Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ben de Helcaraxe'i döverim... ya da dövemem adam hulk gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 saray helvası yedim deligibi çikilatalı bi de. pişman mıyım?! yine olsa yine yaparım! hatta accık hoop çeviriyim kutuya devam edebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi bugunde bokunu cikardim ya sabah jambonlu sucuklu krem peynirli sandavic oglen big king xxl ice tea ile tabiki buyuk secim ikindiye mutakip 4 adet donut 1 adte buyuk boy java chip chocolate ondan 1 saat sonrada dolma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 goldbären said: Ben&Jerry's said: 350 gram onlar :) içi peynir dolgulu tortellini falansa 250 gram oluyor onnar. daha yoğun olduğu için 250 gram makarnaya göre daha az hacim, 2 tabak çıkar. ama yine de 2.5x kabaca 350 400 kcal alıyosun :D iyiymis dusundugumden 100gram daha az aldim yehuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mirage said: Ben de Helcaraxe'i döverim... ya da dövemem adam hulk gibi. :p ben naptim yahu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 şimdilik çok açım birazdan yemeksepeti'nin aracılığı ile verdiğim siğariş mc donald's dan gelicek çok yiyeceğim için pişman olucam ama şimdilik iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Helcaraxe said: Mirage said: Ben de Helcaraxe'i döverim... ya da dövemem adam hulk gibi. :p ben naptim yahu ahaha İstediğini yiyosun, hoplayıp zıplıyosun ama göt göbek salmıyosun. Kıskanıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hoplayip ziplama isin olayi zaten, ama bulkda kolay kolay olmuyo, lean muscle genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bizim bütün gün hoplayıp zıplayacak vaktimiz yok napalım. Hoplayıp zıplamadan 2,5 saat sürüyo zaten antremanlarım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Firinda pismis (yags kullanmadan) 5 tavuk budu yarim patates, 400 gr kadar yogurt (%3,5 yagli), 2 adet baklava. Nefis, bundan 1 saat once gym ofc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 tam bir hardgainerım. 4. aya girdim badi buldingde. öğlen mcdonaltstan bigmac menü akşam iskender kebap yatmadan da gainer içiyorum mesela ailem olmadığı zamanlar falan. öyle yani beslenmem %9 falan da yağ oranım var hiç değişmiyor sağolsun. ama kaslanmak ta 2 katı uzun sürüyo işte. çok üzüldüm bu son cümleyi yazarken yine lan :( şöyle 15-20 yağ oranı olanlar doğuştan değer bilsin biraz terbiyesizlik etmesin. şişmanlık gibi zayıflık ta bir sorun küçümsemeyin!!111 evet her istediğimizi yiyebiliyoruz öyle bir avantajımız var diyecek bişeyim yok ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 %22 yagım vardı en son, 88 boy 91 kiloda. gym felan dedik, tam basladıydım yeni program felan, araya yeni yıl girdi :P yarın baslıyorum. bugun oglen 3te bir buyuk sosis, 2 goz yumurta, bira mantar ve patatesle enfes bir kahvaltıyla actım, aksam da gene sosis makarna ve yogurtla susledim. dun gece de kayıntı sosis yediydim. aylardır yemeyip, 3 ogun sosis, yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 mmmm, sosis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Black-ice said: tam bir hardgainerım. ... ama kaslanmak ta 2 katı uzun sürüyo işte. Kimle yıkasladın da böyle düşünüyosun? Ne kadar zamanda kaç kilo aldın merak ettim şimdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sabah kahvaltısını insan gibi yapmadım acısını çekiyorum imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dün gece yine 10'lu halley bitirdim ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 of nerden getirdin aklima bayadir yapmiyodum inanilmaz istedim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Vanille açtı sandım topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 köfte ekmek ve ayran, üstüne kaşık kaşık nesle chokella yedim/içtim hiç pişman değilim, bidaha olsa bidaha yerim, köf-te-ler hak-kı-mız, sö-ke sö-!.. bırakın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 haftaada 1 gün doya doya yiyin nolcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mirage said: Black-ice said: tam bir hardgainerım. ... ama kaslanmak ta 2 katı uzun sürüyo işte. Kimle yıkasladın da böyle düşünüyosun? Ne kadar zamanda kaç kilo aldın merak ettim şimdi. :) ne bileyim işte mezomorf birine göre 2 katı sürüyordur heralde öylesine yazdım. :) 4 ay oldu başlayalı 53 kiloydum. 62 kiloyum şuan. ama kilo alımı yavaşladı tabi 2 aydır. 2 ay önce 60 oldum işte şimdi anca 62 oldum tabi o hızda devam etse hoş olmazdı:D ama şöyle bişi de var zaten ben yıllardır başlarım bu badiye gainer içe içe 1-2 ayda 60 olurum bırakınca yine 50lere düşerim bu hep böyleydi zaten. ama sonuçta ben çok zayıf birisiyim yani kemiklerim sayılıyor boyum 1.80 kilom işte yukardaki gibi ve normal şartlarda bi 10 kilo falan eksiğim var boyuma göre. tiroit falan testlerini yaptırdım sorun da çıkmadı metabolizma hızlı işte ailecek zayıfızdır zaten ben bu alışılagelmişliği kırmaya çalışıyor ve pek kolay olmayacak gibi:) yani bence normal vücutlu biri böyle biraz göbeği var diye üzülen falan bi adam olsun 6 ayda düzenli badi yaptığında aldığı sonucu ben 1 yılda alırım. burası böyle yani eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dün çorba pide salata yedim çok geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Koca tabak bol yağlı patates kızartması,1 paket hanımeller bisküvi Pişman değilim kilo almaya calsiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Black-ice said: yani bence normal vücutlu biri böyle biraz göbeği var diye üzülen falan bi adam olsun 6 ayda düzenli badi yaptığında aldığı sonucu ben 1 yılda alırım. burası böyle yani eminim. Yok öyle bi şey abi kendini avutuyosun. Ben senin tam ters ucundayım. Çocuklukta beri hep şişmandım. Bir kaç yıl öncesine kadar 85-95 kilo arası gidip geldim, boy 1.76. Düzenli olarak spor salonuna gideli 2,5 yılı geçti. Yediklerime vücut geliştirmeciler gibi dikkat etmesem de günde yeterli protein alıyorum ve genelde sağlıklı besleniyorum. Bu iki yıl için iki kere hastalık yüzünden, iki kere de gezi yüzünden toplam 2-3 hafta anca mola vermişimdir. Bu süre içinde toplam kazandığım kas kütlesi 5 kilo yoktur. Sen gelmiş şurda 2 ayda 2 kilo alamıyorum diye üzülüyosun. Bu bodybuilding.com vs supplement satayım diye insanların beklentilerini poh pohluyor. Endomorph mesomorph adamlar yılda 10-20 kilo kas mı geliştirecek sanki? Tek yapman gereken düzenli olarak devam edip moralini yüksek tutman. Zamanla oluyor bu iş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kara-buz sen gainer falan kullansana haci? madem yiyorum yiyorum bi$ey olmuyo diosun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar