Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 takipsiz sipariş vermeyin adamlarda bi problem cıkmıyor ama ptt pek sallamıyor shoptodan 15 oyun falan aldım ben sorunsuz 3 tanesi takipsizdi.takipsizlerden biri kayboldu pttde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Abi 20 euro kargo çıkartıyo 3 tane oyun için biraz fazla değil mi?thehutta nası kargo fiyatları goremedim yazmadi bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 euro alma bide.euro daha pahalıya geliyor ben hesapladıydım pound al thehut kargo almıyor.ama takipte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Thehuttan alınmaz o zaman kaybolma ihtimali fazla..Ya tabi fiyatlar uyguna geliyor türkiyeye göre fakat 20 euro da koyuyo be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hangi oyunları alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 GTA complete edition - Metal Gear solid 4 - red dead redemp düşünüyorum şimdilik ama bilmiyom işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Gta complete yokmuş zaten ps 3 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 red dead alma bence :) bide gittigidiyora bak.aynı fiyatlara bulabilirsin belki gittigidiyorda normal adamlar var cunku. bazıları 3 senelik oyunları bile hala 120ye falan satıyor ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Baya merak ediyorum ya red dead di.Gg den daha önce bi alışverişte yapmadım bi bakıyım doğru diyosun neymiş fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Harbi yanlız baktım da fiyat farkı öyle aman aman yok be gg le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dediğim gibi ordan bulursan al.boşuna yurtdışına gerek yok hani türkiyede o fiyata bulamadıklarını ordan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Anladım saol yardımın için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 LathspeLL said: Thehut'a bakayım dedim, 17 pound'a FragFX V2 gördüm, alıverdim hemen. Bakalım gelecek mi? :) Pc deki mouse kadar hassasiyeti oynanabilitesi iyimi bu aletlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Çok yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 teknik olarak ps3'de sıkıntılı red dead iksboks portu oldugu icin ama yine de muhtesem bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Online red dead nası o da tat veriyo mu ? yani oyunu alıp single olarak bıtırdıkten sonra omür boyu bı kenarda durması durumumu geçerli yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 red dead oynicak online adam bulursan haber ver tekrar satın alayım oyunu ahaha oyun ilk cıktıgı zaman bile adam olmuyordu.geçen aylarda oyunu satmadan bi denedim 20dk falan 1 kişi bile bulamadım oyunun online ı ve grafikleri 10 üzerinden 2 ama single güzel diyorlar ben oynamadım bile öyle nefret ettim grafikten filan :) bence biraz daha bekle.hala red dead fiyatı yüksekti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Hadi ya grafik açıdan o kadar kötü mü? çok şaşırdım valla du 2 video izleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 576p onun dısında oyun kusursuz diyebilirim. single i bile casual takılırsan 2 ay falan götürür, direk arşivlik oyun. kafana estimi tak 1-2 saat oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şuana kadar 42 poundla en çok para verdiğim oyun olunca tatmin etmedi tabi ahhaa ne güzel ayrıntı koymuşsun.mis gibi western ortamı yapmışın.520p yapmak terbiyesizlik yani single oynayanlar yorum yapsın tabi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Şimdi o çözünürlüğü duydum lol yani..O zaman ilerki zamanlarda iyice ucuzladığında almak en mantıklısı.. Peki şunu soruyum beyler şimdi almayı düşündüğüm oyunlar hepsini bi kerede olmasada - Metal Gear Solid 4 -Infamous - Gta Complete Edition - Demon Soul Bunlar hakkında hem single hem online olarak var mı tecrübeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 demon souls 14 pound falandı direk kap. :) mgs klasik zaten. infamous hakkında bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Tmmdır demon soul çakıyım hemen saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Tropico 3 en son steamde baya ucuzlamıştı ve olağanüstü bir oyun bence girip 1 hafta falan harcamak ıstıyorsan tropico cok kraldır. Tabii tavsiye konusu degildi ben niye böyle daldım anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Olsun saol yinede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar