Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 advanture oyunu yapmak zordur saglam ve kordineli calisan bir ekip cok iyi senaryo yazarlari iyi seslendirme gerekitirir. Bu kadar emekle ortalamanin ustunde bir aksiyon oyunu cikartmak cok mumkundur ustelik daha kisa surede. E bide Advanture oyunlarini onemli isimleri advanture yapimindan kazandiklarinin cok daha fazlasiini baska oyunlarin yapiminda kazaninca...[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Grim fandango yu nerden bulucam ben hala oynamadım..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 the dig ve big red adventure yazılmamış kiii[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ki daha bi de sierralar var eco questler kings questler space questler (favorim) quest for gloryler (ööö vazgeçtim favorim bu) conquest of longbow quest for camelot falan filan... güzel oyunlardı bunlar da.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bende Full Throttle ı tek geçiyorum 1.lik için ama sonrası çoooook eski oyun grim,larry,monkey...[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Erutan, 25 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: lucasart işini biliyor canım dünyaya gelmiş geçecek en iyi 5 adventure 1.Sanitarium (wohoaaaa) 2.Grim Fandango (bu oyunu en az 10 15 defa bitirmişimdir) 3.Monkey Series 4.LBA Series (teyteyy teyyy 1 de duvara vururdum paso kafayı) 5.Simon Series bu 5 adventureden başkası yalan ekliyorum : Full Throttle The DIG ki ikisine de taparım :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 companeros! www.grimfandango.tr.cx viva la revolucion...[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bunlar da benden: Beneath a Steel Sky Curse of Enchantia Darkseed Flashback Future Wars: Adventures In Time ( ah ah ne güzeldi o günler) Heart of China (Güya Amiga'yı satmadan bitirecektim) Indiana Jones and the Fate of Atlantis Lure of the Temptress Zak McKracken and the Alien Mindbenders (Hala hatırlayan var mı bu oyunu ya mükemmel birşeydi oynadığım ilk adventurelardan 88 yapımı)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 lucas arts'ın her adventure'ının hayranıyım. bu arada broken sword 3'e az küfür etmedim. hadi senaryo falan neyse, oyunda kutu itmekten başka bir şey yapmıyosunuz geldi. parçalicaktım cd'yi. bir diil, iki diil, üç diil.. hrrr.. sinirlendim yine. neyse nico kurtardı yine :p.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Gabriel Knight serisi küllüm oynanmalık[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ayrıca Bloodnet vardı cyberpunk gothic adventure diyebiliriz, oyunun başında vampirin teki ısırıyordu elemanı bu da vampire dönüşüyordu arada sırada matrixe (cyberspace) bağlanıyordu, orada ölme riski de vardı tabii, milleti fazla ısırınca oyun bitiyordu. Oyunu kavrayamadığım için oynamadım fazla ama 93 yılına göre inanılmaz grafikleri vardı.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Gabriel Knight serisini oynamadım oynamak istiyorum The Dig ve Grim Fandango'yuda kaçırdım. öhöm macera oyunlarına Amiga'm varken başlamamıştım malesef, hatta şansıma gittiğim disketçilerde bile yoktu fazla, varsa bile aptal aptal disket oyunları gözüme soktuğundan göremezdim bende sürekli stratejiye abanırdım, birde pılatforma ondan 97 senesine kadar maceraya yeterli değeri verememiştim, ama ondan sonra Leisure suit Larry -Larry 7 ve The Curse of Monkey Island ile tanışmış ve gaza gelip ne kadar bulabilirsem toplamıştım macera oyunu genel ağ üzerinden . Igor - u tavsiye ederim Teen Agent Sherlock Holmes : The Lost Files - çok sağlam kafa patlatacaksınız çözümsüz aşmış zor(ben 1 kere baktım çözüme ki bakmayı oyuna ihanet sayarım ) birsürü var tabi ama burada yazılmayıp aklıma gelen 3 ikona macerası bu. Igor'da okulun efendi bir çocuğu olarak sevdiğimiz kızı futbol takımının kaptanı elinden kapmaya çalışıyoruz gayet eğlenceli bir yapım bence. Hatta ben tekrar güncelleme yaparken ikona macera ekleyeyim siteme, hm hmm. Grim Fandango The Dig ve de Gabriel Knight serilerini ist. içinde bulabileceğim yerler? Emule varsa onun adres bağlantısıda olur (link)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 mordrac yaş kaç? ehu. zac mckracken ilk adventure oyun zaten bildiimiz manada. oha yani. heart of china da dünyanın en salak adventure ıydı. lakin yine unutulmuş muhteşem bi adventure daha var ki "THE LAST EXPRESS" fantastiko. über.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Zak McKracken'ı 89-90'da oynamışımdır tahminen herhalde 5-6 yaşındaydım ve o zamanlar oyunları oynarken kendimi oyunun içinde gibi hissediyordum içime o kadar işlemiş ki hala hatırlıyorum şimdi ise hiçbir oyun bunu yaşatamıyor bana ne yazık ki eski oyunları hatırlamakla yetiniyorum. Bundan sonra da pek oynayacağımı zannetmem doydum artık :) Heart of China o kadar kötü değil bana göre ama gameplay zayıf oynadığım kadarıyla, bitirmedim. O zamanlar adventure oyununda tank kullanmak başka hangi oyunda vardı ya, dünyanın en salak adventure'ı değildi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Runaway: A road adventure[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice? I can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 valla o uçağı indirene kadar akla karayı seçmiştim onu biliyorum ben.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 _Mordrac_ said: Zak McKracken'ı 89-90'da oynamışımdır tahminen herhalde 5-6 yaşındaydım ve o zamanlar oyunları oynarken kendimi oyunun içinde gibi hissediyordum içime o kadar işlemiş ki hala hatırlıyorum şimdi ise hiçbir oyun bunu yaşatamıyor bana ne yazık ki eski oyunları hatırlamakla yetiniyorum. Bundan sonra da pek oynayacağımı zannetmem doydum artık :) eskilerden bir topic fakat belki bu yazdığımı daha önce biri yazmıştır diye arama yapınca çıktı bende bunun altına yazayım yeni topic açmıyım dedim; Zak McKracken yenilenmiş olarak hali anasayfası buda torrent linki herşey yenilenmiş ve tamamen yeni bir macera ,tek sorun almanca olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 monkey island 3 oynuyorum tekrar bu aralar :) inanılmaz keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hüeh bu konuyu nerden buldunuz be. başlık konusunda kendimi aşmışım zaten. anlatım falan heha. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Pek sükse yapamamış olsa da Red Jack the Pirate harika bir oyundur. Adı öyleydi sanırım. Ama Red Jack kısmından eminim. Cidden çok güzel bi oyundu. Aaaahh ah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bu kadar oyun yazmışsınız ama SYBERIA gibi müthiş grafik ses ve senaryosu olan bi oyunu atlamışsınız. Hiç yakıştıramadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Enteresandır bu başlıkta Neverhood'dan da bahsedilmemiş.. "Klayman! Up here!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Omnicron Conspiracy vardı amiga da daha sonra dos içinde çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Full Throttle süper oyundur, oynamamış olanlara öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 heart of darkness derim. bulan kesin oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar