mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi klasik vasat amerikan dizisi işte. amerikalılar bayılıyo bu herşeyino ortasında yaşanan gereksiz duygusallığı, hristiyanlığın ve amerikanın yüceltilmesini falan. e adamlarda burdan rating toplıuyolar işte. o yuzden dedim amerikan dizisi işte diye. yoksa iyiside dokturuyo ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Son 2 bölüm saçma sapan boş gereksizdi. Ana konu ilerlemiyor. Yok adam cocukları satıyor falan buna 2 bölüm gitti ya saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 son 2 bolumdur uzaylı gormuyoruz ztn nerdeyse. surekli bi dramadır donuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bakalım izlicem netbuk kaldırmadıgı için 4 bölüm birikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Abi fail hoşuma gitmiyor buldukları mermiyede yapacakları uzaylıyada kafam enjecte olsun sıkıntıdan izler olduk bunları bumu yani dünyayı dondura uzaylılar...Steven S. da milleti eğlendirir olmuş klasik abd movie katogorisinde benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Uzaylıyı otopsi yapıp içindekini bu saate kadar bulmamış olmaları çok saçma olmuş. Ayrıca pope'un mermi kesfetmesi daha da sacma olmus yani kimsenin aklına gelmemiş olması biraz ordunun salaklıgı olarak görunuyor. Bunlar dısında dizi guzelleşti ama son 1 bloum kaldı o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 OOOFF TAM DÖRT BÖLÜM BİRİKTİ NE GÜZEL İZLERİM ŞİMDİ millete çaktırmıyorum ama uykularım kaçıyor dizi çıktığı gün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şitifin şipilbörk bullshiti işte ya "kimi sefimlileri arkada bırakırlar da kendi ırçını satsın diye" ah be abi.... ww2 olmasaydı şipilbörk de olmazmış yahu. adamın hayal gücü var sanırdım küçükken. şimdi bakıyorum da hep aynı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ahahah gold pipinle dalga geç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 uplamayın kardeşim şu konuyu. ilk bölümünü izleyemedim o derece kötüydü böyle tepelerde başlığını görünce iyice delleniyorum. çok kötü dizi gördüm ama böylesini görmedim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hâlâ kötü abi izleme pardon up oldu bu ama uyarı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dizi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dizi kötü evet sonu camelot gibim olabilir ama yoklukta izlenio başka dizi yok takip edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 adam delikanlı olsa ben'i de yanında götürür, "ben'e bişi olmasın diye bizimle gelmelisin dediğinde önce ben'i sonra kızı vurup" loool derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben de acun izlemiyorum belgesel izliyorum hep de aralarda geçerken bakıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 amerikan sektörü az daha krize girse acun bile izleyecek duruma gelirdim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 8-9-10 fena değildi. Ama her sezonun final bölümüne kadar saçma sapan bölümler ve sadece sezon finalinde uzaylılar yada anakonu hakkında adam gibi gelişme olacaksa bu dizinin ömrü kısadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ikinci sezonu vermişler ortalama 4küsur milyon ratingi varmış suits var ortalama 4küsur milyon ratingli. onu izleyin. daha bi izlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 suits USA dizisi. TNT nin dizilerine 10 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 goldbaren arakdaş o kadar agladıki diziden soguttu beni hakkaten 5. bölümdne sonra izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 topiği görür görmez red bu sefer ne yazmış diye bakmaya gelmiştim hahah ileride çok teşekkür edeceksin bana, "better to watch paint dry" diyeceksin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 pes arkadaş 2. bölümdeyim yobaz karıdan fenalık geldi. memleketi talan etmişler taş üstünde taş kalmamış karı haala dua ediyo arkadaş fetocumudur nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 9.bölüme geldi dizi hala kötü,sırf bitsinde kurtuluyim diye izliyom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sezon 2 haziranda bizlerle :p: http://www.youtube.com/watch?v=Tg8sujxWids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 aha bu iptal olmadı mı yuh ama terra novadan falan iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar