Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Coshalim ya nie coshmayalim gerci ben coshunca bana fashist diyorsunuz ama. dogrusuda bu. Elimde olsa inan yaparim bunu.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Vestel örneği saçma olmuş biraz gerçekten de ama parçaları toplayıp birleştiren, test eden sonuçta Vestel. Windows, pentium olayında ise şunu diyeceğim. Alman yapımı bir işletim sistemi, fransız yapımı bir işlemci mi var ? Microsoft ve Intel gibi araçlar tekel olmuştur. Hatta Abd'de Microsoft'a açılan dava bunu gösterir.
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 o davanin nedeni o degil emin ol.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ee zaten turkiyeden aldıgın bilgisayarlarda yurtdısında birlestirilmiyor coğu?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 O zaman orta noktada anlaşalım, sen o bombayı Irak'a değil de Amerika'ya at tamam mı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Irak'a atsak daha çok coshacaz asla olmaz :) Amerikaya atmak lazım en tesirlisinden.[signature][hline]
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hahahahahah illa amerikayi ucurcaksin da ishte aramizdaki fark bu sen amerikayi sevmiyorsun ben kalanlarin hicbirisini. Yani kafalama amerkia diye olmaz bu ish. Irkcilik yapicaksan adabi var bu isin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence masumların ölmesi çok kötü birşey, Burda işi iyice siyasete döktük bu arada. Yapabileceğimiz birşey yok, her ne kadar ayaklanıp sorunları yok etmek istesek te kimsenin ayaklanmayacağını biliyoruz. Başımız sağolsun diyebiliyorum sadece.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Kalhiae, 02 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: ailesinden bir yakını gözyaşları içinde lütfen ırağa çalışmaya gitmeyin ayakkabı boyayın ama gitmeyin diyordu.. hiç birşey hayatını riske atmaya değmez.. özellikle ırakta iş gibi komik birşey.. millete iş bul gitmesinler ırak'a.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 mesela insanlar kolay yaşamak için amerikaya gidiolar orada okuorla orda asimile oluyolar oranın vatandaşı oluyolar kendi benliklerini unutuyolar... amam neden ABD yi seçiyolar soru burda neden TÜRKİYE deilde ABD asıl can alıcı nokta burası zaten neden abd daha gelişmiş... türk insanı dışarıya seyahate gidiolar abd ye fransa ya ne bilim herhangi bir yere sora bir geliorlar: -orası süperdi -çok gelişmiş -insanlar çok iyi -heryer çok temiz yerde bir tane çöp bulamazsın -trafik sorunu yok herşey düzgün -işçi olan bile bilmem kaç bin dolar bara kazanıor hayat orda... vs. vs. bizim ülkemizde gerekli yaşam standartı sağlanmadıkça insanlar mutlu olamadıkça kolay para için herşey yapılır ve gittikçe de gerileriz böyle... ya devlet bile para kaçırıyor misal hızlı tren faciası ulan essek herifler biraz para harcayıp o rayları yaptırsaydınız ölürmüydünüz... diyesi geliyor insanın ve sora ulan burası yasancak memleketmi diye düşünce oluşuyor ve her yıl 10binlerce vatandaşımız abd ye gidior oranın vatandaşı oluor... bizim devletimiz böyleyken insanımız ne yapsın... eğitim yokken gençler napsın...biz napalım sağlığa değer verilmiyorsa ne yapalım hiçbirşeye güvenilmiyor çünkü her şeyde güven sarsılıyorsa insanımız ne yapsın...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Prawler zaten iş siyasette bitiyor bunun daha otesi yokki?[signature][hline]
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ulan deli etmeyin adami her ulke her alanda 1 numara olcak diye bisi yok. Tr firmalari var sonucta. Bilg alaninda yok tmm kardesim almayin. Intel mintel alin kimsenin lafi yok bizde ondan kullanioz. Ama Levis yerine mavi tercih edin mesela atiyorum. Turkuaz Su baslikli yazida muhabbeti cok gecti. O benim zevkim diyip cikti millet isin icinden. Iyi o zmn bu da USA nin zevki .Zevkine iraga daldi. Bak bu da irakli militanlarin zevki evine para getirmeye calisan ; colugu cocugu ac kalmasin diye cani pahasina oraya giden tr tir soforlerini olduruolar. Gzl boyle her kes kendi keyfinde.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ewt sonunda beklenen ve yerinde olan karar: NAKLİYECİLERDEN IRAK KARARI Uluslar Arası Nakliyeciler Derneği, bugunden itibaren Irak'ta bulunan ABD birliklerine ait yüklerin taşınmasını durdurdu.kaynak :tebrikz: [signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!![Bu mesaj eagle_dnz tarafından 02 Ağustos 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence de yerinde bir karar vermişler.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Kith. aynı şey devamlı oluyor herkes kendi keyfine bakıor sonra Amerika kendi keyfine bakınca olay oluyor biz kendi isteklerimizde bir kısıtlama yada düzenleme getirmedikce aynı şeyler olacak diye korkuyorum.[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 War is not an answer. Eee nedir o zaman war ?[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 war is a meaninglessness[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: yeahh1986, 02 Ağustos 2004 14:21 tarihinde demiş ki: Vestel örneği saçma olmuş biraz gerçekten de ama parçaları toplayıp birleştiren, test eden sonuçta Vestel. Windows, pentium olayında ise şunu diyeceğim. Alman yapımı bir işletim sistemi, fransız yapımı bir işlemci mi var ? Microsoft ve Intel gibi araçlar tekel olmuştur. Hatta Abd'de Microsoft'a açılan dava bunu gösterir. abi ben zaten tekel olan şeyleri amerikan markasından almayıp ne yapalım diyorum başka birşey demiyorum ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Alexi_Septimus, 02 Ağustos 2004 14:35 tarihinde demiş ki: War is not an answer. Eee nedir o zaman war ? kendini tatmin etmek isteyen insanların başka bir yoludur. amerika eskiden çektiklerini şimdi yapıyor mesela.[signature][hline]
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: eagle_dnz, 02 Ağustos 2004 14:37 tarihinde demiş ki: war is a meaninglessness yeah dude and we gonna live in usa right ? we gonna be a state soon. hail usa. la havle[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Turkce konsuhun ya, illa ingizcemi ogrenices.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 :) smile ing. di yao bakım öle oldu bi an :horace:[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: karpuz, 02 Ağustos 2004 14:38 tarihinde demiş ki: said: yeahh1986, 02 Ağustos 2004 14:21 tarihinde demiş ki: Vestel örneği saçma olmuş biraz gerçekten de ama parçaları toplayıp birleştiren, test eden sonuçta Vestel. Windows, pentium olayında ise şunu diyeceğim. Alman yapımı bir işletim sistemi, fransız yapımı bir işlemci mi var ? Microsoft ve Intel gibi araçlar tekel olmuştur. Hatta Abd'de Microsoft'a açılan dava bunu gösterir. abi ben zaten tekel olan şeyleri amerikan markasından almayıp ne yapalım diyorum başka birşey demiyorum ki? Kusura bakma acayip sinirlendiğim için gaza geldim (gözlerim karardı). Hata ettiysem özür dilerim.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hiayyt pusht zaten seçimlerde kazanamıcak o zaman saldırırız böle[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Amerikalıların dallamalığın en güzel göstergelerinde birisi Greenpeace toplantısında yaşanmıştır. Amerikan GP ofisinin başkanı ülkesindeki bir toplantıda "Go delta Force" (Bastır Delta Gücü aslansınız kaplansınız türevi bir söz) demiş, bunun haber alındığı GP uluslarrası toplantısında da Hintli delege "You Blody bastard" ( seni kanlı piçkurusu ) diyerek alkışı toplamıştır. Adamların sözde en barışçıl olması gerekenleri bile izledikleri politikaları destekliyor. Cumhuriyetçilerde demokratlarda Irak operasyonunu haklı buluyor sadece kan miktarında anlaşamıyorlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar