Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic & Arrow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

http://uo.hydra.gen.tr/

Ph falan var 120+ online bilmemne.

sahibi yakın arkadaşım
başka projelerinde görev almıştım moneta fln

sonrası

+50 bot multi edit desen keremcim servera başladım bişiyler versene desem hemen kardeşim 500x char açar verir ayrıca 2 ay sonra kapatır sıkılıp geçen ay konustuk msnden napıyosun ne ediyosun fln diye abi 2 ay boş vaktim var sıkıldım server açıcam vs diyordu demek buymuş

Mesaj tarihi:
beyler hydra pyramidde oynamıs biri olarak tavsiye etmiyorum.
şuan faerun.net buradayız gayet güzel gidiyor başlamak istiyenler varsa guildimizde var :D
Mesaj tarihi:
faerun geçende remote şifresini unuttular diye 5-6 gün kapalı olan delinqueenin server degil mi ?

hane 3 ayda 9 server kapama rekoru olan sdkf

hydrayı söledim zaten pyramidde oynarım arada ügzeldi
Mesaj tarihi:
Hotdog said:

http://www.revolutionuo.net/ gelin abi mis gibi ortam,ph orta,akşamları 150+ online, deli actionlar :) yardımcı olabilirim her konuda 80m param var

80 m de ciddiysen heralde +15 katana 3m falandır.
Mesaj tarihi:
Somon said:

faerun geçende remote şifresini unuttular diye 5-6 gün kapalı olan delinqueenin server degil mi ?

pyramidde nick ne, ben bi balikci actim basladim piramidde, 3m para oldu yardim ederim :D
Mesaj tarihi:
yok ben cok iyiyim katana 1m falan, %70i tamingle %20si insle %10u actionlardan loot falan

cemss said:

Hotdog said:

http://www.revolutionuo.net/ gelin abi mis gibi ortam,ph orta,akşamları 150+ online, deli actionlar :) yardımcı olabilirim her konuda 80m param var

80 m de ciddiysen heralde +15 katana 3m falandır.
Mesaj tarihi:
Korax said:

Somon said:

pyramidde nick ne, ben bi balikci actim basladim piramidde, 3m para oldu yardim ederim :D

bug buldum kanka ev dupelüyorum :D
Mesaj tarihi:
Somon said:

Korax said:

Somon said:

bug buldum kanka ev dupelüyorum :D

nasil lan, banada söyle sdfsdfsd özelden at valla aramizda sir olarak kalir zcx
Mesaj tarihi:
abi bildiginiz tabela bugı :D bilmiyo musunuz bunu :D nebulada yaptıktan sonra fixlemişlerdi heryerde piramitte hala duruyo çok enteresan bankada 50 tane castle vardı sonra gm banlamıştı hala duruyodur bug akşam girip deniyelim
Mesaj tarihi:
o degilde servera girmiyodum 7 gündür okul sebebiyle perşembe günü kapamışlar serveri admin moddaymış dedi kuzen pazartesi günü açılıcakmış

ayrıca dedi ki serverda 10 saat online süresi herkese rapidshare + hotfile premium veriyolarmış 1 aylık
  • Yeni Oluştur...