stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 huun said: şerefsizim aldı marineking bu oyunu ben de alıcak demiştim, jinro iyi çevirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Gom Tv de connection limit has exceeded yazıyor. Elinizde stream var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 marineking soğutan cinsten iyice .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bi sayfa geride var stream. gerçi 4. maç bitti, 3-1 aldı marineking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Sesi olmayan kötü görüntülü bi streamden izledim son maçı. Başka var mı bugün maç ? Nestea n'oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Marineking o tarzla Jinro'yu yenemeyeceğini ilk maç anlayınca tarz değiştirmek zorunda kaldı, Jinro da buna biraz hazırlıksız yakalandı galiba (3. maçta erken 2 gazı görüp bansheeye geç tepki vermesinin başka açıklamasını göremiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Final basladi. off cok igrenc TvT http://de.justin.tv/betascii#/w/808459504/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Tank Viking Tank viking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 TvT çok iyi bir matchup. Kesinlikle en iyi mirror matchup ve tank-vikingden ibaret değil. Bu seri zaten bunu gösterecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dropta ciglik attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Her zaman base trade kaymak yemez MKP. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 avatajli haldeydi ama resmen sicti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 nereden izliyorsunuz? benim bulduğum stream biraz dandik görüntüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 valla az önceki kesildi ban yedi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yok izliyorum buradan. http://www.teamliquid.net/video/streams/Zergs.TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 izleme abi rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 harbi rezillik. final için anlaşıyor mu lavuklar nedir anlamadım. doğru düzgün bi final izleyemedik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 e ne oldlu kim aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tropeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 mvp 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Yok MKP finalin adamı değil de ondan. Early gas, early expand hayatında yapmamış adam gitti finalde yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 MKP hemen hemen her maçında early expand aldı bu turnuvada. Zaten standart oyunu 1 rax FE'den birçok barracks'a geçiş yapmak. Hem kendi build'ını denedi, hem de yeni build'lar ama MVP şu an çok dominant. Bir sonraki GSL'i de alacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ret HayprO FXOmOOnGLaDe HuK girmişler sonunda oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 30 dakika sonra [GSL] Wild Card Code S Replacement Tournament maci war Liveforever askere gittigi icin (T)Polt, (Z)JookToJung, (Z)Moon (T)Cezanne, (T)Rain, (T)Maka, (Z)Leenock, and (P)LegalMind kapisicak iyi aradan izlicek bisey cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Link verin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://www.ustream.tv/channel/huko1 yanliz stream var mı belli deil adam ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar