zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:09 tarihinde demiş ki: said: unity100, 02 Ağustos 2004 21:08 tarihinde demiş ki: o heriflerin kelleleri alinmali. benim bildigim de budur. alınmakla da kalınmamalı Kazığa oturtulmalı Sonra sırayla insanlar kellere tükürmeli aynen bende böle düşünüyorum . bence artık kendimizi gösterme zamanı geldi . kellerine tükürmek abartı tabi[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Ağustos 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:09 tarihinde demiş ki: said: unity100, 02 Ağustos 2004 21:08 tarihinde demiş ki: o heriflerin kelleleri alinmali. benim bildigim de budur. alınmakla da kalınmamalı Kazığa oturtulmalı Sonra sırayla insanlar kellere tükürmeli o kadar da degil.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki: İstanbul işgal edilirken olanları bana bi anlatsana? O sırada İstanbul'da ne tür bir direniş oldu? (Ufak bastırılan dışında!) Türkler niye o sırada cephede aslanlar gibi savaşmıyorlardı İstanbul işgal altındayken? Gemiler boğaz'a girip toplarını saraylarımıza çevirirken nerdeydi bu ülkenin insanları? istanbul dediğin saraydır. asıl savaş anadolu ve denizlerde olmuştur. istanbul sadece politik savaşla ilgileniyordu.. hatta direk olarak mandacılığı kabul etmişti.. asıl direnişi gösteren ise anadolu çevresiydi.. ayrıca istanbulla bu teröristler arasında benzerlik kurdun ya.. helal[signature][hline]iyi kötü çirkin
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Ağustos 2004 21:07 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Irak ordusunun net olarak durumunu biliyor musun? Belki de cephe savaşında başarılı olamayacaklardı bu yüzden gerilla savaşı'nı uygun gördüler... gerilla savaşı, masum insanları öldürmek mi? masum insanları öldürmek terörizm oluyordu di mi? gönüllü olsun olmasın, adam eğer direniş yapmak istiyorsa normal askerler üzerine direniş yapmalı.. Yazdıklarımın tamamını okudun mu? O masum insanın düşman askerine mühimmat taşıdığını ve düşmanın o mühimmatı kullanarak senin vatandaşlarını öldürdüğünü okudun mu? O masum sivil ne kadar sivil sence? Askeri üsse mühimmat götüren bir sivil. Peki ya taşıdığı yük: Amerikan askerlerinin beslenme çantası (iyice doysunlar ki daha iyi ıraklı öldürsünler), giyecek, benzin (Araçlarını sürekli kullansınlar ve Iraklılar'ı kovalasınlar) vs vs vs. Ee bunlar ne olacak ya biriiz de bunu açıklayın bari. Türk, Alman, Fransız, Japon farketmez olayın özüne bakın. O adamın sağladığı mallarla düşman sizi mahvediyor. İkmal yolunu da kesersiniz, ikmalciyi de...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 neyse biraz abarttım sanırım :/ Bu kadar tartıştık ta bi yere varamadık ona yanıyorum ben[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 askeri usse muhimmat goturen bi sivil diye bilmiyorsaniz sallamayin. irakla 100 yildir yogun ticaret yapiliyor, ambargoya ragmen tirlar ile.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Zgrw ; Toplumda ancak düzeni toplum değiştirir doğru. Ama toplumun sesi çıkmadıkça ülke hiçbirşey yapmaz. Bu bir zincirdir Toplum sesini çıkarıcakki ama öyle ufak tefek mitinglerle tüm gücünle tüm yüreğinle toplum olarak karşı çıkıp sesini duyurucaksınki ülke somut adım atmaya başlayacak Ülke ilişkilerde somut adımlara gidecek ve bazı ülkelerde buna göre tedbir ve düzen almaya başlayacak Ülkeler tedbir ve düzen almaya başayınca o ülkenin toplumuda ister istemez değişicek. bu düzen böyle sağlanır. 1-2 kişini oraya buraya bağlamasıyla savaşa karşıyız demesiyle olcak iş değil bunlar[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ha bir de niye tasimayacakmis muhimmat tasiyorsa da bes katini tasisin koyiim. irakta iranli odaklarin tacikistandan getirdigi gozu donmus itin kopugun gudumunde yeni bir psilik yuvasi kurulacagina amerika dursun orada onlar ugrassin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 vede şu bir gercekki amerika onlara ben sizi saddamdan kurtaracam özgürlük verecem demedi. onalara ırakta kitle imha silahı var benim için bir tehdit dedi ve savas açtı o sonradan uluslar arası tartısmalarda söyledi biz ırakı özgürleştirdik diye lafları.. yani ıraklılar amerika topraklarına girerken savaş edildigini biliyorlardı. ama kendilerini sattıklarından dolayı savaşmadılar simdide işin özü ülkede amerikan askeri istemiyorlar onlar için amerika petrolü almaya gelen yabancı olu dünün yardımseveri şimdi yabancı aslında hepaynıydı ama daha önce işlerine geliyordu bu ıraklıların
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 meldoror, peki o zaman git patlat tüm amerikan üslerini sen git durdur tüm kamyonları içinden çıkan kim olursa olsun öldür yani bu mudur olayın? ADAM SADECE TAŞIYOR Adam'ın patronunu bulup öldürsünler Hayret birşey ya Adam'ı afrikaya da yollasalar aynı Adam'ı ırak'a da yollasalar aynı Çünkü adam sadece yük taşıyor OFFF ki ne ÖFF[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki: İstanbul işgal edilirken olanları bana bi anlatsana? O sırada İstanbul'da ne tür bir direniş oldu? (Ufak bastırılan dışında!) Türkler niye o sırada cephede aslanlar gibi savaşmıyorlardı İstanbul işgal altındayken? Gemiler boğaz'a girip toplarını saraylarımıza çevirirken nerdeydi bu ülkenin insanları? istanbul dediğin saraydır. asıl savaş anadolu ve denizlerde olmuştur. istanbul sadece politik savaşla ilgileniyordu.. hatta direk olarak mandacılığı kabul etmişti.. asıl direnişi gösteren ise anadolu çevresiydi.. ayrıca istanbulla bu teröristler arasında benzerlik kurdun ya.. helal Konunun tamamını okuyunca buraya nasıl gelindiğini anlarsın. Ayrıca İstanbul ile teröristler arasında benzerlik kurmadım. Irak'ın işgali ile İstanbul'un işgali arasında benzerlik kurdum. Biraz yanlış anlamışsın.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Irak'ın işgali ile İstanbul'un işgali arasında o kadar çok farklar var ki Meldoror ama sen anlamak istemiyorsun bunu gene mi anlatalım? yani benzerlik kurcak bir durum yok [signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem [Bu mesaj Prawler tarafından 02 Ağustos 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: meldoror, peki o zaman git patlat tüm amerikan üslerini sen git durdur tüm kamyonları içinden çıkan kim olursa olsun öldür yani bu mudur olayın? ADAM SADECE TAŞIYOR Adam'ın patronunu bulup öldürsünler Hayret birşey ya Adam'ı afrikaya da yollasalar aynı Adam'ı ırak'a da yollasalar aynı Çünkü adam sadece yük taşıyor OFFF ki ne ÖFF Prewlor, adamın öldürülmesi haklı demedim, sadece olağan birşey bu ikisini karıştırma. Habire karıştırdığın için üzerime geliyorsun. Belki yarın okusan anlayacan ne olduğunu. Savaşı kontrol edemezsin.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Yazdıklarımın tamamını okudun mu? O masum insanın düşman askerine mühimmat taşıdığını ve düşmanın o mühimmatı kullanarak senin vatandaşlarını öldürdüğünü okudun mu? O masum sivil ne kadar sivil sence? Askeri üsse mühimmat götüren bir sivil. Peki ya taşıdığı yük: Amerikan askerlerinin beslenme çantası (iyice doysunlar ki daha iyi ıraklı öldürsünler), giyecek, benzin (Araçlarını sürekli kullansınlar ve Iraklılar'ı kovalasınlar) vs vs vs. Ee bunlar ne olacak ya biriiz de bunu açıklayın bari. Türk, Alman, Fransız, Japon farketmez olayın özüne bakın. O adamın sağladığı mallarla düşman sizi mahvediyor. İkmal yolunu da kesersiniz, ikmalciyi de... peki diyelimki sende internetten amerikanın faydasına bişey yaptın senide vursalar adilmi ? doğrumu ? hatta yapıyosun bile . içtiğin kola amerikaya kâr olarak gidiyor . sende suçlusun ozaman ?eğer sen öle düşünmenin normal olduğuna inanıyorsan buda onun kadar normal olmalı senin için ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: blackchaos, 02 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki: ama olayı detaylarına göre ele alman imkansızdır.Kurunun yanında herzaman yaşta yanıcak.Sen kimlik ve kişilik tespiti yaparak adam öldüremezsinki. bunu diyorsunuz sonra gelip "amerika saddamı devircek diye masumları da öldürdü, kahrolsun amerika" ama terrörirstler gelip Yiycek taşıyan Tır şöförlerini öldürdüğünde "Kahrolsun Amerika, Irak direniş sergiliyor" neyin direnişi bu.. bir asker/terrörist, nereye saldırdığında kimin öleceğini çok iyi bilir. Kızılay meydanına saldırırsan masum sivilleri öldürürsün. Pentagon'a saldırırsan askerleri/generalleri öldürürsün. Amerika gitse herşey toz pembe olmuycak. Asi olucaksınız diye bazı kişilerin dolduruşuna geliyorsunuz.. Burda unity en doğru lafları demiş de kimse ilgilenmemiş adamla..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 o sivilin öldürülmesi bu işe yaradı mesela artık başka nakliye şirketleri bulmak zorunda kalabilirler[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki: ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: unity100, 02 Ağustos 2004 21:14 tarihinde demiş ki: ha bir de niye tasimayacakmis muhimmat tasiyorsa da bes katini tasisin koyiim. irakta iranli odaklarin tacikistandan getirdigi gozu donmus itin kopugun gudumunde yeni bir psilik yuvasi kurulacagina amerika dursun orada onlar ugrassin. Hiçbirisi olmasın, ne Iraklı milisler olsun, ne senin bin kere konuyu getirmeye çalıştığın radikaller olsun ne de amerika... Hiçbirisini savunduğum falan yok. Hiçbirisi olmasa çok daha iyi olurdu eminim.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 savaşı kontrol edemezsin ama savaştaki vahşeti normal de bulamazsın.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:20 tarihinde demiş ki: savaşı kontrol edemezsin ama savaştaki vahşeti normal de bulamazsın. Normal bulursun ve kınarsın. Ama bu olmamalıydı diyemezsin, çünkü bu bir savaştır. Savaşı kurallar dahilinde sadece bilgisayarda ya da masa üstü oyunlarında oynarsın. Terör ve savaş için ahlaki kurallar yoktur.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Popeye, 02 Ağustos 2004 21:19 tarihinde demiş ki: o sivilin öldürülmesi bu işe yaradı mesela artık başka nakliye şirketleri bulmak zorunda kalabilirler buda bizim zararımıza . biz bu yolla para kazanıyorduk . bu sivil öldürme olayı her yönden bize zarar oldu[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: zgrw, 02 Ağustos 2004 21:19 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Yazdıklarımın tamamını okudun mu? O masum insanın düşman askerine mühimmat taşıdığını ve düşmanın o mühimmatı kullanarak senin vatandaşlarını öldürdüğünü okudun mu? O masum sivil ne kadar sivil sence? Askeri üsse mühimmat götüren bir sivil. Peki ya taşıdığı yük: Amerikan askerlerinin beslenme çantası (iyice doysunlar ki daha iyi ıraklı öldürsünler), giyecek, benzin (Araçlarını sürekli kullansınlar ve Iraklılar'ı kovalasınlar) vs vs vs. Ee bunlar ne olacak ya biriiz de bunu açıklayın bari. Türk, Alman, Fransız, Japon farketmez olayın özüne bakın. O adamın sağladığı mallarla düşman sizi mahvediyor. İkmal yolunu da kesersiniz, ikmalciyi de... peki diyelimki sende internetten amerikanın faydasına bişey yaptın senide vursalar adilmi ? doğrumu ? hatta yapıyosun bile . içtiğin kola amerikaya kâr olarak gidiyor . sende suçlusun ozaman ?eğer sen öle düşünmenin normal olduğuna inanıyorsan buda onun kadar normal olmalı senin için ? Yazımın herhangi bir yerinde adil ya da yapılan doğru demedim. Normal dedim. Ve evet işin bir diğer tarafı da bu zaten. Biz Amerika'lılara yardım ettiğimiz için adamlar bizi düşman olarak görüyor ve bu yüzden radikaller İstanbul'u bombaladılar, babalarının keyfinden değil...
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yazında yazmasanda bunlar anlaşılıyor . ayrıca tüm dünya kla içiyor . ırakta bile zamanında satılmıştır . ozaman dünyayı toptan öldürsünlerde kurtulalım .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Vampire, 02 Ağustos 2004 20:42 tarihinde demiş ki: Amerika RULES kim dedi bunu merak ettim.. asıl bizim anlatmayaa çalıştığımız Bush askerlerini Irak'a yolladı diye körü körüne Amerika nefreti yapmamak. Başımızda Erdoğan var diye o zaman tüm dünya bizden nefret etsin? Derdiniz Bush olmalı, Amerikalılar değil. Ayrıca Bush Irak'a askerlerini yolladı diye diğer ülkelerin masum insanlarını öldürmek caniliktir. Vatan savunması değil.. Vatan savunması dediğin, düşman askerlerini öldürmektir, masumları değil.. Bunu Amerika ordusu yapıyor olabilir. Ancak Iraklı terröristler de yapıyor. Bu durumda America kaka pis, Iraklı direnişçiler haklı konumda olmamalı..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Meldoror Savaşı kurallar dahilinde sadece bilgisayarda ya da masa üstü oyunlarında oynarsın. Terör ve savaş için ahlaki kurallar yoktur. diyorsun ama ahlaki kurallar yoktur diye bir suç işlenmis isede onun gecerli bir bahanesi olamaz ama sen iki saattır gecerli bahaneler buluyorsun yok o adamın öldürülmesi ıraklıların lojistik destegi kesmesi için yok gerilla savası yaptıkları içinmiş. yok ordaki herkezin işgalci oldugu içinmiş. suç suçtur ve savaş suçları diye birşey var...bizde bu suça karsı tepkimizi gösterdik okadar
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Elrond_ doğru diyorsun ama bence tepkimizi göstermenin tek yolu bizim ıraktaki yyerimiz almamız . ancak bu olursa ordakilerin akılları başlarına gelir gibime geliyor . Biz değil ülke yapmalı[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Ağustos 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar