Nuzu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Cok iyi tartisma programlarinin oldugu bir kanal buldum. Eger siyaset ve gerceklikle ilgileniyorsaniz Bu kanali oneririm. Ulusal Kanal ( Canli olarak izliyebiliyorsunuz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 biliyorduk ulusal kanalı? uyduda çıkıyor, ama izleyemeyenler internetten izlesin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ulusalcılar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ulusal kanalı yeni mi keşfettin ya işçi partisinin kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gercekten kimin kanali oldugu umrumda bile degil. Yapilan siyaset programlari cok dogrucu ve gercekci geldi. Elimde geldigince takip etmege calisiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ulusalkanal.com.tr adresinden canlı yayın izlemek istediğinizde amerikanyadan program kurdurması çok manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Dedemin kanali bu. Her gün izler. Bikac saat zor tahammül ediyorum. Icim daraliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dogu perincek ile balbay paso konusyorlardi bir ara bu kanalda, sayin cevizkabugu da vardi. hepsi hapiste simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hepsi değil yahu, cevizkabuğu hala serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 tarafsiz mi q bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 degil. isci partisinin mantalitesi egemen cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Reha Muhtar'ın 20/01/2001 tarihinde sunduğu Ateş hattı'na çıktığında 5000 kez HORTOMCOLOR demesinden iğreti ve nefret gelmişti zamanında. Dünyayı kurtaracak olsa nefretim dinmeyecek o adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 o adam uyanık ya, güven vermiyor bana da:P kanalda bisürü iyi adam konuşmuyor demek değil tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar