Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 Atina Olimpiyatları

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

al sepetten bi şey daha...Şule şahbazda dopingli .çıktı....ohh walla işimiz gücümüz yok oturuyoz acaba hangi ilacı içsem doping kontrol
nde çıkmaz....v.s falan...neyse önemli olan o diil..Şulenin oda arkadaşı diyoki öyle bişe yapmadı yapsa ben bilirdim...ne yani koskoca WADA yalanmı sölüyo almış işte...2-4 yıl men cezası verlilcekmiş ilgilenenlere[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

aa dogmeat olmuyo ama hıncal amcaya laf yok.

az önce disk atmacımız elendi, dün 5000 metrede 2 yarışmacımız daha elendi, benim anlamadığım sonuncu olacak adamı niye devşiriyon, bizim komşunun kızı koşsa o da çok rahat sonuncu olur bu nası iş anlamadım, heralde elvan yalnız kalmasın falan diye çevirtmişler.

şuan sırbistan karadağ- ispanya basketbol maçı var, keyifli olmaya aday bi maç izleyiniz.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

ispanya 76 - 68 yendi

ispanya 4-0
sirbistan 1-3

oldu boylece sirplar olimpiyatlarda islerini baya zora soktular[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 21 Ağustos 2004 10:43 tarihinde demiş ki:
hıncal uluça kafam gire

mauauh[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bi topic açılması lazım erman mı daha bomba hincal mı diye ahuauh :D lol[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

açarız be ronaldinho :) abi o diil yüzmede falan sporcularımız türkiye rekoru kırıyo fakat sonuncu oluyolar :( durumumuz içler acısı...cimnastikte adamımız yok die biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen...dier ülkelerde adamlar 11-12 yaşında olimpiyat şampiyonu oluyolar..bizdede 11-12 yaşları sigaraya başlama olarak görülüyo....ağlanacak halimiz var...ama herşeye rağmen :):):):)[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olimpiyatlardada herkes doping yapip gelmiş anlaşilan.
bu ne yaw her allahin günü bir doping haberi nerdeyse .
Spor da cok Dopingi ile konuşuluyor.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada Elvan abeylegese ne yapti dün ya seyredemedim .
iyi koştu mu koşamadi mi ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...