dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Cassiline bi tane daha şöle bi mesaj at, millete mal de ya da ima eden bişi söyle.. i dare you i double dare you! bi tane daha atıver.. conconcovi, seni de "bi git yaaa" olayında uyarmıştım diye hatırlıyorum.. açık ikaz olsun bu ikinize de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Cassiline said: İyi güzel de bana neden bildiğim şeyleri yazıyosun ki? Bunları öğrenmeden gidip parayı oraya bırakmanız, sonra da "Lan?!" demenize benim lafım. Bir de mantıksız gelmiş, karşı çıkmış, ona rağmen parayı geri almamış ahahahaha Ayrıca seni Hollanda'da hostel konusundan tanıyoruz yeterince ahahahaha valla ben seni hicbiyerden tanimiyorum, öte yandan elimde dekontum olduktan sonra param biyerde kalmaz, sen rahat ol sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ya anlamadığım yanlış şekilde bile yatırsan sonuçta cayman adalarına gitmiyor ki bu para, t.c. kimlik numaranla isminin listede olduğu bir devlet hesabına yatırıyorsun, eline bide dekont veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 biayşi sorucamub neb af bekleyenlerdenim=)) ama kyk sayfasında borç geri ödeme bıdıbıdısı açılmıyo.acep sorun bende mi,öğrenen nası öğrendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok açılmıyor $u anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 @dasaaa, Yazıcam cevap, işten çıkıp bir eve geçeyim hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bence boşu boşuna uzatmayın. buradan millete doğrudan, aleni, açık açık hakaret etmeniz hoş karşılanmayacak. zaten herkes tepki göstermiş hani sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Göstersin abi, herkes tepki gösterdi diye susmam mı gerekiyo? Senin de espri anlayışına tepki gösteriyoruz ama hala devam ediyosun mesela. Samuel Jackson fotosu koyup Madafaka yazamayan adamdan mı korkucaz bu yaştan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ödemeyin hiçbişi olmuyo devlet o parayı alacak olsa önce tıp fakültesi mezunlarından alırdı. en fazla ödemeyenler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cerebralis said: biayşi sorucamub neb af bekleyenlerdenim=)) ama kyk sayfasında borç geri ödeme bıdıbıdısı açılmıyo.acep sorun bende mi,öğrenen nası öğrendi? aynen açılmıyor. ama yapılandırılan ödemeler sorgu sayfası var orası açılıyor. ama zannedersem orası icralık ödemelerin sorgu sayfası anladıım kadarıyla. bu arada başkanlığa 80 kez telefon etmemden sonra nihayet ulaştım. hatta bağlandım. IVR şu an herkes meşgul sonra ara dedi hattı kesti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 HGFGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yorungemi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bu topikte neyin kavgasını veriyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 said: Göstersin abi, herkes tepki gösterdi diye susmam mı gerekiyo? hatalı olduğun için susman gerekiyor. bir de bu yaptığın espri falan değil. misal "bunu anlamayacak kadar aptal olman elbette beni şaşırtmadı" desem bu espri olmaz, doğrudan, açık açık hakaret olur.. senin yaptığın hakaret işte.. konuyu daha dallandırıp uzatmaya da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bir önceki sayfadaki hatalı davranışımdan ötürü sayın dasaadan özür diliyorum efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Cassiline, iki ekmek kap gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaaa said: said: Göstersin abi, herkes tepki gösterdi diye susmam mı gerekiyo? hatalı olduğun için susman gerekiyor. bir de bu yaptığın espri falan değil. misal "bunu anlamayacak kadar aptal olman elbette beni şaşırtmadı" desem bu espri olmaz, doğrudan, açık açık hakaret olur.. senin yaptığın hakaret işte.. konuyu daha dallandırıp uzatmaya da gerek yok. Hadi ya.. "Ortada düpedüz komik bir olay varken, usulen hatalı diye mesaj uyarmak sana kendini nasıl hissettiriyor Esteban?" diye sorsam o da mı hakaret oluyor peki? Vallahi meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 komik bir olay değil ki ? Komik olsa bile mal demek ne haddine senin, anca klavye başında bıdı bıdı edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaaa said: Cassiline bi tane daha şöle bi mesaj at, millete mal de ya da ima eden bişi söyle.. ben göreceğimi gördüm, banlayın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gencler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 JonBovi said: komik bir olay değil ki ? Komik olsa bile mal demek ne haddine senin, anca klavye başında bıdı bıdı edersiniz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Geri ödemeleri 4 seneye yayan zımbrtı kabul edildi ama niye şimdi 2 senede alıyolar peki.. KYKya gidip tekrar yapılandırın bunu mu demek gerekiyodu acaba... Neyse 31 sabahı bakarım tekrar, değişiklik yoksa ben de bayılırım bin lirayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya yatırmayın bile bence, af gelmiyor mu zaten devlet alacaklarına ? biriksin faizsiz ödeyin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Dertsiz başıma dert almıyım ben kafam rahat olsun... bulur beni haciz filan rezillik çekerim bi de 2 kuruşa... 2 kuruş değil 5,5 milyar evet ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 o değilde memurlar sitesinden de baktım. milletin bu borçları önce yapılıymış sonra bunnar ödememiş ya da geçiktirmik fln ve borçlar yapılandırması bozulmuş. sonra bunnr afla fln yeniden yapılandırmış vs. benimde öle bi durumum yok. benm ödeme tarihim zaten aralık 2010. son gün ise 31 aralık 2010. ben tarihinde ödüorum. neden yapılı değil şimdi benm ödemelerim. ayrıca bir sürü forumda benm gibi olan çok var. hepsi bankada borçlarını yapılandırılmamış diye söleyip yatırıyomuş, çünkü ödemeleri yapılandırılmış görünmüomuş. yapılandırılmamış hesapyta bütün ödemeleri görünüomuş ama yapılandırılmış haline ödemeler geçmiomuş ve bi de ödenmio diye fazi işliomuş. karışık çok anladım dersem yalan sölemiş olurum. alla allah ya neyse. bakıcaz illa bi bilen çıkıcakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar