Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Rehine Öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla yazılanları anlama ve algılama biçimin gayet ilginç. Nalıncı keseri gibi kendine yontuyorsun sadece...

Eğer Amerika orada düzeni sağlarsa, herşey toz pembe mi olacak? Bu kadar hayalperest misin? Irak birdenbire düzelecek ve "Evet ya buymuş!" mu diyecekler sanki?

Yıllarca Amerika'nın el altından desteklediği PKK, İran ve Irak'ta yerleşti diye mi İran ve Irak suçlu oluyor sadece?

Amerika'da en az onlar kadar suçlu PKK konusunda. Amerika'nın gidip de düzelttiği bir tane yer var mı acaba dünya üzerinde?

Eli sopalı asarım keserim havalarıyla dolaşıp hiçbir yerde adam gibi bir şey yapamamış bi ülke.

Madem Amerika senin bu kadar iyi müttefikin, senin için sorunlarını çözüyor, Kıbrıs sırasında neredeydi? Çıkartma sırasında petrol için sana neden ambargo uyguladı?

Asala zamanında Amerika ne yapıyordu? Onu da mı Amerika temizledi? Erminastan'ı mı işgal etti de sorun çözüldü?
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
apaci adam gibi konusacaksan konus sempatizan mempatizan sacmaliklarina gireceksen ben de senin nazi loglarini dokmiyim ortaya.

heralde hazımsızlık duyduğun bir tarafın var orada ben bir isim vermedim direk atladın heh neymiş benim nazi loglarım veya beni nazilerle bağdaştırma mantığın?[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
amerikanin el altindan destekledigi pkk kavrami, sol ve radikal sag orgutlerin tuvalette bi taraflarindan uydurdugu bir propagandadir, bunu yutan kisinin de muhakeme yetenegine sasarim.

hicbir ittifak lideri ulke ittifakin bir kanadinin tamamen dayandigi bir ittifak uyesi ulkeyi zayiflatacak tesebbuslere girismemistir tarihte bu gune kadar, timurlenkten tut da sezara, tarihin tum psikopatlari dahil.

hicbir delil de yoktur bu konuda, amerikan dusmanligini artirirken taraftar toplamak icin sicilan zirvalardan biridir bu.

gecelim bunu.

asala ile tutup da bir ulkenin basindaki bir diktatoru kiyaslama. amerika da ingiltere de cin de japonya da kendi teror orgutlerinden nasibini aldilar.

bir delinin yonetimi altinda 500 bin psikopat silahli adamla dunya capinda populasyonu bes bini bile bulmayacak bir teror orgutunu kiyasliyorsan hemen tartismayi birakalim senle.

hayalperest diye senin ortaya attigin savlari savunana denir.

birinin iraga girip pis isi ustlenmesi gerekiyordu, bu biz olmadik. iste olay budur.

amerika duzeltebilir iragi ya da duzeltemez bu belli degil. surasi bir gercek ki eger su anda amerika oradan cikarsa iragi duzelten iran olacaktir.

olay muttefiklik muttefiksizlik degil sen hala anlayamamissin.

olay milli cikarlarin gerektirdigi yerde uygun olanin yapilmasi.

kibris olayina gelince bir ambargodan cok daha fazlasini yapabilirdi hem amerika hem de diger nato ulkeleri. bm nezdinde tasari getirip dunyayi zindan edebilirlerdi, belki sadece sovyet vetosuna takilirdi ki o bile supheli sovyetler fittiriyorlardi kibris yuzunden.

ayni sekilde biz de bir yandan israil buyukelcisini geri cagirip bir yandan ticaret konusuyoruz israille.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
SSCB devrinde sen Türkiye de konuşabiliyormuydun?
Çıkıp taksimde bi bağırsan sülaleni ağlatırlardı.
Ben vallahi o zamanları görmedim ama çok okudum çok dinledim.

Radikal örgütlerin gazına geliyorlar amerika düşmanı oluyorlar diyorsun.

Amerika nın bana yaptığı iyi tek birşeyi söyle.
Dünya için yaptığı tek bir şey?
İnsanlar bilinçli artık 21. yy 1980leri geride bıraktık insanlar artık konuşuyor korkmadan eleştiriyor.
Herkes bilincinde Amerika nın neyin peşinde olduğunu.
Sadece 3-5 milyar $ için oluk oluk sivil kanı akıttı.
Ekonomilerinin kötü gittiğinin farkındalar Çinin geldiğinin farkındalar.Ülkelerin artık kendi başlarına yürüdüklerinin farkındalar.
Avrupa nın güçlendiğinin farkındalar.
Süper Devlet in yavaş yavaş eridiğinin farkındalar işte bunu önleyebilmek için kan akıtıyor.
Yarın K.Kore ye savaş açıcak
Arkasından Bizim Bor Madenimizin peşine düşecek
Eminimki biz 30 sene içersinde güçlenmessek 30 sene sonranın Irak ı biz olabiliriz.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 03 Ağustos 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
apaci adam gibi konusacaksan konus sempatizan mempatizan sacmaliklarina gireceksen ben de senin nazi loglarini dokmiyim ortaya.

heralde hazımsızlık duyduğun bir tarafın var orada ben bir isim vermedim direk atladın heh neymiş benim nazi loglarım veya beni nazilerle bağdaştırma mantığın?

hayir arkadasim niye hazimsizlik duyayim ya da niye atlamayayim ?

neyi kasdettigin belli degil mi ?

sen karsindaki adami 2-3 hitler sempatizani genc 'amerikan meraklisi' seklinde lagaluga eder diye sahip oldugu fikri ayan beyan beyan etmekten cekinecek bi adam mi saniyosun ? irakta 1 sene once saddamin yaninda sevincten kalasnikof atip bu gun de islami militan olan yanar doner soysuzlarin sempatizani olacagima gururla amerikan bayragi cekerim be !

ne oldugunu cok iyi biliyorsun nazi loglarinin, nazi sempatizanliginin, benimle nazi partisini masum cikarmak icin yaptigin saatlerce suren tartismalarinin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki:

amerika o parayı her ay akıtıyor ırak'taki sadece askeri harcamalara..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki:
SSCB devrinde sen Türkiye de konuşabiliyormuydun?
Çıkıp taksimde bi bağırsan sülaleni ağlatırlardı.
Ben vallahi o zamanları görmedim ama çok okudum çok dinledim.

Radikal örgütlerin gazına geliyorlar amerika düşmanı oluyorlar diyorsun.

Amerika nın bana yaptığı iyi tek birşeyi söyle.
Dünya için yaptığı tek bir şey?
İnsanlar bilinçli artık 21. yy 1980leri geride bıraktık insanlar artık konuşuyor korkmadan eleştiriyor.
Ekonomilerinin kötü gittiğinin farkındalar Çinin geldiğinin farkındalar.Ülkelerin artık kendi başlarına yürüdüklerinin farkındalar.
Avrupa nın güçlendiğinin farkındalar.
Süper Devlet in yavaş yavaş eridiğinin farkındalar işte bunu önleyebilmek için kan akıtıyor.
Yarın K.Kore ye savaş açıcak
Arkasından Bizim Bor Madenimizin peşine düşecek
Eminimki biz 30 sene içersinde güçlenmessek 30 sene sonranın Irak ı biz olabiliriz.

vay beeee.

sscb doneminde turkiyede konusamiyordun ama, konusamamak yerine olmekten seni koruyan amerikanin basini cektigi ittifak idi arkadasim.

butun bunlari her amerika konusunda bastan aliyoruz.

biraz gidip tarih okusaniz boyle tekrarlara gerek kalmayacak.

sovyetler yigmisti ermenilerden nefretle egittikleri tank taburlarini karsin dogusuna bekliyordu.

seni koruyan neydi zannettin amerikanin istanbula indirdigi askeri yardimdan baska ? afganistanin akibetine 1950 de ugramaktan senin babani dedeni bu korudu iste.

2. dunya savasini da ekonomik olarak ve bati cephesinde adam gucu olarak besleyen amerikadir. bu keyfi sahsi bir arguman degil, istatistiklere dayanan bir kavramdir, burada ruzvelt gelip aksini iddia etse yine alnini karislarim.

butun dunya arkadasim, evet, amerikaya bunu borclu. en azindan o gunlerde karisini colugunu cocugunu birakip da gidip cephede savasmis olanlara.

simdiiiiiiiiiiiiiiii.

yine kendi konumuza donelim.

cin min avrupa amerikan hukumetinin elitlerinin durumu bambaska hikayeler.

onemli olan olay, guneyde saddam adinda bir diktatorun oldugu, bunun ilk mudahalede devrilemedigi, durumun daha da karistigi, sonrasinda da birinin elini camura sokmasi gerektigi.

iyi ya da kotu, biz yapmiyoruz bu isi, ve bu iyi bir sonuc. aksi takdirde burada birkaciniz burada yazi yazmak yerine su anda mezopotamyada tozlu bir dagda ayazda yatiyordu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
ya illa tam paramı yazalım
6 trilyon $ ediyor pertol rezervlerin değer...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Ah evet haklısın ya yanılmışım. Amerika zaten Saddam'ı Irak'ın heryerine yayılmış ve eliyle koymuş gibi bulduğu kitle imha silahları yüzünden devirdi değil mi?

Bu acaba kimlerin ne tarafından uydurduğu bir propaganda?
Bu konudaki deliller de nerede bi anlatsan da öğrensek hep beraber...

Asala ve PKK'yı kıyasladım. Çünkü sen söyledin biz mi gidip oradaki karmaşayı temizleseydik diye? Asala ve Irak'ı kıyaslamadım. Her ikisi de bir sorundu ve Amerika petrol zengini Irak'taki sorunu çözmeyi tercih etti nedense?

Ve sayın abimiz Amerika aba altından sopayı gösterip petrol yok diyo ve daha büyük bir ambargo uygulamadığı için aklanıyor öylemi?

Afedersin ama orada da büyük bir karmaşa vardı ve üstelik de bizim halkımızla ilgili bir karmaşaydı ve biz bu sorunu çözmeye gittik. Amerika'nın geldiğini hatırlamıyorum oraya? Senin mantık yürütmene göre burada bir hata yok mu?
Mesaj tarihi:
hayir bi de boyle rahat evden humanizm yapmak insanlar oluyor demek herkesi sevmek cok kolay. bakin ben humanistim ama bunun da farkindayim ha.

humanist olarak sevgi ile baktigin halklarin bir cogu adami tutsa tuttugu yerde bogazini kesen guruhlar.

al iste 1 hafta once zil takip oynuorlardi saddamin onunde, 1 hafta sonra heykelini devirdiler amerikalilari alkisladilar, 1 ay sonra amerikali oldurmeye basladilar, simdi de turk olduruyorlar. 1 ay daha, birbirlerini oldurmeye baslayacaklar.

boyle koltuktan humanizm yapmak, kan akiyor demek cok kolay.

onemli olan o kani akanlarin denk getirdiginde baskalarinin kanini dokup dokmemis oldugunu, icabinda seninkini dokup dokmeyecegini kestirmek.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Unity farklı yerlere çekiyorsun
Benim tek karşı çıktığım
Amerikan ın oraya Saddam bahanesiyle girip 150 binin üzerinde sivili katletmesi ve hala devam etmesidir.Bu vahşettir

bunun hiçbir savunması olamaz.
sempatizmanı olduğun Amerika hala cinayet işlemeye devam ediyor.Ama sen hala bunun savunulabilir bir yanı olduğunu anlatmaya çalışıyorsun Ve işin kötüsü tek çaresi hala cinayet işlemeye devam etmesi çünkü çekilmesi çıkması artık çok zor.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 01:24 tarihinde demiş ki:
onemli olan o kani akanlarin denk getirdiginde baskalarinin kanini dokup dokmemis oldugunu, icabinda seninkini dokup dokmeyecegini kestirmek.

Ne de güzel söyledin!

Kanı akan Amerika, denk getirdiğinde senin kanını döker mi dökmez mi sen bunu söyle bi kere...
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 01:24 tarihinde demiş ki:
Ah evet haklısın ya yanılmışım. Amerika zaten Saddam'ı Irak'ın heryerine yayılmış ve eliyle koymuş gibi bulduğu kitle imha silahları yüzünden devirdi değil mi?

simdi birincisi saddam 88 de gazi atti bu bir. kitle imha silahi, hem de tum dunyada yasaklanmis olan. bunun tartismasi olmaz.

evet 2. seferde kitle imha silahi yoktu, amerika da aynen petrol icin girdi iraga oncelikli amac olarak. eee ? ne olmus ? kim girdi diye soruyorum, bakiyorum cevap turkiye degil. bakiyorum insanim olmemis elin saibeli halkiyla savasirken. problem ne burada ?

said:

Bu acaba kimlerin ne tarafından uydurduğu bir propaganda?
Bu konudaki deliller de nerede bi anlatsan da öğrensek hep beraber...

delil yok arkadasim. cunku amerika pkkyi desteklemedi. bunlar etten dotten sallamalar.

said:

Asala ve PKK'yı kıyasladım. Çünkü sen söyledin biz mi gidip oradaki karmaşayı temizleseydik diye? Asala ve Irak'ı kıyaslamadım. Her ikisi de bir sorundu ve Amerika petrol zengini Irak'taki sorunu çözmeyi tercih etti nedense?

asala ermenilerin isiydi, bu isleri el altindan destekleyen guc olan sovyetlere senin degil tum dunyanin gucu yetmiyordu, hicbir halt yapamazdin. ayrica asala olaylari biteli 10 yillar oluyor kimseyi iragi birakip asalayi cozmuyor diye elestiremezsin bu bir, ikincisi bir teror orgutuyle devlet kiyaslanmaz, ucuncusu ise asala sehirlerde bombalama adam vurma yapan adi bir teror orgutu iken pkk askeri harekat yapan bir gerilla orgutu idi.

sende bir skala degerlendirme sorunu var. bir ulkenin elinin altindaki 500 bin silahli askerle 2-3 bin silahli militani bir goruyorsun.

said:

Ve sayın abimiz Amerika aba altından sopayı gösterip petrol yok diyo ve daha büyük bir ambargo uygulamadığı için aklanıyor öylemi?

Afedersin ama orada da büyük bir karmaşa vardı ve üstelik de bizim halkımızla ilgili bir karmaşaydı ve biz bu sorunu çözmeye gittik. Amerika'nın geldiğini hatırlamıyorum oraya? Senin mantık yürütmene göre burada bir hata yok mu?

arkadasim.

hala olayi anlamamissin.

ister petrol olsun ister akide sekeri.

saddam bir tehlike idi. tum dunyanin gozu onunde borclarim ertelenmedi diye kuveyte saldirdi. bu adami turkiye ile ugrasmaktan alikoyan hicbirsey yok. gozu donmus bencil bir diktator mantik dinlemez.

evet oradaki problem AYYYNEN bizim halkimizin problemiydi.

bu arada sen artik cumleleri de karistirmaya basladin galiba, biz gitmedik iraga hicbir zaman, gidebilirdik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:27 tarihinde demiş ki:
Unity farklı yerlere çekiyorsun
Benim tek karşı çıktığım
Amerikan ın oraya Saddam bahanesiyle girip 150 binin üzerinde sivili katletmesi ve hala devam etmesidir.Bu vahşettir

bunun hiçbir savunması olamaz.
sempatizmanı olduğun Amerika hala cinayet işlemeye devam ediyor.Ama sen hala bunun savunulabilir bir yanı olduğunu anlatmaya çalışıyorsun Ve işin kötüsü tek çaresi hala cinayet işlemeye devam etmesi çünkü çekilmesi çıkması artık çok zor.

saddam 6 bin sivile gazi atti. a belki de olaylar boyle gelismese bundan 15 sene once sinirdan kimyasali salmis olacakti habura diyarbakira ?

su noktaya konsantre olmaya calis : orada ugrasan biz degiliz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 01:24 tarihinde demiş ki:
onemli olan o kani akanlarin denk getirdiginde baskalarinin kanini dokup dokmemis oldugunu, icabinda seninkini dokup dokmeyecegini kestirmek.

Ne de güzel söyledin!

Kanı akan Amerika, denk getirdiğinde senin kanını döker mi dökmez mi sen bunu söyle bi kere...

kopruyu gecene kadar ayiya dayi demek kavramini askerde ogrenemedin mi ?

ne yapacaktik denk getirdiginde bizim de kanimizi dokmez mi diye iraga girip kendi kanimizi kendimiz mi dokturseydik pesin pesin.

bir de tam radikal orgut tribi : amerika turkiyeye saldiracak.

evet evet nato ulkesi nato ulkesine saldiracak, uluslararasi kurumlarin, kendisinin dayandigi en onemlisi olan natoyu dagitacak.

evet bir de flash gordon var fantaziden konusulunca simdi aklima geldi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
ya amerika kitle imha silahı var etkisiz hale getircez dedi girdi

silah bulamadı ama yüzsüzlüğe devam etti ve çekilmedi, saddamı yakaladı hatta ilişkileri kesildi bi bakıma ırak hükümetine verdi yargılaması için onla da işi kalmadı, hükümeti de kurdurdu ama henuz petrolu alamadı ki tek hedef bu ve bu yuzden hala orada bu yuzden bu kadar karmasa oldu ve bu yuzden hala orada saldırılar yapılıyor geneli amerikan güçlerine karşı olsada yapılıyor ve sürekli siviller ölüyor benim endişem birde su:

pusth seçilmezse yeni baskan da petroller için direnicek mi orada hala ki sanmıyorum zaten pusth un seçilmemesinin neden savas olcak böle bi riski alamaz ve geri çekilir bence uzun sürer ama çekilir...

yani herşey boşa mı gitmiş olacak...

asıl hedefine ulaşamadan o kadar kişiyi katledip oradan ayrılmışmı olcak abd...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
Ya biz olmayabiliriz.
Buna ne bakıyorsun sen?
Şu anda orada bir ülke var ve sivil katletmeye devam ediyor.
Cinayet işliyor.
Bunun hiçbir düzgün yanı yoktur.
oraya giren biz olmadık belki
ama eğer insansak buna üzülmemiz gerektiğine inanıyorum.Ve ben hergün tv lerde ırakta ölenleri görmek istemiyorum.
Saddam 6 bin kişiyi öldürdü diye Amerikanın gidip 150bin sivil öldürmesine gerek yok.
Bu rejimin olması ve Saddama boyun eğilmesi ıraklıların suçu değildi.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 03 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
pusth seçilmezse yeni baskan da petroller için direnicek mi orada hala ki sanmıyorum zaten pusth un seçilmemesinin neden savas olcak böle bi riski alamaz ve geri çekilir bence uzun sürer ama çekilir...

yani herşey boşa mı gitmiş olacak...

asıl hedefine ulaşamadan o kadar kişiyi katledip oradan ayrılmışmı olcak abd...

hey be kocum. buyuk ihtimalle oyle olacak.

ama dua et de abd oradan ayrilirken stabil bir hukumet olsun en azindan bir miktar parlementer demokrasi olsun. gerci iraktaki onca psikopat fraksiyon mahal vermez buna ama.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Hımm evet doğru Fransa pasifik'te nükleer silahlarını deniyor ama onlar çatapat zaten değil mi?

İkinci olarak ben bulunması beklenen kitle imha silahları hakkındaki bilgileri istemiştim, pkk yardımlarını değil. Sen ne kadar bi taraftan uydurma dersen PKK yardımı için aynı şekilde ben de bulunamayan kitle imha silahları için uydurma derim.

Asala'yı zamanında niye çözmedi diye eleştirdim, Irak'ı bırakıp asala'Yı çözsün demedim yanlış anlamışsın.

Asala'nın öldürdükleriyle PKK'nın öldürdüklerini neden kıyaslayayım ki?

Birisi büyükelçileri vuruyordu/bombalıyordu, diğeri de köyleri ya da karakolları basıyordu.
Asala askeri harekat düzenlemediği için affedilebilir birşey mi yapıyordu yani?

Irak'ta operasyon yapıp PKK köylerini basan Türk Askerleri neydi peki? Hİç gitmedik demişsin de onu anlamadım.
Mesaj tarihi:
Amerika yönetiminin herhangibi bir amerikali veya bush tarafindan yapildigina inanmiyorum hele bush direk bir kukla imaji veriyor, derseniz ki yapilanlar dogrumu mantiksal olarak dusunen herkeze yanlis gelir heralde ama duygusal olarak bakilinca amerikanin arkasinda olmaktan mutluyum.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Mesaj tarihi:
Peki unity sence bush gözü dönmüş bir psikopat değilmi?

Bence saddamdan tek bi farkı bile yok.Sadece yetki sınırı var emin ırak ta yaşasaydı saddam o olurdu.
Amerika çok güçlü bir silah
ve bu silahın başında yanlış bir insan var[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 03 Ağustos 2004 01:38 tarihinde demiş ki:
Amerika yönetiminin herhangibi bir amerikali veya bush tarafindan yapildigina inanmiyorum hele bush direk bir kukla imaji veriyor, derseniz ki yapilanlar dogrumu mantiksal olarak dusunen herkeze yanlis gelir heralde ama duygusal olarak bakilinca amerikanin arkasinda olmaktan mutluyum.

neye dayanarak amerikanın arkasındasın?

ya da söle sorayım: neyinin arkasındansın? hangi yaptığının? hangi mantığın?[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:36 tarihinde demiş ki:
Ya biz olmayabiliriz.
Buna ne bakıyorsun sen?
Şu anda orada bir ülke var ve sivil katletmeye devam ediyor.
Cinayet işliyor.
Bunun hiçbir düzgün yanı yoktur.
oraya giren biz olmadık belki
ama eğer insansak buna üzülmemiz gerektiğine inanıyorum.Ve ben hergün tv lerde ırakta ölenleri görmek istemiyorum.
Saddam 6 bin kişiyi öldürdü diye Amerikanın gidip 150bin sivil öldürmesine gerek yok.
Bu rejimin olması ve Saddama boyun eğilmesi ıraklıların suçu değildi.

genc.

hic silah kullandin mi ? g3 attin mi hic kulaginin dibinde patladi mi ?

g3 adli silahin girdigi yerde 1-2 santim ciktigi yerde 15 santim delik actigini, kola denk gelince kopardigini biliyor musun ?

iste savas boyle birsey.

ve saddam sen neyi istersen iste bunu senin basina getirecek bir adamdi, pkk da oyle, potansiyel irakli sii dinciler de oyle.

senin isteklerinin, senin secimlerinin ya da insancilliginin onlar icin bir onemi yok.

dolayisiyla savas sen istesen de istemesen de eninde sonunda ya direkt savas olarak ya teror orgutunun askeri harekati olarak ya da islami teror orgutunun mezar evi olarak senin kapina getirilecekti.

simdi ama senin kapina gelmiyor. amerikanin kapisina geliyor.

secime bagli birsey degil bu keske olmasa. ama olacakti ve olan da senin ulken degil.

bu rejimin olmasi ve saddam olayi iraklilarin sucu degildi ?

yahu arkadasim o zaman bu olaylar da amerikalilarin sucu degil.

iraklilar degil miydi saddamin her gecisinde caddelere firlayan ? akrabalarini ihbar edip hapishanelere gonderten kaybettiren ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
  • Yeni Oluştur...