Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Selam Okulum bittiği ve şu an işsiz olduğum için sağlık güvencem yok. Dün gece çene altımda ağrılı şişlik buldum kocaman ve doktora gitmem gerektiğini düşünüyorum. Ama nasıl? Var mı bunu uzatmanın yolu? özel muayenehane pek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Özel hastaneye gidip parası neyse vererek muayene olabilirsin, öbür türlü gidip bi yerde 1 aylık sigortanın yatmış olması lazım muayene olabilmek için diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 birinden az bi ücretle sigorta bi süreliğine uzatılıyo gibi bişey duymuştum da ondan sordum. yoksa seve seve parayla muayene olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 25 yaşına kadar öğrenci olduğun sürece uzatabiliyorsun ama okul bitti dediğin için dediğim seçeneklerden başka bişi gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yarın bi sağlık ocağına gidicem annemle arada kaynarım. çok büyük lan tırstım valla =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yeşil kart veriyorlar diye biliyorum sağlık güvencesi olmayanlara aylık 20 ya da 30 tl karşılığında. ama sadece öğrenciler için geçerli olabilir o tam emin olamadım bi araştır istersen. muhtara git bi sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 öncelikle hangi aile hekimine kayıtlısınız onu öğren. muhtemelen en yakınınızdaki sağlık ocağına kayıtlısınızdır. orda güvencen olsun olmasın tetkikler bedava ama sadece kayıtlı olduğunuz sağlık ocağında sanırım. sadece ilaç yazamıyor onu da annenin karnesine yazar problem olmaz. aile heimi yardımcı oluyor zaten. sağlık sigortası hakkında ise..ben çalışmaya başladıktan sonra kaybetmiştim babadan yararlanma hakkını mesela.işten çıkınca da 90 gün sonra sağlık güvencem bitmiş oldu. dolayısıyla sgk ya gittiğimde yeni başladıkları genel sağlık sigortasını söylediler. bağlı olduğun kaymakamlığa gidip yeşil kart başvurusu yapıyorsun ve eve giren kişi başı parayı hesaba katıyorlar dolayısıyla reddediliyor. sonra ordan bu red cevabını alıp sgk ya gidip başvurunu yapıyorsun anladığım kadarıyla. sen sgk ya gidip bilgi alsan daha hayırlı olur ama bildiklerim bunlar..ya da işe giriceksin.iş yok dersen tanıdık birinin yanında işe girmiş gibi prim ödemesi yaparsınız ama bu yasal değil tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 wastyrx said: öbür türlü gidip bi yerde 1 aylık sigortanın yatmış olması lazım muayene olabilmek için diye biliyorum ben. dzztttt. yanlış cevap ssk priminin her ay düzenli bi şekilde yatması lazım sorun yaşamamak için. 1 ay yatmaylada tedavi olmaz. belirli bi süre yatması lazım primin. iyi o zaman herkes 1 ay kendi ssk sını yatırsın devlet baba bize baksın diye gezsin sağda solda. ne güzel türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Komşum ameliyat olabilsin diye yeni yaptım bu hareketi öbür türlü hastaneler kabul etmiyorlar. Bir de demek istediğim ssk girişi yapıyorsun sonra kendin ödeyebiliyorsun işte 1 ay yatır ömür boyu sana baksınlar değil. ps: gökalp kırosun ama seni beeniyorum yinede O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Öğrencilik ve iş hayatı arasındaki o güzelim boş periyodlar için Anadolu hayatın falan yıllık sigortaları var uygun fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ölmeyeceğimi garantilesem sorun değil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sivilcedir sivilce... (Foto koy ya da burdan söyleyelim ne olduğunu :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Longshanks said: ölmeyeceğimi garantilesem sorun değil de ben yaklaşık 8 aydır işsiz ve sigortasızım kardeş..daha ölmedim ama ben de korkuyorum gerçi acil durumlarda gittiğin zaman para almıyorlar alırlarsa da dava edebilme hakkınız oluyor. özel hastaneler için de geçerli acile giderseniz para alamazlar. kazaları da devlet karşılıyor ama tabi gel bunu hastane personeline anlat. eminim ki ölcek de olsan sedyeyle dışarda bekletirler sigorta yok diye..ama dediğim gibi acil durumlarda devlet güvencesi altındasın !?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tr yine iyi ya saglik konusunda adamin dotunden kan aliyolar kamil kaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hsbc ye gidin aylık 30 tl civarı bişey verip sağlık sigortası yaptırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 sağolun. bugün sağlık ocağına gittim. doktor enfeksiyon falan filan dedi. antibio ile iltihap dağıtıcı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar