Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC ile ethernet kablosu üzerinden ps3 hack

mokoko

Öne çıkan mesajlar

bu kadar yıldan ve denemeden sonra birinin gelip ehi kırdım işte demesi ve bu işin içinde sony nin hiç payı olmadığını düşünmenize anlam veremedim :) yok kimse uğraşmıyormuşta hackerları sinirlendirmişlerde hikaye bence.hatta lolollol fail! diyenler asıl fail olanlar bence :)

kimisi yaptığı alet yaygınlaşsın diye açığını çıktığı gün dağıtıyor kimiside 4 yıl bekliyor işte.en rahat kopya oynatan xbox ın kırılmasıda teoride imkansız gibi birşey ama adamlar dvd-romlarını pc e takılabilir yapmışlar(bak sen şu allahın işine :D) takır takır kırıldı xboxlar.

ps3 belli bir seviyeye geldi bu aşamadan sonra artık iş yaygınlaşmaya her eve ps3! tarzına kayar.böyle oluncada bu işlerin önü açılır.bu kadar yıldan sonra kırılma haberleri gelince göstermelik fw yayınlarlar denedik ama olmadı :(((( tarzında orjinalcilerin içi rahat olsun diye.

ps de pc den sonra kopyadan en çok çeken platform olmuştur her zaman 4 yıl beklemelerinin sebebide bu.xbox ın arkadasında amerika var live getirisi var wii parayı eklentilerden kazanıyor kendi yaptığı oyunlarında kitlesi var.ps nin böyle bir lüksü yok.çıktığı gün kırılsa yerin dibine girer rezil olurdu sony.

bundan sonra olacaklarda belli 2011 yılı içersinde fiyatı 200-250 dolara inmiş ps3 customfw ler sonuç olarak almayanın dövüleceği bir ps3 :D hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kırılma olayını SONY İSTİYOR diye lisede konuşurduk biz,

hani o olayın mantığı da korsan olursa en kötüsünden Sony alet satar para kazanır olayıydı.

PS3'te öyle birşey yok ki, adamlar sattığı Blu-ray'den kazanıyor oyun olsun film olsun, aleti zararına satıyor. Onca slimdi, yeni işlemciydi vs. bile kurtarmadı yani halen,

Hani kırıldı işte, epic fail'lik birşey yok. Hani epic fail nasıl olur, KIRILMAYACAK ASLA diye reklam yapıp çıktığı hafta kırılırsa ürün EPİC ÖTESİ FAİL olur.

4 sene geçmiş, şansa kırmışlar aleti ne epic faili ya ?
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

yannız hackerların su mantıgına az suphecıde yaklassam katıldım

said:
ps3 de lınux varken zaten kendı kodumuzu calıstırıyordukş kırmaya gerek yoktu homebrew ıcın, sony gıttı slımden lınuxı kaldırdı dıkkatlerı ustune cektı

sonra eskı aletlerdekı otherOS uda kaldırınca ıs ınada bındı, oturduk kırdık

korsanlar zaten beyınsız, bız olmadan kıramıyorlar eger sony bu aptallıgı yapmasaydı hıckımsede kırmak ıcın ugrasmıyıcaktı

cokta haksız dııller

şu olay çok absürt geliyor bana, sonuçta milyon dolarlık sektör üzerine konuşuyoruz dünyanın parası stratejisi dönüyor. uyuz olduk kırdık çok basite indirgemiş oluyor olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

liseden ne zaman mezun olmuştun? :D

ps2 de pc ile rekabet edebilmek için kolay kırdırıldı mesela.hatta çip takılacak boşluk orjinal ps2 tasarımda var adamlar önceden boşluğunu/koyulacak yeri bile belirlemiş :)zamanınıda onlar belirledi.hrşey planlı programlı :)

devir yaygınlaşma devri demiş olsalar(bura varsayım mesela)
kaç milyon ps3 satıldı son verileri bilmiyorumda misal 4 yıl sonra kopyayla birlikte 100 milyon ps3 satılmış olsun şimdi 3 milyon satan oyun 100 mil ps3 satıldığında 6 milyon satar diye birşey söyleyemezsin o oyun yine 3 satar.kopyanında bu oyunun satışında hiç bir etkisi olmaz.

ne olur?ilerde bir platform da hava atmak istediğinde biz her eve ps3 soktuk ps2 140 küsür ps3 te 100+ milyon sattı!!! dersin mis gibi de reklam olur.bu işler böyle :D neyse ben bu işler fail den çok tercih/yer/zaman meselesi olduğunu iddia ediyorum sadece :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ps2 140M sattı ama o konsolun kalitesiyle ve rakip olmamasıyla alakalı birşey,

Hani o dönem Xbox zaten faillerin efendisi olarak çıkışını yapmış, PC oyunculuğu ve PS2 kapışıyor. Nintendo falan ortalarda hiç yok, kendi çapında daha doğrusu

Adamlar tek tabanca ilerliyorlar, konsol kaliteli, çıkan oyunlar harika ki PS2'nin o kadar çok satmasının sebebi zaten deli oyun kütüphanesiydi. iyisiyle kötüsüyle her ay onlarca oyun çıkardı.

Ayrıca bir firma konsol satışlarıyla övünmemeli, zaten hepsi her şekilde kendi bölgelerinde milyonlarca satıyor. 6.5 milyarlık dünyada 3 tane ev oyun konsolu var, 2 tane de el konsolu var piyasada yani,

eninde sonunda milyonlar satacaklar asfsd

firmanın asıl satışlarını oyunlar yapar, çünkü devamlılığı sağlar. Hele Xbox live ve PSN gibi ortamlar varken o SONY YAYDI korsanı olayı gerçekten çok basit bir komplo teorisi,

adamın ekmeği lan o blu ray asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Way said:

liseden ne zaman mezun olmuştun? :D

ne olur?ilerde bir platform da hava atmak istediğinde biz her eve ps3 soktuk ps2 140 küsür ps3 te 100+ milyon sattı!!! dersin mis gibi de reklam olur.bu işler böyle :D neyse ben bu işler fail den çok tercih/yer/zaman meselesi olduğunu iddia ediyorum sadece :)

lol senin henüz mezun olamadığın belli..
Sosyal ağlarda paylaş

jailbreak v3.41'de gran turismo ve çalışmayan diğer v3.55 oyunlar en geç haftaya kadar oynanabilir hale gelicek =)

multi her oyunda olmuyor ama bazilarinda oluyordu (3.55 çıktığından beri psn'e bağlanmak yalan mesela), olmamasi da sony'nin yazdığı güvenlikten değil hehe
Sosyal ağlarda paylaş

valla laf atmak hiç tarzım değil ortam yumuşasın vs diye yazmıştım onu yazanında benim kafa yapımda olduğunu düşündüğüm için yazdım alınmışsa ki alınmamış şaka olduğunu anlamış özür dilerdim np :) ps2 istek dışı kırıldı dedi bende orjinal ps2 tasarımında ps2 için çip takılacak yer olduğunu söyledim.

milleti de iyice saf yaptınız yav.milyonlarca windows kopya olarak kullanılıyor hepsi internet e bağlı.ms istese hepsini iptal edemez mi ?kopya win7 ler vistalar kullananların elinde patlamaz mı?herkes win7 e 200 dolar vermek zorunda olsa ms nin bilgisayarda işletim sistemi dediğin windows tur ! vb iddia ları olabilir mi?

verdiğim örnekte çok basit örnekti.kopyasız 50 mil satan ps3 yine kopyasız 100 milyon satmış olsa 50 milyon sattığında bir oyun 3 milyon satarken 100 milyon sattığında aynı oyun 6 milyon satıcak diyemezsiniz.gow örneğini gördük bunun.. gow u herkes kopya oynadı gow3 rahat 8-10 mil satar! vb iddiaları olanlar vardı diğer 2 oyun 3 mil satarken bu da 4 sattı +1 mil de hype ve grafik yüzünden :)

bir seviye aşamadan sonra yaygınlaşma daha önemlidir.hadi sizin dediğiniz olsun 4 yıl sonra ps3 80 milyon satmış olsun ama şu an 2-3 satan oyunlar 5-6 satmış olsun.hangisi iyi? bence 110+ vs sattık her eve blu-ray player soktuk oyunumuzda 2-3m sattı demek onlar için daha iyi bir seçenek.bu yüzden de bugün kü haberleri görüyoruz.daha fazlalarınıda 2011 yılı içersinde görücez.(verdiğim rakamlar temsili oyun satışına bir etkisi olmaması kısacası kopyanın bu aşamada üreticiye zarardan çok yararı olduğunu anlatabilmek için yazdım)

neyse bu da son post umdu bu topic e kendinize iyi bakın :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi saçmalıyosun ne sony' nin ne de playstation isminin senin düşündüğün gibi bir reklama ihtiyacı yok.

sokakta bir insan çevir, playstation nedir diye sor sana söyler çok net. zaten 10 küsur senedir hayatımızda olan bir konsol ismi ve ondan yıllar yılılar önceisne dayanan teknoloji devinin ismini bu şekilde pazarlayacak olması beni ağzımla değil başka türlü gülmeye itiyor yani.

ps2 de çip takacak yer belli demişsin de, hani adamlar konsolu yaptıktan sonra orda oluşan boşluğun boyutuna göre çip üretilmiş olabilir mi sence peki?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi o kırılma olayını SONY İSTİYOR diye lisede konuşurduk biz,

hani o olayın mantığı da korsan olursa en kötüsünden Sony alet satar para kazanır olayıydı.

PS3'te öyle birşey yok ki, adamlar sattığı Blu-ray'den kazanıyor oyun olsun film olsun, aleti zararına satıyor. Onca slimdi, yeni işlemciydi vs. bile kurtarmadı yani halen,

Hani kırıldı işte, epic fail'lik birşey yok. Hani epic fail nasıl olur, KIRILMAYACAK ASLA diye reklam yapıp çıktığı hafta kırılırsa ürün EPİC ÖTESİ FAİL olur.

4 sene geçmiş, şansa kırmışlar aleti ne epic faili ya ?

abi siz epic fail kısmına yanlış yaklaşıyosunuz, epic faillik işin teknik kısmında, yani bu hata 15 sene sonra ps7 kullanıllırken de ortaya çıksa, yine epic fail.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...