Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Falling Skies

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi klasik vasat amerikan dizisi işte. amerikalılar bayılıyo bu herşeyino ortasında yaşanan gereksiz duygusallığı, hristiyanlığın ve amerikanın yüceltilmesini falan. e adamlarda burdan rating toplıuyolar işte. o yuzden dedim amerikan dizisi işte diye. yoksa iyiside dokturuyo ztn.
Mesaj tarihi:
Abi fail hoşuma gitmiyor buldukları mermiyede yapacakları uzaylıyada kafam enjecte olsun sıkıntıdan izler olduk bunları bumu yani dünyayı dondura uzaylılar...Steven S. da milleti eğlendirir olmuş klasik abd movie katogorisinde benim için.
Mesaj tarihi:

Uzaylıyı otopsi yapıp içindekini bu saate kadar bulmamış olmaları çok saçma olmuş.
Ayrıca pope'un mermi kesfetmesi daha da sacma olmus yani kimsenin aklına gelmemiş olması biraz ordunun salaklıgı olarak görunuyor.
Bunlar dısında dizi guzelleşti ama son 1 bloum kaldı o kötü.

Mesaj tarihi:
şitifin şipilbörk bullshiti işte ya

"kimi sefimlileri arkada bırakırlar da kendi ırçını satsın diye"

ah be abi....

ww2 olmasaydı şipilbörk de olmazmış yahu. adamın hayal gücü var sanırdım küçükken. şimdi bakıyorum da hep aynı şeyler.
Mesaj tarihi:
uplamayın kardeşim şu konuyu. ilk bölümünü izleyemedim o derece kötüydü böyle tepelerde başlığını görünce iyice delleniyorum. çok kötü dizi gördüm ama böylesini görmedim o derece.
Mesaj tarihi:
8-9-10 fena değildi. Ama her sezonun final bölümüne kadar saçma sapan bölümler ve sadece sezon finalinde uzaylılar yada anakonu hakkında adam gibi gelişme olacaksa bu dizinin ömrü kısadır.
  • 4 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...