Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16.50 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

screamer

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal, 26 Ağustos 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
3 yıldızı aldık
Onun modası 3 sene once geçti dediler
şimdi cham. ligine gittik bakalım basarılı olunca ne dicekler..
hayatınız mazi olmuş
Uefa kupasını alalı 5 sene oldu..hala aynı kafa..Kimin yakısıcagını gorucez o dünya platformuna..

ee napalım siz 97 yıldır hiç alamadınınz...
ya da var mı bu vb bir başarı tr futbol takımları tarihinde?[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş zaten her gece cl'yi alıyo diye biliyorum ben?
Pascal,blackchaos,blaq fln her gece bizzat görüyorlar sanırım bunu?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

umarım fener ust tura cıkar da biraz ulke puanı yukselir ben baktımki bu sene gs avrupada yok, gb bugun izledim içler acısı, bjk is daha oturmadı takım allah bilir ne zmn oturcagını, ts istikrarsız bir gorunum verdi walla bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin...
Umarım fb bu kolay gruptan rahatcana cıkarda seneye de bi takımı clye gonderebiliriz...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün torbalardaki takımlara bakıldığında fenerbahçe şanslı sayılabilicek bi grup seçti denebilir. ama bu fenerbahçenin tur atlicağı anlamına gelmiyo. herşey olabilir daha ligin başı, takımların performansları bilinmiyo tam olarak. ama bence fenerbahçenin gruptan çıkma olasılığı az.

yannız beni sewindiren bişe war. ingiliz futboluyla brezilya futbolunun kapışmasını izliyebilicez (fenerbahçenin hücumdaki oyuncularının brezilyalı olduğu düşünülürse)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...