0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Böyle bi topic ilk defa açıyorum, sormak istediğim sadece bir soru var, 1 ay kadar önce notebook aldım, ama sağ göğüs kafesindeki, özellikle kaburga kemiklerinin bittiği son kemik tarafında bi ağrı olmaya başladı, pek önemsemiyodum ama artık nefes alırken bile orda bişey sıkışıyo gibi, Notebookla ne alakası var diyiceksiniz, hemen söyleyeyim, notebook la oyun oynarken genelde masaya koyar öyle oynarım, ama kanepeye veya yatağa notebook getirince şöyle bi oturma şekli alıyorum, bununla bir ilgisi olabilir mi, paintte çok kötü bi çizim yaptım, ama notebook kucagımdayken kanepede oturma şeklim şunun gibi oluyor. şöyle en kısa zamanda en profesyönel bu kadar çizebildim, tam bir paint noobuyum kabul ediyorum. fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hahaha bunu ben de yapıyorum da..göğüs ağrısını bırak bir süre sonra kanepeyle kıç arasındaki ince çizgi kaybolabilir, kanepeyle yapışık yaşamamaya,arada bir notebook u bırakıp kültür fizik hareketleri yapmaya gayret et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 fitiktir fitik. kaynimda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Yancılık ağrısı olabilir. Ciddiyim ayrıca. Göğsüne sürekli bir cisim baskı yaparsa, ağrır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi ayrıca notebook'u kucağına almamalısın.ileride çocuğun olma ihtimalini düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 çocuk yaptıktan sonra kucağa alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Holy said: Yancılık ağrısı olabilir. Ciddiyim ayrıca. Göğsüne sürekli bir cisim baskı yaparsa, ağrır. http://alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/1274_20080723190414_33.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Laorx said: çocuk yaptıktan sonra kucağa alabilir miyiz? o sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kas agrisi gibimi yoksa derin nefes alindami batma oluyor? yani elle gogsunu icine ittirince aciyorsa normal kas agrisidir yok elle mudahalede degil nefes almada yada duragan zamanlarda oluyorsa sakat o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 evet, bir nokta var, muhtemelen ordaki bi et parçasında çürük falan var, bastırınca acıyo, ve sanırım bu yüzdendir ki nefes alırken açılan göğüs kafesindeki kemikler o ete baskı yapıyor. Notebook'ul sağ alt köşesini oraya yaslıyodum kanepede oturup ayaklarımı kendime çekince, orası çürüdü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o et dedigin ciger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 eyvah bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 reyou said: yok elle mudahalede degil nefes almada yada duragan zamanlarda oluyorsa sakat o zaman Neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 benimde sırtımda ağrı oluştu duruş şeklinden ötürü çizdiğin gibi yamuk durdugundan oluyor sanırım birde üşüttüysen etkili olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar