Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: burda bile konu hangi takımın taraftarı daha çirkefe getiriliyor olay. şaka mısınız arkadaşlar ya... sahaya girip çocul çocuk döven hayvan demek bile iltifat olan bu onursuz adamları 100 yıllık klüpler ile nasıl bağlantılı hale getirebilirsiniz... Şunu söylemeye çalışıyorum zaten ben de, ama millet iyice fanatizme dökmüş işi. Nasıl "x takımının şu bölgesi zayıf performansı kötü" der demez kendisine küfredilmiş gibi celallenip "siz kendi takımınıza bakın" diyosa millet, ortada böyle bi densizlik olunca da "siz bizden kötüsünüz hıh!" diye çocuklaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bugün karşı komşumuzun oğluyla konuşuyordum, çocuk beşiktaş U16 da oynuyor baya da iyi oynuyor. Geçen sene bizim 3-4 maçta ligde toplam 10 maçta falan bundan çok daha büyük olaylar çıktı hiç biri medyaya yansıtılmadı diyo tabi U17 en önemli altyapı ligi sayılabilir zira 17 den sonra prof. kontratlar başlıyor çünkü o yüzden çok göz önünde bir maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Yani bi sezonda 10 kere futbolcuların burnu falan kırılmış mı geçen sene? Öyleyse sağlam adam kalmaz yani ligde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Futbolcunun burnunun kanaması niye bi kıstas olsun ki, bi maç kavga çıkmış Beşiktaştan 6 kişi atılmış mesela hükmen yenilmişler, bi maçta yönetici atlamış sahaya hakeme saldırmış vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 DoruK said: amatör kümede alışıldık şeyler bunlar da, işin içinde gs fb isimleri olunca anca haber oluyor işte. Aynen. kaymakamlarım hakem tokatlatığı bir ülkede yaşıyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şu holiganlık gerçekten salaklık abi Noldu şimdi seni attılar hapise,ailen evde üzgün.Ne verdi sana galatasaray?hay allahım ya cahilliğin harbiden yaşı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Turkceplease said: şu holiganlık gerçekten salaklık abi Noldu şimdi seni attılar hapise,ailen evde üzgün.Ne verdi sana galatasaray?hay allahım ya cahilliğin harbiden yaşı yok futbol aşkı dicem de o da değil abi harbi cahilik bi yerden sonra yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bu kadarmı kendını bilmezlik olur,15-16 yasında çucuğu dövemeye nasıl kıyıyor bu herıfler,ustelık çugunun çucuguda futbolcuymus acıklamalara göre;o uçan tekme atan öküzü azmış 1 tonluk boğanın önüne koyup koşturmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 az kalır boynuzlarına oturtmak gerekir !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 liseliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bunlar gibi bi kaç tane tipde bizim forumda var adama baksana olay FB olduğu için basına yansıdı diyor eee ne olacaktı yani normalmi karşılıyorsun bu tarz hareketleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sleepingdeath, Karşıyaka u-17'de oynadım basketbol, bak futbol demiyorum, Göztepe maçlarımızda kafamıza sidik dolu pet şişe sallarlardı. Yapılan çok ayıp ama başka gündem yokmuş gibi malum kuruluşun tek yaptığı 5 haberden 4'ünde Türk futbolunda şiddet kisvesi altında Galatasaray'a giydirmek. Galatasaray yönetimi zaten olaydan duyduğu rahatsızlığı belirtti, sorumluları kendisi bizzat gözaltına aldırttı ve Fenerbahçe yönetimini dava açmaları adına teşvik etti. Kuşkusuz bir ceza da gelecek ve bu konuda suç da o holigan müsveddeleri kadar bizim kifayetsiz yönetimde de Ama ben bunları dinlemek istemiyorum belki sürekli? Neden Taurasi'nin doping skandalını dinlemiyoruz biraz da? Bayanlar basketbol ve voleybolunda NTVspor baya ilgili son yıllarda, ben merak ediyorum mesela bu konudaki gelişmeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bullet dediklerinde haklısında taurasinin olayının hiç alakası yok konuyla. 2. numune sonucuna kadar hiçbişi belli olmicak. olurda 2. numunede pozitif olursa(ki olucaktur muhtemelen) sora ztn merak etme herkes ustune gelicek fb'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kimse gelmeyecek abi (dediğim kuruluş), adım gibi eminim. Ki yanlış anlaşılmasın Taurasi vb. kadınlar hangi takımda oynarlarsa oynasınlar Türk sporu için değerdir umarım negatif çıkar. Fakat düşünülmeyen, bu hafta hem de çarşamba BBL'de Gs-Fb maçı var, Galatasaray Fenerbahçe kadar olmasa da senelerdir ilk defa basketbolda bu kadar iyi ve baya ateşli taraftar olacak. İki takımı birbirine öyle kırdırdılar ki ben gerçekten merak ediyorum o maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dediğin kuruluş ntv ise ben hala haksızlık yapıldığını dusunuyorum ntv'ye. tmm bazen hakkaten saçmalıyolar(fb lehine) ama bu kadar abartılcak bi nokta bulamıyorum. rıdvan olayında ozellikle(bu lafım sana değil bu arada rıdvan'ın yorumculuğuna bakışını bilmiorm) sırf adam fb efsanesi diye taraflı yaptılar itin gotune soktular adamı. birazcıkta olsa tarafsız dinlense aslında guzel şeyler soyluyo rıdvan. ha ayrıca rıdvan tabikide fb maçından sora mutlu olucak adam cunku fbli. ama adam cıkıpta nası koyduk ama demio. fb konusunda fazla pozitif olabilir ama gs veya baska takımlar konusunda negatif olduğuna katılmıyorum kesinlikle. ek: bu arada basket maçına fb taraftarı alınmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi taraftar alınsa ne olacak, baksana hedef kitlemiz farklı oyuncuları dövüyoruz Bu arada en son laf kondurduğum adamdır Rıdvan, onunki biraz disko partizanlığı ardniyet sıfır adamda Kollamak falan mesele değil, medya var etmiyor bu klüpleri ama toplumu yanlış yönlendiriyor. Yoksa Fenerbahçe'nin başarısı, Galatasaray'ın kaoslarını haber yapmak Türk spor yazarlığının 5n 1k'sıdır sektörden olanlar bilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Valla küçük kulüplerde ellerinden geldiği kadar bu tarz olayları önlemeliler tamam adamlar küçükte GS-FB-BJK gibi 3 büyük dediğimiz takımlarda böyle olaylar olmaması gerekir kesinlikle evet FB'liyim ancak takımlar yer değiştirse söverdim kendi takımıma kaldıki dayak yiyen 17 yaşındaki çocuklar dayak atanlar 24+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bazı gazeteler işin organize olduğunu iddia ediyor. Normalde bu maçlara sadece aileler alınıyormuş, taraftar alınacağı zamanda emniyete bunu bildirmek gerekiyormuş. Emniyetinde ekip göndermesi güvenlik için zorunluymuş. Hem taraftar alınmış, hem emniyete bildirilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 U17 Akademi Ligi'nde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının devre arasında çıkan olaylar nedeni ile 2 kişi daha gözaltına alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar