Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dün arkadaşa götürmüştüm harici hddyi, sonradan farkettim ki arkadaşın pcde virus var. -c yi açmaya calısınca birlikte açın blabla çıkıyordu- bnm hddye de bulasmıs avira buldu. klasorler .exe uzantılı gozukuyor film ve dizilere birşey olmadan nasıl halletcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 montla_sic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 saçma sapan cevaplar vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tuğla sıçıyrum şuan, herhangi bir işlem yapmaya korkuyorum bişi olcak filmlere diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sapan sacma cevaplar versem mutlu olurmusun nomsaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 32bit os ile safe mode da acip combofix kullanin. ardindan standart taramalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 autorun.inf değil mi la bu. hani flashlardan sürekli bulaşan.. bana öğrencilerin getirdiği flash belleklerin neredeyse hepsinden çıkıyo meret. dur dur http://tinyurl.com/2a3opf8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Galiba autorun.inf. Ama emin olamadım çünkü bana autorun.inf bulaştığında klasörlerim exe olmamıştı. Sadece HD birlikte aç diyalogunu çıkartıyordu. Bundan kurtulmanın bir sürü yolu var. Ben Ubuntu live cd ile açıp silmiştim, geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Flash klasörlerin gitmedi. O exeleri virüs klasör adlarında oluşturmuştur. Tüm klasörlerin sistem ve gizli dosya olarak işaretlemiştir. Nasıl erişirsin? Winrar. Ciddiyim. Winrar'ı başlat menüsünden aç Windows Explorer olarak kullan. Tüm exeleri sil, Autorun.infler de dahil olmak üzere Sonra tüm klasörlere sağ tıkla özelliklerinden sistem ve gizli dosya ibaresini kaldır. Sorunun çözülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 önemli olan filmlere bişi olmasın :/ önce combofix deniyeyim sonra vaporon senin dediğini denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu klasörlerin .exe olması berbat bi şey yav. :/ okuldaki pclerden bulaşırdı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Eee var mı bir gelişme? Eğer klasörleri Windows Explorer'dan göremiyorsan, yapman gereken şey, Bilgisayarım'a girdiğinde Ayarlar'dan Klasör seçeneklerine girmen. Daha sonra "Görünüm"den "Gizli ve sistem dosyalarını göster" demen, ayrıca iki üç seçenek aşağıda "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" ibaresini deaktif et. Klasörlerin belirecektir. Daha sonra klasörün özelliklerinden gizli ve sistem ibaresini kaldır. Bu kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 önce combofix deniyeyim sonra vaporon senin dediğini denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Çok kolay bir çözüm: Linux + Clam Live CD tak Ubuntu'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vaperon senin dediğini yapıyorumda exe olmus klasorleri silersem içindeki filmler silinmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Linux Live CD ile temizlesene, ne kasıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Winrar'da klasörlerini de görmüyor musun? Hem exeler hem de klasörler olması lazım. Klasörlerin yarı silik olarak görülecektir. Exeler ise canlı renklerde görünür. İlk olarak tek bir klasör için dene dediğimi. Başarıya ulaşacaksın emin ol. Daha sonra teker teker diğerlerini de yaparsın. Ama ilk önce autorun.inf dosyasını sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 @gerge onu nasıl yapıcam, araştırıyorum bakalım googleda @vaperon autorun nerde bulamadım 3.5 atmaktan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 exelerin içinde film yok. klasör isimlerinde exeler oluşturmuş senin klasörleri de gizli dosya veya sistem dosyası tarzı yapmış o yüzden göremiyosun. Bence önce gizli dosyalar ve sistem dosyalarını göster de, eğer klasörlerin duruyosa sonra exeleri sil daha güvenli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 GERGE said: Linux Live CD ile temizlesene, ne kasıyorsun? su muhtemelen en kolay cozum ama benim direk yazmamamin sebebi cogu casual kullanicinin elinde livecd/usb olmamasi, olanlarin kullanmayi bilmemesi, bilse dahi usenmesi veya yanlis bisey yapacagindan korkmasi gibi sebepler. cogu zaman lin cozumler casual kullanici icin overkill oluyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oha, adam bildiğin uğraşıyor autorun.inf ile yau. dediğimi yap yiğido. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 klasörleri exe'ye çevirdiyse, antivirüs programları onları virüs dosyası olarak görüp tamamen silmeye çalışabilir diye varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 live cd olayı, cd yada usb üzerinden işletim sistemiymiş sanırım yanlıs anlamadıysam bu korkuyla. hem cdrom bozuk hem usbım yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dostum o bilgisayarda mcgyver bile bişey yapamaz bu lafından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 @Flassh: İmzalarımızın ilginç bir uyumu var. Ankara'daysan getir yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar