goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vaniLLe said: orasi neresi, kizlar nerde teklif ediyo? patcikteki bicgin delikanlilar icin efektif bir bilgi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi tabii ki abarticam, ciddi ciddi yazmadim sonucta trollensin gulelim diye abarttim, paticige yaziyorum sonucta isimiz troll ama yazinin ana fikrini kacirdi cogunuz, imdat kizlar pesimde demek istemedim (ki brad pitt ya da peter north degilim niye kovalasinlar), "karsima cikan kizlar niye bu kadar arizali" idi yazinin ana fikri ha ama memnunum konunun geldigi yerden, okurken sumugum falan akti gulmekten, agzindanmi opmus? ve sonraki mesajlar direk WIN @aquila: yeterki sen iste, binbir turlu zehirli yilanin ciyanin orumcegin arasinda yer yatagin hazir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kandiramazsin biziiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 marv bosuna ugrasma foto koymam, gay iliskilerle isim olmaz :/ neyse sonuc olarak aradim kizi, kahve iciyoruz persembe aksami. bi konusiyim, hosuma gitmezse kaparim konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bu kadar kaprisle kiz seni bikac güne birakir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Leopar said: neyse sonuc olarak aradim kizi, kahve iciyoruz persembe aksami. bi konusiyim, hosuma gitmezse kaparim konuyu Kahve icerken kizin nasil sesler cikartigini merakla bekliyoruz. SOKOLOMI AZZIMA FICHK DIE FISHKIRDI vs,.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/hikaye_44f10_b438d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Leopar said: "ha iyi guzel. seks?" mi yazayim yani ne yapayim cevabı kendin vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Marveloth said: Leopar, bi resim koyda görelim ne issin sen. Bunu dediğin zaman albümde üstsüz kravatlı queer resimlerin olmayacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Nasil resimler olurdu mesela? Ojeli cicekli kazakli filan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hemen seinfeldin o efsanevi bölümden georgeu quoteluyoruz THIS IS LIKE DISCOVERING PLUTONIUM BY ACCIDENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ahah nasıl bir comeback gelecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Kaede said: hemen seinfeldin o efsanevi bölümden georgeu quoteluyoruz THIS IS LIKE DISCOVERING PLUTONIUM BY ACCIDENT uasvuatfvsodsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 deliverliyamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 offf nasil seinfeld ozlemisim, tv olmayinca sagda solda cikan milyonuncu rerunlari kaciriyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar