dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ya abi, adam kasmıyor ki.. açıyor sandıktan naftalini bol paketi.. içinde "aile,cefakar baba, anne yok... çocuklar hep zorda anasını satayım. baba aileyi bi arada tutmaya çalışırken güzel bi kadınla karşılaşır ve olaylar gelişir" var işte. setting i değiştir. şipilbörg ise daha da klişeye boş. üstüne de ww2'den bahsetmeyi unutma. kimkasıcak şimdi adam gibi senaryo yazmaya.
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 diziye ne kadar harcanmış acaba bence adamlaarda kasmamış.az maliyetli ya tutarsa dizisi
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Will patton icin izliyorum sadece..onun bulundugu yerler de kalite yukseliyor.. bide iyi/kötü adamımız pope ilgi cekici..
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Red said: bitti mi dizi? asdasgdffasd daha yeni basladi ki
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Dizi okadar kötüki 2. sezonu garantiledi...
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bende izlicem 4. bölümü sevdim diziyi.tırt mırt ama işte başka dizi yok ya gay blood mu izleyek
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 4. Bolum iyidi.yani zuzaylilar hakkinda bisiler belli olmaya basladi.
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 4. bolum simdi bitti. Elele tutusup dua etmeler, amerikan bayrakli alti mumlu panolara ragmen merakimi uyandirmayi basardi, gerisini meraktan izlerim ben bunun valla.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 5 ve 6. bölüme bağlı bencede dizinin kurtulması ama 4 fena değildi. Dua etme kısmı biraz fazla işlense de.
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Yayınlandığı kanalda yanlış bilmiyorsam şu ana kadar en fazla reyting alan dizi oldu ve kanalın normalde alamadığı seyirci kitlesine ulaşabilmeyi başardığı için 2. sezon için anlaştılar yani o açıdan izleyecek kişiler gönül rahatlığıyla izleyebilir :)
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 google acılır.. FAILING SKIES yazılır.. ve gülünür :D.. ayrıca son bölüm hatırına.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Red said: bende izlicem 4. bölümü sevdim diziyi.tırt mırt ama işte başka dizi yok ya gay blood mu izleyek Aynen izleyecek başka bişey yok. Ben Sonunda kurtardılar Ben'i artık uzaylılar hakkında bilgi toplama vs başlar heralde. Şuana kadar bütün konu Ben'in durumu üzerineydi daha fazla uzatsalardı bayabilirdi.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Red said: bu arada en iyi karakter metalci suçlu herif bi cacık oloursa ondan olur En iyi oyuncuda o :)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bu arada sirttaki parazitin olayi bi oksijen kaynagina bagliymis yani alet butun omurgaya bagli. Simdi BENin beyin kontrolu hedeleriyle ugrasiriz 3 bolum. Radyo dalgalari ile uzayli bocekleri patalizr edene kadar 5 bolum gecer. Herkesin isi gucu birakip buna yonelmesi lazimken sumuklu bi cocugu oturttular radyanun basina mal gibi kolu donduruyor o kadar.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Absolut said: Bu arada sirttaki parazitin olayi bi oksijen kaynagina bagliymis yani alet butun omurgaya bagli. Simdi BENin beyin kontrolu hedeleriyle ugrasiriz 3 bolum. Radyo dalgalari ile uzayli bocekleri patalizr edene kadar 5 bolum gecer. Herkesin isi gucu birakip buna yonelmesi lazimken sumuklu bi cocugu oturttular radyanun basina mal gibi kolu donduruyor o kadar. ama sumuklu mumuklu cizirti var mi var. cerez abi iste dizi yoklukta yani
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dizi o kadar kötü ki son iki üç senenin en kötü dizisi olabilir.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dizi iyi beyler niye öyle diyosunuz, aslında çerezlik yani yoklukta gideri var, eheh metalci kılıklı çok iyi karakter, ya kötü mötü de izletiyor işte dizi, güzel gibi, breaking bad kötü ama. saygılar selamlar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi gidin torchwood izleyin yeni sezonu bundan 10 kat iyi.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok yok sevdim diziyi.tırt mırt ama işte başka dizi yok ya breaking bad ayrıca kötü...
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 of gold çok yetersizsin hahaha sıkıcı lan işte breaking bad şu dizide çerezlik.yani yayınlansa kime zarar.kaldırılsa aramazsın git boardwalk empire izle.breaking bad neymiş
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çok çok kötü ya. ama tutup da ileri ileri atlaya atlaya izleyecek dizi yok. hey aslında adam gibi dizi yok be.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dizi izlenmicek kadarda kotu değil ya. çok fazla klişe var falanda normal yani. amerikan dizisi sonuçta.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi amerikan dizisi izlememiş olsak neyse. zuahha dediğin de laf hani. ha bu arada EPİK SEZON SONUNA AZ KALA!!! buradan birileri 2.bölümde tahmin etmişti neler olacağını. ADAMLAR KAHİN BEYLER! yok sadece dizi feci kötü.
Öne çıkan mesajlar