Fefe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Evet karekterimi yeni bir server sayılan bir realme alacağım. Sizce hangi maddeleri depolamalıyım. Gerçi biraz ön çalışma yaptım ama illa bilmediğim item veya noktalar vardır... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gideceğin server'da karakter açıp AH'a bak fiyatlara vs.atıyorum A item'ı senin server'da 5k gold,diğerinde 7k'ya gidiyor,al onu orda sat 2k kar et.that's it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Riskli iş dikkatli ol elind epatlar veya coook uzun surede nalkite doneiblirsin. Örneğin truegold aldım 40 tane bi serverdan diger serverda 3k pahalıya satıcan. Sorun bi anda sen 40 tane koyarsan anında biri fiyatı düşürür ve düşe düşe senin diger tarafta aldıgın rakama iner. Ya toptan satıcaksın yada sabırla 2ser 2ser falan satıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Absolut doğru demii kesinlikle,katılıyorum.benim demek istediğim craftable item'lar için geçerli olabilir daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 itemların fiyatları şuan çok uçuk oldugundan çok hızlı bir düşüşte ona da dikkat et. geçen hafta 2500'e satılan leg enchant şuan 1500g misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bazi gerizekalilar mundar ediyo ahi, 100g ucuza koyuyo hiyar, sonra dagiliyo piyasa, lan aptal koy iste ordaki fiyata, niye 100gden mahrum ediyosun kendini ve digerlerinin satisini baltaliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 o önüne gecemicegn bisey.. ya adamin cok paraya ihtyaci oluo hemen satılsın die yapıo.. yada benm yaptgm gibi prof'lara lvl kasarken cıkan malzemeleri vendorlamak yerine ah'de ucuza degerlendrio.. bugun 3 tane leather legs sattım 260g dan mesela 310g a koymstu üstümdekler aynsni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 applev0dka said: o önüne gecemicegn bisey.. ya adamin cok paraya ihtyaci oluo hemen satılsın die yapıo.. yada benm yaptgm gibi prof'lara lvl kasarken cıkan malzemeleri vendorlamak yerine ah'de ucuza degerlendrio.. bugun 3 tane leather legs sattım 260g dan mesela 310g a koymstu üstümdekler aynsni iste sacmalik bu 300 ede kysan satilcak 1500 golda satilan mali adam gitmis 1000 golda koymus 500 gold undercut nedir ya nasil ticaret anlayisi bu bende unercut yapiyorum ama 1 gold mantik listede ustte ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 evet, ama herkes bizim gibi degil iste, bazilari aptal, brezilyalilardan supheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 100g'ye satılan Rainsong'u 860g'ye satarak 100g'ye koyan arkadaşa selam ederim :D. Cataclysm ile AH'den 10k yaptım 1.5 haftada. Böyle orantısız bir AH sezonu görmemiştim. 310'luk binek bedvaya geldi resmen :D. Daha da hala 2.5k var. 20g'ye konan yeşilleri 130 200g arasına satmanın mutluluğundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar