Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göğüsdeki ağrı

0ne

Öne çıkan mesajlar

Böyle bi topic ilk defa açıyorum, sormak istediğim sadece bir soru var, 1 ay kadar önce notebook aldım, ama sağ göğüs kafesindeki, özellikle kaburga kemiklerinin bittiği son kemik tarafında bi ağrı olmaya başladı, pek önemsemiyodum ama artık nefes alırken bile orda bişey sıkışıyo gibi,

Notebookla ne alakası var diyiceksiniz, hemen söyleyeyim, notebook la oyun oynarken genelde masaya koyar öyle oynarım, ama kanepeye veya yatağa notebook getirince şöyle bi oturma şekli alıyorum, bununla bir ilgisi olabilir mi, paintte çok kötü bi çizim yaptım, ama notebook kucagımdayken kanepede oturma şeklim şunun gibi oluyor.

şöyle

en kısa zamanda en profesyönel bu kadar çizebildim, tam bir paint noobuyum kabul ediyorum. fsdf

Sosyal ağlarda paylaş

evet, bir nokta var, muhtemelen ordaki bi et parçasında çürük falan var, bastırınca acıyo, ve sanırım bu yüzdendir ki nefes alırken açılan göğüs kafesindeki kemikler o ete baskı yapıyor.

Notebook'ul sağ alt köşesini oraya yaslıyodum kanepede oturup ayaklarımı kendime çekince, orası çürüdü sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...