Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hediye sorunsalı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

ya abi yemin ederim ben senin yerinde olsam bu kadar cıkmaza girsem darlanırım açarım telefonu "sana doğum gününde ne alıym ne istiyosun" diye sorarım. rahat ederim

ahaha en iyisi
Mesaj tarihi:
uzun süredir beğendiğin görüştüğün kıza ne alınır abi tabii ki etkinlik bileti alınır. gir ghetto'nun iksv salonun sitelerine bak doğum gününe yakın tarihte en janti grup kimse ona bilet al. böyle avantgarde jazz, idm falan olsun grup.

tabi iki tane bilet hediye verip çook az imalı bir ses tonuyla gitmek istediğin biriyle gidersin demeyi de unutmuyoruz.
Mesaj tarihi:
Olm zippo iyi fikir bak.. Ayrıca gençler sigara içiyor hatun, gözlerimle gördüm. Tipsizin de teki :p

Onu bunu geçtim, şu herife böyle marjinal fikirler falan vermeyin. Gidip yapar falan.. Valla para yok.

Ucuz bişiler düşünün ya.
Mesaj tarihi:
araba seviyorsa...hala diyorum ki, formula 1 ile ilgili bişeyler yapabilirsin,ya da kurtköy'de mi ne istanbul park var ya,orda test sürüşü yaptırıyorlar,oraya götür;) tabi kızı bilmiyorum ama bunlar doğru orantılı şeyler.
Mesaj tarihi:
beyaz bi araba al

sonra solvent, bağlayıcı ve cila al..

doktora git ve kanını aldırt..

bunları karıştır ve arabayı kırmızıya boya.

de tabi "kendi kanımla boyadım!!!!" diye..
Mesaj tarihi:
Catzee said:

dylanN said:

meov sevgilim bana dediğim hediyeyi alsa kesin ona veririm o gece.
bir daha düşün.dg,the one dan bahsedıyruz.

@fede +1

fiyat etiketin üstünde geziyorsun yani

ITS TIME TO KICK ASS AND CHEW BUBBLEGUM. AND IM ALL OUT OF GUM!111
Mesaj tarihi:
çok sevdiği, onda hatırası olan bişeyini çal. üzülsün. sonra doğum gününde hediye paketi yapıp ver.

sorarsada allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonrada buldururmuş dersin böyle sırıtarak.
Mesaj tarihi:
sadece sevinseydi relatif olarak mesela 0'dan 5'e çıkacaktı sevinci, bu durumda -10'dan 5'e çıkacağı için efektif olarak 15 adet sevinmiş kadar olacak böylece.

dasaaa sen bir dahisin
  • Yeni Oluştur...