Pickles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Soimyr said: Pickles said: multi client buldum beyler isteyen olursa pm adam troll, serverda oynadığı falanda yok (2-3 sayfa önce yazdı), pati uo degilde daha aktif bir bölüm olsa mod simdiye coktan silmişti postlarını. ahah illaki serverda oynamam mı gerekiyor multi bulabilmem için. geçiniz. neyse multi için pm bekliyorum 2 arkadaşa yolladım buradan
xaty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 11 sayfa okumadım ama siteyi beğendim, başarılar. Keşke zamanında tüm serverlar şöyle özen gösterseydi dizayn-site-estetik işlerine de.
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bu arada kimler pati guild/aile isine katılmak istiyor. Bir ara bulusalım, nicklerinizide yazın ona göre para biriktirelim.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ben yarin eve donuyorum, varim, katilirim herturlu.
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bu arada copcopcu bi zahmet caldıgın mage robe u getirsene, 25k baydım ona.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Beyler birbirimizden calmayalim :D ben veririm sana yenisini üzülme.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Arkadaslar soyadi konusunda vampir klan isimleri cok hos duruyo. Güzel olan birkacini paylasiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. [list] [*] Brujah [*] Malkavianer [*] Nosferatu [*] Tremere [*] Lasombra [/list]
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Eger world of darknesstan alıcaksak Malkavier degil, Malkavian olur, bayılırım. Öteyandan favorim Arqastan beri "Dracul" soyadıdır :) Bu arada guild sisteminide 2-3 gün sonra aktive edeceklermiş. Suanda birtek tower var serverda oda 5m, o vakte kadar oynayacak herkez para kassın, paraları pool edip alalım diyorum. Aile + Guild yargılar.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ulan serverda skill parası bulmak işkence özellikle mage ve poi kasıyosan :(
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Malkavian da dracul da bana uyar. Korax'in da fikrini alalim. Dartanian, char ismi ne?
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 mage cok rahat 20k ile falan kasılıyor. bende alchemy kastım, 700 kadar poison pot var. kendi poison kasmambitsin sanada poison pot yaparız sorun olmaz dartanian.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ya newbie zoneda in nox atarak hem mage hem poi kasıyorum güzel de geliyo skill.
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 "Staff" lar olarak genelleme yapmak istemem tabiki ama sağolsun bu staff arkadaş çok güzel ilgilendi. UO oynamanın ne kadar yersiz olduğunu bir kere daha göstermiş oldu. Gecenin 3 ünde ben senin serverında craft kasmaya uğraşıyorsam bir sorunum var ki page atıyorum. Sorunu da düzgün yazıyorum 2 saniye gelsen hallediceksin zaten. Olayda şu, çantada olan 3200 tane kumaş hareket etmiyor. Yerede düşmüyor dolayısı ile hiç bir şey yapamıyorsunuz. Bankaya atmasını rica edicem biticek. İlk page atıp 5 dk bekleyip alttaki resimde olan ve yell den gecilen mesajla karşılaşınca insan bi duraksıyor tabiki. Neyse bekleniyor doğal olarak saçma sapan bi page gelmiştir biri gelicektir diye. bir 5 10 dk arası daha geçiyor ve ardından 2. page i atıyorum. Biraz da o geçilen yell i yererek. yaklaşık bir 10 15 dk bekleyişten sonra ifrit olma durumları. Umarım böyle devam etmeyecektir.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Valla isin asli, soyadi olmasa bile olur kanimca, guild altinda toplansak yeter bence, bana biraz cocukca gelir eskiden beri, zaten 500 kisi olacak halimiz yok, ama farketmezde tabi, siz secin, ne istiyosaniz o olsun, bana uyar, farketmez. Staff konusu icinde buradan sesleniyorum yetkili arkadaslara, en yetkilisi burda zaten, uyarin ekibinizi arkadasim. "Eah nekadarda gereksiz page" deyip sallamamazlik etmesinler. Insanlarin sevki kirilmasin, 80 tane yapacak islerimi varda gelmiyolar page'e? Alti ustu 100 kisi on olsun, zamaninda page icin saatlerce bekledigimizi neticede yardim alamayip rage gecirdigimizi bilirim, bu adamlarin bu tutumunu baz alip yoneticilik yaptigimizida iyi bilirim blex lupirin. Saygilar
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 guild sistemi henüz aktif degil. O yüzden soyadi icin heveslendik
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Aile kurmak icin gereken Deed i aldim. Yarin (yani bugün) hallederiz.
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aquelleris o staff haklı. Çok ağır olan şeyleritut taşı yere at ile taşıyabilmek (en başta üzerinde o ağırlıklarla hareket edemiyorsan, hareket etmeden nasıl "taşıyorsun"?) uo nun en eski buglarındandır kanımca. Adamlarda fixlemişler Serverda her tailor kasan senin gibi page atsa... ohooo.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 gerekli ayarlamayı yaptım arkadaşlar. kadroda ki herhangi bir arkadaşım üslup bozukluğuna sebebiyet verecek bir davranışta bulunduysa da ben onlar adına sizden özür diliyorum. keyfimize bakalım ufak tefek problemler olur hallederiz.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Malkavian ailesi kurulmustur. Katilmak isteyenler oyun icinde veya patiden öm atarak bana ulassinlar. Patilere Mage Robe bedava.
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Soimyr said: aquelleris o staff haklı. Çok ağır olan şeyleritut taşı yere at ile taşıyabilmek (en başta üzerinde o ağırlıklarla hareket edemiyorsan, hareket etmeden nasıl "taşıyorsun"?) uo nun en eski buglarındandır kanımca. Adamlarda fixlemişler Serverda her tailor kasan senin gibi page atsa... ohooo. Ne dediğimden birşey anlamışsın ne de sorunumdan. Ben yürümeye ve ya taşımaya çalışmıyorum zaten. Sorun şu çantandan item i hareket ettiremiyorsun. Hani çok ağır olurdu çekerdin yere düşerdi ya, hah işte düşmüyor ve dolayısı ile o karater olduğu yerde kalıyor ve hiç birşey yapamıyorsun. Çantandaki item i hareket ettiremediğinden bankaya atılmasını rica ettiğin bir page atmayıp napalım?
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Aileye alım için ücret istiyorlar mı 30k 50k fln
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aQuelleris said: Soimyr said: aquelleris o staff haklı. Çok ağır olan şeyleritut taşı yere at ile taşıyabilmek (en başta üzerinde o ağırlıklarla hareket edemiyorsan, hareket etmeden nasıl "taşıyorsun"?) uo nun en eski buglarındandır kanımca. Adamlarda fixlemişler Serverda her tailor kasan senin gibi page atsa... ohooo. Ne dediğimden birşey anlamışsın ne de sorunumdan. Ben yürümeye ve ya taşımaya çalışmıyorum zaten. Sorun şu çantandan item i hareket ettiremiyorsun. Hani çok ağır olurdu çekerdin yere düşerdi ya, hah işte düşmüyor ve dolayısı ile o karater olduğu yerde kalıyor ve hiç birşey yapamıyorsun. Çantandaki item i hareket ettiremediğinden bankaya atılmasını rica ettiğin bir page atmayıp napalım?orda 2 cozum vardı senin yapabiecegin. terzi isen, dikmeye baslamak :D degilsen kesip bandaj yapmak
Öne çıkan mesajlar