Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Falling Skies

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya abi, adam kasmıyor ki..

açıyor sandıktan naftalini bol paketi.. içinde "aile,cefakar baba, anne yok... çocuklar hep zorda anasını satayım. baba aileyi bi arada tutmaya çalışırken güzel bi kadınla karşılaşır ve olaylar gelişir" var işte.

setting i değiştir. şipilbörg ise daha da klişeye boş. üstüne de ww2'den bahsetmeyi unutma.

kimkasıcak şimdi adam gibi senaryo yazmaya.
Mesaj tarihi:
Yayınlandığı kanalda yanlış bilmiyorsam şu ana kadar en fazla reyting alan dizi oldu ve kanalın normalde alamadığı seyirci kitlesine ulaşabilmeyi başardığı için 2. sezon için anlaştılar yani o açıdan izleyecek kişiler gönül rahatlığıyla izleyebilir :)
Mesaj tarihi:
Red said:

bende izlicem 4. bölümü

sevdim diziyi.tırt mırt ama işte başka dizi yok ya

gay blood mu izleyek

Aynen izleyecek başka bişey yok.

Ben

Sonunda kurtardılar Ben'i artık uzaylılar hakkında bilgi toplama vs başlar heralde. Şuana kadar bütün konu Ben'in durumu üzerineydi daha fazla uzatsalardı bayabilirdi.

Mesaj tarihi:

Bu arada sirttaki parazitin olayi bi oksijen kaynagina bagliymis yani alet butun omurgaya bagli.
Simdi BENin beyin kontrolu hedeleriyle ugrasiriz 3 bolum.
Radyo dalgalari ile uzayli bocekleri patalizr edene kadar 5 bolum gecer. Herkesin isi gucu birakip buna yonelmesi lazimken sumuklu bi cocugu oturttular radyanun basina mal gibi kolu donduruyor o kadar.

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Bu arada sirttaki parazitin olayi bi oksijen kaynagina bagliymis yani alet butun omurgaya bagli.
Simdi BENin beyin kontrolu hedeleriyle ugrasiriz 3 bolum.
Radyo dalgalari ile uzayli bocekleri patalizr edene kadar 5 bolum gecer. Herkesin isi gucu birakip buna yonelmesi lazimken sumuklu bi cocugu oturttular radyanun basina mal gibi kolu donduruyor o kadar.

ama

sumuklu mumuklu cizirti var mi var. cerez abi iste dizi yoklukta yani

Mesaj tarihi:
dizi iyi beyler niye öyle diyosunuz, aslında çerezlik yani yoklukta gideri var, eheh metalci kılıklı çok iyi karakter, ya kötü mötü de izletiyor işte dizi, güzel gibi, breaking bad kötü ama. saygılar selamlar.
Mesaj tarihi:
of gold çok yetersizsin hahaha

sıkıcı lan işte breaking bad

şu dizide çerezlik.yani yayınlansa kime zarar.kaldırılsa aramazsın

git boardwalk empire izle.breaking bad neymiş
Mesaj tarihi:
abi amerikan dizisi izlememiş olsak neyse. zuahha dediğin de laf hani.

ha bu arada EPİK SEZON SONUNA AZ KALA!!! buradan birileri 2.bölümde tahmin etmişti neler olacağını.

ADAMLAR KAHİN BEYLER!

yok sadece dizi feci kötü.
  • Yeni Oluştur...