Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya eyüp sultan'a ya nadide sultan'a

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

O zaman söylemeden edemeyeceğim. İtü elektronik mühendisliğinde okuyorum. ITB denilen sosyal derslerden almak durumundayız. Bu dönem sosyoloji dersini seçtim ve sınıfımda Nadide Sultan vardı. İtü'nün konservatuarındaymış hatun. Af gelince geri dönmüş. Aynı sınıfta ders aldık. Biz tabi böyle eğitimli egolu karizma bir şey bekliyoruz. Gayet paçoz, kendini sürekli aptal durumuna düşüren, cahil bir insan kendisi. İlkokul kızı zekasına sahip ehueh

P.S: Memeleri küçülttürmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi kere karı çok tıfıl bişi :D boylu poslu bekliyodum azcık değilmiş yani :D ayrıca aşağılamak gibi olmasın ama(kadını yerden yere vurdum daha ne yapacaksam) biraz kıro kendisi.. Cidden sınıftakiler zor tahammül ettiler :)

Fotolardaki albenisine aldanmayın. O kadar photoshop'u bana yapsalar benim de giderim olur. Gereğinden fazla erkeksi, kendi de kabul ediyor :D ben narin değilim falan dedi son ders :D hocaya dersi anlattırmıyordu yani o kadar kendini önplana atmayı seven biri :D bi kere tarihi bi konu hakkında konuşacaktı, "inkılap dersini hepimiz aldık yani, hepimiz biliyoruz *en ön sıradan arkaya dönüp* öyle değil mi arkadaşlar?" dedi. Hoca bunu baya bozdu orada, bu da tüm ders trip yaptı sıraya yattı falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...