Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 diyorlar ki yükseklere çıkınca zaman daha yavaş geçiyormuş. tabi insan bunu algılayamıyormuş. peki insanlar farklı hızlarda yaşıyormudur? benim 1 saniyem sizin de tam 1 saniyenizmidir. belki benim cpu dandik sizden daha yavaş işliyorum zamanı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 çok konuşmuştuk bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://www.robertdicus.com/wp-content/uploads/2008/11/hiro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 beyler benim zamanım hızlandı yaşlanıyorum hatta ölüyorum lan öldüm lan aloo hadi görüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hepimiz saat kullandığımıza göre senin 1 saniyen benimde 1 saniyem. değilse saaatin bozuk git baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bi ara buna benzer bi konu açılmıştı pek bulaşmadım ama konu hakkında şöyle bişey söyleyebilirim yıllar once yapılan bi araştırmada pramitlerin en yükseğinin tepesine konulan gıdalar yerdekilerden çok daha geç bozulmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Flassh said: hepimiz saat kullandığımıza göre senin 1 saniyen benimde 1 saniyem. değilse saaatin bozuk git baktır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yükseğe çıkınca öyle mi oluyomuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 zamanı yaratan yerçekimi işte, uzaklaştıkça zaman falan kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 vadaa said: bi ara buna benzer bi konu açılmıştı pek bulaşmadım ama konu hakkında şöyle bişey söyleyebilirim yıllar once yapılan bi araştırmada pramitlerin en yükseğinin tepesine konulan gıdalar yerdekilerden çok daha geç bozulmuştur Yükseklerde hava daha soğuk ondan öyle olmuştur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 eğer saniyelerimizi ortaya koyacaksak, senin saniyenle benim saniyem ortaya gelecekse, chronosumun üstüne yemin ederim ki senin saniyen benim saniyemin önünde diz çöker tövbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Fistan rest ledım devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 fede said: yükseğe çıkınca öyle mi oluyomuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 her 200 metrede 1saniye yavaşlıyor, yok lan o başka bir şeydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sıcaklık 1 derece düşmüyomuydu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 e dünya kendi etrafında dönüyo, ne kadar yüksekteysiniz o kadar hızlı hareket ediyosunuz demek haliyle zaman sizin icin alcaktakilerden daha yavas geciyo. o yüzden nepalin dağ köylerindeki insanlar 110 yıl yasıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 he iyi haksızlık olmuyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 basınç 1 atm azalıyo da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ha? nası yani? atmosfer 200m mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bilmem sallıyorum hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 her 100 tl lık alısverıste 1 tl kazanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bkz. A Brief History of Time - Stephen Hawking Hani en basitinden bir açıklama için yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 vadaa said: bi ara buna benzer bi konu açılmıştı pek bulaşmadım ama konu hakkında şöyle bişey söyleyebilirim yıllar once yapılan bi araştırmada pramitlerin en yükseğinin tepesine konulan gıdalar yerdekilerden çok daha geç bozulmuştur piramitin tepesine değil merkezine konulanlar, o başka bir konu. Hız ve kütle zamanı büküyor, yüksekte yaşama olayı onla alakalı herhalde bilmiyorum ama mesela uzaya yollanan mekiklerde zaman 1-2 saniyelik farka uğruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar