se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 galatasarayın elinde süper yetenek demiyelimde çok ama çok kaliteli bir futbolcu var ama oynamıyor.Miso alo (yada Hagi aloo) noluyor yaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Galatasaray'da doğru giden birşey var mı? 1-2 sene sonra aha Misimovic vardı lan bizde yuh deriz o kadar, artık kesse de acıtmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kulüpteki herkesin kafasında huni görüyorum artık, yiğit özgür'ün karikatürlerindeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi 3-5 çapulcunun başını kesemediler zamanında, şimdi nelerle uğraşıyoruz. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kendi bilir kardeşim. oynamıyo. isteksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 çok haklısın!!! abi şunu hatırlıyorum , lincoln u ben gs ye gelmeden öncede izlerdim adam fena koşuyor pres yapıyor gol atıyor geldi bize noldu? pat!aynı şekilde misimoviçi de izlerdim geldi bize o da noldu ? asist kralı herifi bi kere canlı izleyemedim (ki o kadar maçlara giderim yani) artık sorun yönetimde mi misimoviçte mi anlamadım ben valla :S son transfer haberlerinde de rusyaya gidebilir yazıyorlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 "son cıkan haberlere" bakıcak olursan misivovic gs den gayet memnun ve başarıları için daha cok calışacagını söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Afedersin de Lincoln sezon başları falan da olsa döktürüyordu, biraz ayrılıyor o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 escape said: "son cıkan haberlere" bakıcak olursan misivovic gs den gayet memnun ve başarıları için daha cok calışacagını söylüyor 'son çıkan haberlerin' mağduruyuz diyelim o zaman hangi profesyonel oyuncu a2 düşünce memnun olur çalışacağını söyler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 BulletRide said: Afedersin de Lincoln sezon başları falan da olsa döktürüyordu, biraz ayrılıyor o açıdan demek istediğim , performansları bir önceki klüplerinde iyi olan futbolcular neden cimboma gelince isteksiz oluyorlar neden olaylarla ayrılıyorlar! Neden nokta transfer yapamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 se7EN_Days said: escape said: "son cıkan haberlere" bakıcak olursan misivovic gs den gayet memnun ve başarıları için daha cok calışacagını söylüyor 'son çıkan haberlerin' mağduruyuz diyelim o zaman hangi profesyonel oyuncu a2 düşünce memnun olur çalışacağını söyler :S Garanti para anlaşan oyuncu memnun olur. Hiç oynamıyor ama gayet alıyor parasını mis gibi.. Sezon sonuda bir klübe bonservis bedelsiz gider bir sene tatil yapmış kafa dinlemiş olur kaldığı yerden devam eder.. Bence bu adama çok haksızlık edildi. Kadro dışı bırakılması tamamen Hagi nin kaprisi olduğuna inanıyorum. Zaten önceki gelişişndede diyorlardı yıldız oyuncular ile sorunlu Hagi diye.. Antremanda laubali hareketleri var diye oyuncu kadro dışı bırakılırmı ya belli bir standart olur.. Mesela BJK de şuanda içkili yakalanan kimse kadro dışı kalamaz çünkü Guti kalmadı. Diğer yandanda kalmamalı zaten bu adamlarda insan sadece işlerini milyonların önünde yapıyor.. İngilterede adam hapis yatıyor ertesi hafta gelip maçına çıkıyor olay olmuyor bizde vay efendim şu arabayı aldı bu sinemaya gitti olay oluyor. Ben mesela Arda nın yerinde olsam o olaydan sonra her sinemaya gidişimde kapatırdım salonu gıcıklığına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ya adamın kariyerini bitircez ya da gönderip yaptıklarını izleyip dizimizi dövcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Kazanılması lazım bence. Ya alakasız olcak belki ama genç saçma sapan işlere bulaşan Arda bu takımın kaptanıysa belkide adam takımı ciddiye almadı. Yada diğer bütün oyuncular ciddiyetsiz olunca oda boşladı. Ama Hagi bileti ona kesti yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Daha ne kadar kötü bir topik açılabilir sorusu geldi valla aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 DoruK said: kulüpteki herkesin kafasında huni görüyorum artık, yiğit özgür'ün karikatürlerindeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 CthuLhu said: Daha ne kadar kötü bir topik açılabilir sorusu geldi valla aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar