bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Maldoror Ayrıca olay yardım kesmek değil. Amaç Show ve türkiyeye gözdağı vermek. Amaç yardımı kesmek olsaydı 2-3 mermilik işi vardı. Ama adam alınıyor kasete kaydediliyor öldürülüşü ve bütün medyaya dağıtılıyor. Amaç bu... bize gözdağı vermek.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Ya olay yanlış işin özü bu. Ama dayanamayıp yazıcam işte ne yapayım huyum bu: Yani Bir amerika'lıya yardımı sadece bir amerikalı getirir. Böyle birşey olduğu takdirde Iraklılar'ın onu öldürme hakkı var. Ama Bir amerikalıya yardımı bir Türk, Japon ya da mozambik'li getirirse, amerika o yardımı alır kullanır ve Türk, japon ve mozambik'li öldürülemez... Anlatmaya çalıştığınız bu mu? Peki ortadaki yardımı nasıl engelleyeceksiniz? Sizin düşmanınıza edilen yardımı. Madem herşeyi kurallara bağladınız, bunu da bağlayın bakalım. biz alsın kullansın demiyoruz yardımı engelleyebiliyorsa Irak'lı engellesin. Ama onu taşıyan insanı öldürmesin. Adam sadece mal taşıyor ya Çok mu zor bunu anlamak?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: zgrw, 02 Ağustos 2004 20:53 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:50 tarihinde demiş ki: Nerden biliyorsun gidip konuştun mu oradakilerle? Belki onlar da şerefsiz, hain Irak halkı? Emin olamazsınız bu tür şeylerden, sadece tahmin yürütebilirsiniz. Fakat yürüttüğünüz bu tahmin yüzde yüz doğru diye bir kural yok. amerikalılara heykelleri yıkmakta yardım edende bağdat halkıydı . liderinden nefret etsen bile düşmenına yardım etmemen gerekir . Madem senaryo üretiyoruz: O insanların parayla tutulmuş kişiler olmadığını söyleyebilir misin? Belki Amerika oradaki fakir halka para dağıttı? Sadece fikir gerçek olup olmadığını hiçbirimiz ispatlayamayız. Bu yüzden körü körüne birşeylerin peşine takılmayalım, her zaman alternatif fikirler çıkartılabilir...
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:53 tarihinde demiş ki: Bu olayda ne Türklerin, ne Amerikalılar'ın ne de Iraklılar'ın haklı olabileceği bir taraf yok. Hepsinin kendilerine göre suçları var. Bazılarının daha çok suçu var (Amerika)... Hepsi bu. arkadasim saniyor musun ki sen amerika iraga girip de bir olay cikartmasa bu dinci cevreler faaliyet yapmaktan vazgececekti ? israil yikilsa birden hidayete ereceklerdi ? amerikada hukumet degisir politika degisir. ama bu cevrelerde yuzbinler degisse amac yine degismez.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:50 tarihinde demiş ki: bende sana sunu sorayım bu ıraka amerikadan bir çok kişi gitti oarad otelde felan kaldılar... niye hiç bir yigit ıraklı ölümü göze alıp çok sevdiği ülkesi için gidipte bir kursun sıkmadı. gücün olmaya bilir ama denersin. ıarklıların ülkelerini ne kadar sevdiğini ben amerikan askerinin orda kalmasından anlıyorum. ırakın nufusu ne kadar????? ordaki amerikan askeri ne kadar????? varsa okadar yurekleri silahları var alsınlar ellerine kurtuluş mücadelesi versinler. Öyle ekmek için yaşamak için çalışan insabnlara karsı ben ülkem adına savas veriyorum o yüzden oldürdüm gibi laflar söylemesinler. Gazeticimiz bile ali bişeydi ismini unuttum (büyük ayıp ama=) İzmir e çıkan Yunan ordusunun karşısında tek başına durdu ve 1 kurşun attı tabi anında öldürüldü. Ama o kurşunu attı ...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Ya olay yanlış işin özü bu. Ama dayanamayıp yazıcam işte ne yapayım huyum bu: Yani Bir amerika'lıya yardımı sadece bir amerikalı getirir. Böyle birşey olduğu takdirde Iraklılar'ın onu öldürme hakkı var. Ama Bir amerikalıya yardımı bir Türk, Japon ya da mozambik'li getirirse, amerika o yardımı alır kullanır ve Türk, japon ve mozambik'li öldürülemez... Anlatmaya çalıştığınız bu mu? Peki ortadaki yardımı nasıl engelleyeceksiniz? Sizin düşmanınıza edilen yardımı. Madem herşeyi kurallara bağladınız, bunu da bağlayın bakalım. biz alsın kullansın demiyoruz yardımı engelleyebiliyorsa Irak'lı engellesin. Ama onu taşıyan insanı öldürmesin. Adam sadece mal taşıyor ya Çok mu zor bunu anlamak? +1
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tırı durdurmak ve içindeki malı yakmak yeri,ne insanı öldürmek daha rahat geliyor bu barbarlara çünkü
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: blackchaos, 02 Ağustos 2004 20:57 tarihinde demiş ki: said: Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:50 tarihinde demiş ki: bende sana sunu sorayım bu ıraka amerikadan bir çok kişi gitti oarad otelde felan kaldılar... niye hiç bir yigit ıraklı ölümü göze alıp çok sevdiği ülkesi için gidipte bir kursun sıkmadı. gücün olmaya bilir ama denersin. ıarklıların ülkelerini ne kadar sevdiğini ben amerikan askerinin orda kalmasından anlıyorum. ırakın nufusu ne kadar????? ordaki amerikan askeri ne kadar????? varsa okadar yurekleri silahları var alsınlar ellerine kurtuluş mücadelesi versinler. Öyle ekmek için yaşamak için çalışan insabnlara karsı ben ülkem adına savas veriyorum o yüzden oldürdüm gibi laflar söylemesinler. Gazeticimiz bile ali bişeydi ismini unuttum (büyük ayıp ama=) İzmir e çıkan Yunan ordusunun karşısında tek başına durdu ve 1 kurşun attı tabi anında öldürüldü. Ama o kurşunu attı ... hasan tahsin. utan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Ya olay yanlış işin özü bu. Ama dayanamayıp yazıcam işte ne yapayım huyum bu: Yani Bir amerika'lıya yardımı sadece bir amerikalı getirir. Böyle birşey olduğu takdirde Iraklılar'ın onu öldürme hakkı var. Ama Bir amerikalıya yardımı bir Türk, Japon ya da mozambik'li getirirse, amerika o yardımı alır kullanır ve Türk, japon ve mozambik'li öldürülemez... Anlatmaya çalıştığınız bu mu? Peki ortadaki yardımı nasıl engelleyeceksiniz? Sizin düşmanınıza edilen yardımı. Madem herşeyi kurallara bağladınız, bunu da bağlayın bakalım. biz alsın kullansın demiyoruz yardımı engelleyebiliyorsa Irak'lı engellesin. Ama onu taşıyan insanı öldürmesin. Adam sadece mal taşıyor ya Çok mu zor bunu anlamak? Yahu anlıyorum ama senin anlamadığın da bunun bir kuralının olmadığı, adam öldürür yapabileceğin ne var ki bunun karşısında? Adam seni düşman olarak görüyor. Sivil ya da asker olarak değil. Sen adamın düşmanına malzeme sağlayan sıradan bir insansınb sadece onun için.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Madem senaryo üretiyoruz: O insanların parayla tutulmuş kişiler olmadığını söyleyebilir misin? Belki Amerika oradaki fakir halka para dağıttı? Sadece fikir gerçek olup olmadığını hiçbirimiz ispatlayamayız. Bu yüzden körü körüne birşeylerin peşine takılmayalım, her zaman alternatif fikirler çıkartılabilir... o dediğin anca filimlerde olur . okadar insana para dağıtacak , onca insan sokakta saddam heykellerini yıkacak , küfür edecek .... ölme eşeğim ölme :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kendin diyorsun sıradan bir insan işte neden öldürürsün ki?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 benim anlayamadıım şey sizin bunu çok olağan normal bişey gibi kabul etmeniz??? biz, siz ,onlar ,ufakta olsa tepki göstermezse de devam eder bu OLAĞAN şeyler...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 vallahi haklısın unity :utanır:[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 olağan değil bence ama çok ''natural'' geliyor insanlara.. Savaş ya bu tecavüz de normal İşkence de normal[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: drizzt_chosen, 02 Ağustos 2004 21:01 tarihinde demiş ki: benim anlayamadıım şey sizin bunu çok olağan normal bişey gibi kabul etmeniz??? biz, siz ,onlar ,ufakta olsa tepki göstermezse de devam eder bu OLAĞAN şeyler... ne yapalım kızılaya gidip yolumu kapayalım ? bu senle , benle olmaz . bunun için daha büyük bir haraket lazım oda bizi aşar . Devletin el atması lazım[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 zgrw devlet kendine el atamıyor ırağa mı el atsın? Bırak Allah'ını seversen[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:00 tarihinde demiş ki: kendin diyorsun sıradan bir insan işte neden öldürürsün ki? Son defa yazıyorum: Bu bir savaş. Savaş sırasında olayları belirli kurallar, dürüst, şerefli davranışlar içine koyamazsınız. Sıradan bir insan sizin düşmanınıza para karşılığı mal satıyor, sonra da o mal size karşı kullanılıyor. O adamın sattığı malla sizin ülkenizdeki insanlar vuruluyor, kardeşiniz öldürülüyor vs vs. Bu sivil bir insanı öldürmeyi "HAKLI" kılmaz. Ama savaş esnasında bu tür bir olay "NORMAL" olur. Siz benim anlatmaya çalıştığım normal ve haklı kavramlarını birbirine karıştırmaya nedense inatla devam ediyorsunuz ya hadi hayırlısı...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Millet kızılaya gidip yolmu kapayalım bu seni bizi aşar dedikçe Ülkede milletin sesi çıkmaz. Bir süre sonra koyun sürüsü yerine konur millet ve devlet ne isterse millet onu yapar...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 iyi o zaman bizde doğal bişeymiş gibi alkış tutup onların yaptıklarını haklı çıkarmak için sebep arayalım... yapmayın lütfen yaw
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Irak ordusunun net olarak durumunu biliyor musun? Belki de cephe savaşında başarılı olamayacaklardı bu yüzden gerilla savaşı'nı uygun gördüler... gerilla savaşı, masum insanları öldürmek mi? masum insanları öldürmek terörizm oluyordu di mi? gönüllü olsun olmasın, adam eğer direniş yapmak istiyorsa normal askerler üzerine direniş yapmalı..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tamam sen de haksız diyorsun ama bu normal birşey değil Ama bana göre normal değil sana göre normal... Zaten Irak'lılara diyecek birşey yok Geneli Para için ülkelerini satacak durumda adamlar Bunu Bağdat'a Amerikalılar girince gördük..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem [Bu mesaj Prawler tarafından 02 Ağustos 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 21:05 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:00 tarihinde demiş ki: kendin diyorsun sıradan bir insan işte neden öldürürsün ki? Son defa yazıyorum: Bu bir savaş. Savaş sırasında olayları belirli kurallar, dürüst, şerefli davranışlar içine koyamazsınız. Sıradan bir insan sizin düşmanınıza para karşılığı mal satıyor, sonra da o mal size karşı kullanılıyor. O adamın sattığı malla sizin ülkenizdeki insanlar vuruluyor, kardeşiniz öldürülüyor vs vs. Bu sivil bir insanı öldürmeyi "HAKLI" kılmaz. Ama savaş esnasında bu tür bir olay "NORMAL" olur. Siz benim anlatmaya çalıştığım normal ve haklı kavramlarını birbirine karıştırmaya nedense inatla devam ediyorsunuz ya hadi hayırlısı... Bu olay bu amaçla gerçekleştirilirse HAKLI OLUNUR. Ama amaç bu değil eğer amaç bu olsaydı bu adam rehine alınmazdı. Amaç show yapmak ve gözdağı vermek.Buda ülkeye göre değişir. Polonya gibi hemen asker yığan bir ülkeye yapılsa haklı kılınır. Ama Türkiye nin ne orada askeri var nede savaşı destekliyor. Bu yüzden bu olayın haklı bi tarafı yok.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 o heriflerin kelleleri alinmali. benim bildigim de budur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:05 tarihinde demiş ki: zgrw devlet kendine el atamıyor ırağa mı el atsın? Bırak Allah'ını seversen işte burda çok haklısın . ama zamanında atabilirdi . çok geç kaldılar kanunu çıkaramadılar said: blackchaos, 02 Ağustos 2004 21:06 tarihinde demiş ki: Millet kızılaya gidip yolmu kapayalım bu seni bizi aşar dedikçe Ülkede milletin sesi çıkmaz. Bir süre sonra koyun sürüsü yerine konur millet ve devlet ne isterse millet onu yapar... ne yapcaz söle yapayım . sen burda istediğin kadar bağır . yapmayın , etmeyin de . adam tv ye şöle bi kafasını çevirecek seni görecek ve gülerek birini daha vuracak . senin bişi yapman hiç bişey değiştirmez ( başka bir ülke için ) . Ülkelerin bişey yapması değiştirir . Toplumdaki düzeni ancak toplum değiştirir . Ve burada toplumlar ülkeler oluyor .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: unity100, 02 Ağustos 2004 21:08 tarihinde demiş ki: o heriflerin kelleleri alinmali. benim bildigim de budur. alınmakla da kalınmamalı Kazığa oturtulmalı Sonra sırayla insanlar kellere tükürmeli[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Öne çıkan mesajlar