Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 salterleri kapat , evden cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vaperon sagolsun msnden anlatıyor. yapıyoruz gibi. buldum klasörlerimi :D şuan mouse bile zor kullanıyorum ateşim çıktı lan korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 çıkarılacak ders; 1- bilgisayarınızda autorun ı kapatın 2- sizden dosya almak isteyen sizin bilgisayarınızdan dosya alacaksa alsın 3- mümkünse givenmediğimiz bilgisayarlara veri aktarmak için ayrıca bir flaş bellek alın, her kullanımdan sprna o belleği formatlayın 4- "kanka ama ben flaş belleği taktığım anda yine benim bilgisayarıma bulaşmayacak mı?" diyenler madde biri tekrar okusun 5- ??? 6- profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 işte bir external hdd magduru daha! daha kaç arşivin yokolması lazım ha kaç tane!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 broadband devrinde arsiv yapmamayi ogrenene kadar bunlar insanlara ders olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 gecmis olsun adaş kurtardin heralde filmlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 harbi ha, türkiyedeyken şirkette elimin altında 100mbt, evde d 8mbt limitsiz net vardı. gündüz 1 saate 20-30 film çekiodum şirkette. akşam gidiodum. filmleri inceliodum hızlı hızlı. hm bu iyi, bu yaramaz, ay bune ıyk, oha süfer vs. sona diğerlerini direk siliyodum. sonra izlediklerimi de siliyodum. sonraizlediim ama gene izlemek istediim bi film olunca direk basıp 8mbtte 45dk da ya da şirkette 5 dk da çekip gene izliodum. oyun indiriyodum. kurup oyuna giriodum. 3 dk sonra of beğenmedim diyip uninstal + setupını shift+delete. 4 gün sonra lan aslında güzel oyundu be diyip gene basıp çekip kurup oynuyodum. bence arşiv yapmaya kasmayın, canınız istedimi HD çekin izleyip silin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kurtardım arşivi vaperon sayesinde, autorunu da kapadım saolun rahatladım ohş. tek tek klasörleri geziyorum en uca kadar saklamış kendini çakal .exeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 norton falan temizlemiyomu bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 avira bulduda sil demeye korkmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hmm doğru dosyaların alayını siler miler vs. peki ya sadece o salak exe leri silip de dosyaları rahat bırakıyosa? yani kurtulduuna göre anlamışssındır. hayır başıma fln gelirse nortona sil diyimmi demiyimmi onun için soruyorum. sil dersek sadece o senn manuel sildiin exelerimi siler acaba yoksa format C: den beter mi eder adass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tahminimce sadece exeleri siler ama tam bişi diyemem işi şansa bırakmamak lazım, bazı klasörlerin arasında 4 5 exe kalmış tek tek elimle arayıp buldum sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bu arkadaşın virüsünden yedim ben de public bir pcden. Kaspersky virüslülerin hepsini yedi. Dosyalarımı korudu. :P /viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 usb virüsü vakalarında senden bulaştı, yok hayır bende virüs olmaz senin bilgisayarında varmış geyikleri çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 900gb arşiv yapıyosun ve linux live cdn yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 aslında blu-ray e geçilebilir yavaştan, amazonda bluray writerlar 100$ falan, borderlinxle alınca 150$ falan olur max, boş medyalarda 25 tanesi 25$ , 500gb ediyor. her amazon siparişimin yanına 1 tane 25lik kutu ekletsem bikaç ayda bir hmm olur gibi bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cdromum yok abi ne blurayı format atmak için mediamarktan dvdrom aldım formattan sonra geri vermiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Flassh said: cdromum yok abi ne blurayı format atmak için mediamarktan dvdrom aldım formattan sonra geri vermiştim sdf ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 UAHDUAHDA onu nası yaptın asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Cdrom yok senin 900gb hd neyine arkadaş :P Nasıl bir pc o allah bilir yazıcıdan taş tabletler basılıyodur sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 niye yav ben de önceki pcmi son 1 yıl öyle kullanmıştım sorun olmadı hiç sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi cd mi kalmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 flash, sen o klsaörleri tek tek sildin ama silinmedi o meret. bilgisayarda var olan tüm klasörlerin altına, klasörün kendi ismiyle ve klasör simgesiyle exe oluşturuyor. yani dümdüz temiz bir windows yüklemesinde bile senin tüm klasörleri tek tek silmen imkansız, elbet birini atlarsın. o sürücüyü kendi bilgisayarına takmadan önce otoran kapadıysan geçmemiştir, sildiğini silersin. ama büyük ihtimal kendi pc'ne de geçti. combofix dene diyorum. hatta iki kere üst üste çalıştır, çok inatçı bir virüs kendisi, ofiste kazma elemanlar bellekle bulaştırdı ve temizleyene kadar iki üç gün uğraştım ondan biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bu tip problemi ben de daha önceden yaşadığım ve çözdüğüm için Linux Live CV'si olmayanlar için yapılabilecek işlemi burada anlatayım detaylıca. Öncelikle kesinlikle bağladığınız harici sürücü içindeki hiçbir exe dosyasını açmayın. Antivirüsünüz infekte olmasını engelleyecektir ancak kaybolan klasörleriniz için ufak bir işlem yapmanız gerekecek. Başlat menüsünde çalıştırma bar'ına CMD yazın. Çıkan cmd uygulamasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. CMD ekranı açıldığında ise Diskinizin sürücü harfine : ekleyerek yazın ve enter'a basın. Ben sürücü ismini X olarak kullanacağım. Siz kendi sürücü isminiz ile değiştirin. Sırasıyla gireceğiniz komutlar: X: (enter) attrib X:*.* -s -h /S /D (enter) (Bu işlem biraz zaman alabilir. Merak etmeyin. X:> şekline döneseye kadar bekleyin. System Volume Information ile alakalı bir hata verecektir. Dikkate almayın.) attrib X:$*.* +s +h /S /D (enter) Bu noktada kaybolan klasörleriniz tekrar görünür hale gelecektir. Şimdi bir antivirüs yazılımı ile harici sürücünüzü taratın. Tüm virüslü dosyaları temizleyecektir. Merak etmeyin, bahsedilen virüs sadece klasör adları altında virüslü exe dosyaları oluşturmaktadır. Orjinal dosyalarınıza bir zararı olmayacaktır. Bu gibi bir sorunu tekrar yaşamamak ve takılan usbstickler ya da harici diskler içindeki virüslerin bilgisayarınıza girmesini engellemek için Autorun "Hızlı başlat" kullanımını kapatın. Yok o bana lazım diyorsanız da, kullanabileceğiniz çok küçük bir uygulama var. USB disk security. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar