Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sly geliyor kesin dün beraberdik hatta +1 olarak süpriz bi transfer ihtimali var, izmirli microsoftçu :) son durumu öğrenip haber vericem uyanıp telefonu açarlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben gördü telefon fizban duymadı ben aradım açmadı cinfiz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 adam lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 lazım benim +1'im gelemiyor boynu tutulmuş herifin penth az bi ihtimal gelebilir ama ona güvenmemek lazım. toplamda 3 kişi eksiğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 İlke oynarsa 2. Kaan faciası olur amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 benim +1 de olamadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 naaptınız genşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 4-3 bitti eksik olan takım kaybetti slycan bana bastı düştü son 10 dakika fln oynayamadı yiğit iğne deliğinden gol attı kendisi de çok şaşırdı 2011 in ilk golü sercandan geldi 2011 in 3. golünü ben yedim fotoğraf çekemedik ben maçın başında saha çi görüntü aldım da işte yükleyip bilgisayara burada paylaşırım keyifli bir maç oldu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Ezmedik çok ya, yeteri kadar oynadım sadece B)- Bir ara takımı azarlıyodum resmen, sonra sakinleştim :) Kusura bakmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 benim havada yarım vole nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bu arada görkem resmen maçı kurtaran adamdı. Takımda tek vurgulanması gereken performans görkem'indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 foto isteriz ben kaseyi orda bıraktım gidip almam lazım. çok acıyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Fena maç değildi, tam olsak daha keyifli olurdu,birde Sertaç bi 10 dakka çıkınca 6ya 8 kaldık, rakip takımın goller genelde güzeldi, Yiğitin gol dehşetti. Karşıda Görkem ve Yiğit çok iyi oynadılar. Bizde Sercan baya iyiydi, 2 gol attı oyun kurdu, eldende daha fazlası gelmezdi. Buraya artık kalıcı dönüş yapması gereken insanları yazmak istiyorum; Güvenç(dön artık kaptan), Emrah, Öncü, Seren. Unuttuklarımda vardır muhtemelen, hatırladıkça eklerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Sertaçla murat da bu hafta geldiler ama kadrolu yapmak lazım onları yeniden :) Bir de ilhan gelse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben olldukça keyif aldım, maçta ne koyveren oldu ne cıvıtan oldu. son saniye tolganın 3 kişi arasından, T.Henry i andıran golü olmasaydı belki biraz daha mutlu olabilirdim:) Büyü bozuldu maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben işten yeni geldim. düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar