ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://birbak.mynet.com/detay/spor/ya-eyup-sultana-ya-nadide-sultana/6908 eyüp neyse de nadide'ye gidiş geliş ne kadar acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ne mal adam su b.uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 O zaman söylemeden edemeyeceğim. İtü elektronik mühendisliğinde okuyorum. ITB denilen sosyal derslerden almak durumundayız. Bu dönem sosyoloji dersini seçtim ve sınıfımda Nadide Sultan vardı. İtü'nün konservatuarındaymış hatun. Af gelince geri dönmüş. Aynı sınıfta ders aldık. Biz tabi böyle eğitimli egolu karizma bir şey bekliyoruz. Gayet paçoz, kendini sürekli aptal durumuna düşüren, cahil bir insan kendisi. İlkokul kızı zekasına sahip ehueh P.S: Memeleri küçülttürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 memeler gidince beyin de gitmiştir. ya da sadece memelerle tahammül edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya tahammül ya sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Wishmaster said: P.S: Memeleri küçülttürmüş. pics of didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yarın DZ deymiş nadide http://www.dz.com.tr/images/nadidedzyilbasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tam bir lamer bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Abi bi kere karı çok tıfıl bişi :D boylu poslu bekliyodum azcık değilmiş yani :D ayrıca aşağılamak gibi olmasın ama(kadını yerden yere vurdum daha ne yapacaksam) biraz kıro kendisi.. Cidden sınıftakiler zor tahammül ettiler :) Fotolardaki albenisine aldanmayın. O kadar photoshop'u bana yapsalar benim de giderim olur. Gereğinden fazla erkeksi, kendi de kabul ediyor :D ben narin değilim falan dedi son ders :D hocaya dersi anlattırmıyordu yani o kadar kendini önplana atmayı seven biri :D bi kere tarihi bi konu hakkında konuşacaktı, "inkılap dersini hepimiz aldık yani, hepimiz biliyoruz *en ön sıradan arkaya dönüp* öyle değil mi arkadaşlar?" dedi. Hoca bunu baya bozdu orada, bu da tüm ders trip yaptı sıraya yattı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ayıp etmiş ama doğru bi benzetme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 'İstanbul'da Laila, Sivas'ta Lailaheillallah var' Hayatımda duyduğum en saçma laflar listesinde direk ilk 3e oynar bu laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Wishmaster said: P.S: Memeleri küçülttürmüş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 O heba olan memeleri keske bi recycle yapsalar. Olmayanlara verseler.. :( Bunu yapan nobel alir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kavanoza koydurup buzdolabının üstüne koymuştur evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yazik iste... Yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Wishmaster said: P.S: Memeleri küçülttürmüş. http://www.nooooooooooooooo.com/vader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaaa said: O heba olan memeleri keske bi recycle yapsalar. Olmayanlara verseler.. :( Bunu yapan nobel alir!bu mesajı sen mi yazdın yok ya sen değilsindir. Hani meme düşkünü olduğunu biliyorum da,Nadide ye üzülecek kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nadide bir araç... amaç memelerin recycleını sağlamak.. o memesiz kadınlar.. onlar da dişi. onlar yoksunluğunu hissetmiyor mu sanıyorsun.. neyse daha fazla geyik yapmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 keşke devam etseydin ya,daha neler çıkardı senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hacım millet deli gibi energy dissipation capacity için quasi-static program yazmış bildiğin moralim bozuldu lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar