Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stress Test - 100k kişi alınacak oyuna

Norak

Öne çıkan mesajlar

sadece 7 gün boyunca olcakmış ama olsun oda yeter.
ama gıcık insanlar gamespyla anlaşmışlar
subscriberları direk alıolarmış. hiç sevmem zaten gamespy/fileplanet grubunu grr. ama sanırım 2. seçenekle paralı üye olmadanda deneyebiliyorsunuz şansınızı ama sanmam yani çıkacağını.

www.fileplanet.com/subscribe/gsn_combo_qnt_wow.shtml

şuradan sadece 1 aylık üye olabilirsiniz 8$[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca öhm, ben yolladım şu an elimde stress test key duruyo :) dl edebiliyorum oyunu oha falan oldum.

dikkat edin limit var 100k üye ile, yani daha yeni başladı olay ama 100k limitinden sora key verilmeyecektir büyük ihtimal gspy a üye bile olsanız, oyun 2.3 gb bu arada tahmini 3 günde indiririm ben başladım oh oh :) [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 27 Ağustos 2004 09:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yes because 8$ is nothing :)

zaten üye olmayanlar için bikaçgün içinde baslıcak diyo katılım, o zamana kadar 5 kere dolar 100k, kimbilir kaç üyesi var gamespyın, her arkadaşı olan betacı zaten bi kere başvursa bikaç 100k edecektir.
ayrıca anca dl ederim 2.3 gb, yoksa stress test başlayıca ben hala dl ediyo olabilirim eheh.

üye olursanız üyelik tarihinin bitiminden en az 10 gün önce üyelikten çıkmak için başvurmanız gerekio, yoksa sonraki ayın parasını alıolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard ın yaptıgı yeni bi hayvanlık daha kısacası, stress test falanda neymiş aç sen paşa paşa avrupa betasını sallasınlar seni bi güzelce koltugundan :). Heriflere para kazandırmak için türlü alicengiz oyunları hiç sevmem bende bu tür şeyleri ve katılmam. Açıcaksan aç Betaya başvuran ilk 100 bin kişiye stress testini hyavuannnnnn....

Ayrıca 8$ ı ben göremedim, heryerde 18.90$ falan diyor...
Sosyal ağlarda paylaş

normalde böle şeylere atlayan biri diilim ama zaten 2 aydır para harcamıyorum, 3-4 gün kola yerine su içicem karşılayacak zaten hesabı :)

forumlarda birinin dediği gibi:
I'm downloading the client now and I'm totally pumped up!

Thanks Blizzard, even if the Stress Test is a slideshow I'll still love every minute of it!

deneme serverları açılacakmış bunun için bikaç tane, normal betayı falan etkilemeyecek diyor ayrıcana.

32.5 mb bitti şimdiden, nası server varsa adamlarda 20k ile indiriyor valla. aylık 8 $ benim verdiğim linkte, 18 falan değil :)

[Bu mesaj Norak tarafından 27 Ağustos 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ok senin gönderdiğin linki baktım öle diyollar harbi :) benim arkadaşta atladı illa alacam die. bende daha önceden beta 3 yi çekmiştim üstüne 0.8.0 patch ide vardı 0.9.0 patch ini bi yerden bulup kursak olurmukki acep. yoksa söliim başlasın DL ye herif :)

Bide cd key i mailine mi yolladılar. sen bu işi sabah 9:30 da yapmışın bide bitmiş olmasın büyük ihtimal . . .

[Bu mesaj OmeN tarafından 27 Ağustos 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hem maila gelio, hem submit yatpığında direk sitede yazıo zaten cd key, mailı sildim bile ben :)

hehe sabah sabah forumda kimse yok galiba dolcak limit kaçıracak gül gibi millet fırsatı :), bide kesin aksaklık olur, serverlar göçer, bişi olur uzar stress test umarım :p

[Bu mesaj Norak tarafından 27 Ağustos 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

59 mb, 60 mb ...
hı ne? bişimi vardı dalmışım ehuehe

kredi kartı olayı öle yani 2 milyonda 1 ihtimal heklenmesi felan, korkacak bişi yok. yoksa sokakta kafana tuğla düşme ihtimali daha yüksek :)

hem zaten bankaya gidip bu harcamayı ben yapmadım diye başvuruyorsun hallediyorlar artık, öyle bişi olursa yane.

gamespy acc sini kapamak içinde gamespy.com daki hesabına girip unsubscribe düğmesi gibi bişi vardır normalde ordan yapacaksın.

[Bu mesaj Norak tarafından 27 Ağustos 2004 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

8$ fileplanet ın 1 aylık ücretidir. fileplanetla blizzard anlaşmış paralı üyelerine blizzard ın bu 7 günlük testi için 7 gün boyunca kullanabiliceginiz cd key i verip oyunu download olanağını sunuyorlar.

ama bu 7 gün sonunda kullandığınız accountun ne olacağı yada sizin şevkinizin yarıda kalıp ağzınızdaki salyaları nassı siliceğiniz hususunda bi bilgi yok...
Sosyal ağlarda paylaş

8$ bir aylık ücret, ama test 7 gün sürcek diyo yani geri kalan 21 günün bi anlamı yok benim için o yüzden öle dedim, 12-13 gün sora ben iptal ettiririm zaten gs acc'unu.

ama burda dikkat etmek lazım işte, eğer kullanıcı sözleşmesini okursanız orda diyoki iptal etircekseniz gamespy hesabınızı, 10 gün önceden başvurmanız lazım, klasik para tuzağı işte.

benim gül bahçesi gibi gamespot complete hesabım var nasılsa :)

bu arada evet o bonus kart hesabı eğer net kullanımına açıksa 10$ yatırıp kendi hesabına, ordan şeyedebilirsin, bölece hesabında 2$ kalır :)

asıl kar eden gamespy burda, kimbilir kaç kişi üye olcak kaç bin tane 8$ kazanacaklar :)

[Bu mesaj Norak tarafından 27 Ağustos 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hohohoho bir yerimle gülüyorum şu anda, 7 günlük betayı para ödeyene veriyorlar ve 2,3gb indiriyorsun üstüne. hohohoho myth online ya da fallout online olsaydı hani bir ihtimal, world of vandırs için hem de hohoho..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

world of wonders otelleri baya güzeldir sam :) yani 20 gün mü ne kalmıştım zamanında, ohaa falan oluyorsun ortama (ki o zaman bu terim bile yoktu piyasada) süper yerler.

ayrıcana işte sen myth seviyorsun bizde wow seviyoruz ne var yane gayet normal ehhe

1 gün 16 saat dl yapcak hepi topu, yarın akşama bitmiş olur hiçbişi değil, zaten kazaadan günde 600 mb indiriyorum yaklaşık nolcak ki bu, hem şansıma bütün hdd i boşaltmıştım 11 gb yer var boş :)
Sosyal ağlarda paylaş

World of Wonders nedir ya eheh.

Para tuzağı bariz. Norak gibi saf gençleri kazıklamak için kapitalin bi oyunu :-p Fikir olarak kıl etti beni, yoksa bayılıcam hemen bi 8$, bi kaç gün yemek yemem o olur[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

hah bende tam onu dicektim euh, avrupa betaya 100 bin kişi alıcaklarda onun için mi test yapıyolar nedir yani. başlat kardeşim direk avrupa betayı başlatmıcaksanda başlatmıcam de bitsin nedir bu umut dünyası, salak sapan şeylerden milleti kazıklama duygusu bi vurdum duymazlık bi bendecilik nedir bu kardeeeşimmmm...
Sosyal ağlarda paylaş

norak valla myth online bile olsa bu tarz bir kazıklama stratejisine alet olacağıma ihtimal vermiyorum ki gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak kabul ediyorum, ne wc serisi ne de wow için bunu düşünen pek insan olduğuna ihtimal vermiyorum.. :)

beta meta neyse bir başlasın da "ne biçim oyun bu mmo diablo yapmışlar" (bana hava hoş gerçi, belki oynarım o durumda ehe) başlıkları sıralanacak muhtemelen, ben onu bekliyorum esas.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo olmaması lazım öle bişi, yane bankadan zaten otomatik olarak çevrilir dışardan kredi kartı ile bişi aldığın zaman.

sam ne online diablosu yaw hiç mi videoları izlemedin link verdik o kadar yazdık vala :p

diablo sürekli yaratık kesmece bi oyun, burda ise questlerden aldığın xp ve itemlar yaratıklardan aldığının kat kat fazlası, rest sistemi böle gidip 24 saat mob kesmene engel zaten ayrıca.

sabahtan akşama quest çözüp dünyayı dolaşıyorsun baldur's gibi işte daha ne.

140 mb, 141 mb..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...