Memphis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 o deilde nada iyi oynuyo yahu eskisi gibi fıs deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 NaDa düzledi Clide'ı...Yazık oldu çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 clide'ı idra böyle yaptı ya. kaybeden adama hemen maç yaptırmaları saçma olmuş. adam psikolojik olarak çökmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Biz eşşekmiyiz exp alınca okadar canon ve zea basıyoruz. Sen exp alınca 1 canonla korumaya kalkıyosun genius efendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu protos baya kötü. sıçtı sıvıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Oymanq said: Biz eşşekmiyiz exp alınca okadar canon ve zea basıyoruz. Sen exp alınca 1 canonla korumaya kalkıyosun genius efendi.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Nada vs Idra idranın ağzına vursunlar istiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Nada vs Idra basliyor. Acin stream i sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 heycan doruktaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Yemin ediyorum Idra'nın suratında korku ifadesini gördüm bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 gg idra verdi oyunu kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Vercek NaDa oyunu ya. Tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 idra kazandı gibi. banelingler çok iyi zamanlamada çıktı. Zaten o thor drop neydi ? Al thor scvleri git en başta. Droptan sonra adam acaip vakit kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yok ya bi yol olmaz bu nada'dan. okadar kısa mesafede önce hatch atan adama yaptıklarına bak. thor ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aydraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Evet, ben de anlamadım neden Thor drop? Boxer kenara çekip konuşsun şu çocukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 YÜRÜ BE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 huun said: yok ya bi yol olmaz bu nada'dan. okadar kısa mesafede önce hatch atan adama yaptıklarına bak. thor ne? bide drop yapıyo sanki cliff varda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kazmanot yendi milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 oymanın dedi gibi biz salaz ya metalde karsılıklı pozisyonda thor drop atmıoruz sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 LombaK_Knight said: Evet, ben de anlamadım neden Thor drop? Boxer kenara çekip konuşsun şu çocukla. amaci hizlica queen'i alip lavra olayini kesmek sonra scv thorla yarmakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 3 brx pushlayabilirdi, helion gidebilirdi ama kendisi hem thor hem medivac beklemekle vakit kaybederken, idra expi ayağa kaldırdı. kötü karardı nada, İTİRAF ET!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tl de konusulanlara gore, nada zerge taktini saklıomus o yuzden bole ucuk bisey yapmıs "nada hiding vs zerg tactics :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu arada yarınki maçlar da fenaymış. mc, jinro, marineking. o değil de bu grup kötü olmuş. jinro ya da marineking'ten birisi gidecek mc varken grupta. finalde terran görme ihtimalimiz bu grupta suya düşecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Seele said: LombaK_Knight said: Evet, ben de anlamadım neden Thor drop? Boxer kenara çekip konuşsun şu çocukla. amaci hizlica queen'i alip lavra olayini kesmek sonra scv thorla yarmakti. aYNEN. Thor+medic+marine dalıcaktı. Thor çıkar çıkmaz saldırmanın bi zararı var mı ? Thoru kaybetmiyeceğini biliyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar