa..... ama sikrıt falan değil.. harun yahya falan alacan harputlu ishak efendi de olur... cevab veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dev çakmak al baktıkça beni hatırla diye iğrenç espriler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 diş macunu al kıza, ağzın leş gibi kokuyo mesajı ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bulacam bulacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 uzun süredir beğendiğin görüştüğün kıza ne alınır abi tabii ki etkinlik bileti alınır. gir ghetto'nun iksv salonun sitelerine bak doğum gününe yakın tarihte en janti grup kimse ona bilet al. böyle avantgarde jazz, idm falan olsun grup. tabi iki tane bilet hediye verip çook az imalı bir ses tonuyla gitmek istediğin biriyle gidersin demeyi de unutmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sucukekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Olm zippo iyi fikir bak.. Ayrıca gençler sigara içiyor hatun, gözlerimle gördüm. Tipsizin de teki :p Onu bunu geçtim, şu herife böyle marjinal fikirler falan vermeyin. Gidip yapar falan.. Valla para yok. Ucuz bişiler düşünün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 para yoksa seni çiçek paklar kardeş o araba dediğin şeyler sağlam pahalı dandikinden metal araba almaya kalkınca bile bi dolu para veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 araba seviyorsa...hala diyorum ki, formula 1 ile ilgili bişeyler yapabilirsin,ya da kurtköy'de mi ne istanbul park var ya,orda test sürüşü yaptırıyorlar,oraya götür;) tabi kızı bilmiyorum ama bunlar doğru orantılı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 beyaz bi araba al sonra solvent, bağlayıcı ve cila al.. doktora git ve kanını aldırt.. bunları karıştır ve arabayı kırmızıya boya. de tabi "kendi kanımla boyadım!!!!" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Catzee said: dylanN said: meov sevgilim bana dediğim hediyeyi alsa kesin ona veririm o gece. bir daha düşün.dg,the one dan bahsedıyruz. @fede +1 fiyat etiketin üstünde geziyorsun yani ITS TIME TO KICK ASS AND CHEW BUBBLEGUM. AND IM ALL OUT OF GUM!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 çok sevdiği, onda hatırası olan bişeyini çal. üzülsün. sonra doğum gününde hediye paketi yapıp ver. sorarsada allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonrada buldururmuş dersin böyle sırıtarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hatta annesini kaçır ve ona geri hediye et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 önce üzülsün sonra sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sadece sevinseydi relatif olarak mesela 0'dan 5'e çıkacaktı sevinci, bu durumda -10'dan 5'e çıkacağı için efektif olarak 15 adet sevinmiş kadar olacak böylece. dasaaa sen bir dahisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar