bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 gülüyorum ağlanacak halinize.. yorum bile yapamıyorum. kaç senede alacaksınız toplam o 10 puanı merak ettim baya eheh[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Eternal, 26 Ağustos 2004 17:40 tarihinde demiş ki: 3 yıldızı aldık Onun modası 3 sene once geçti dediler şimdi cham. ligine gittik bakalım basarılı olunca ne dicekler.. hayatınız mazi olmuş Uefa kupasını alalı 5 sene oldu..hala aynı kafa..Kimin yakısıcagını gorucez o dünya platformuna.. ee napalım siz 97 yıldır hiç alamadınınz... ya da var mı bu vb bir başarı tr futbol takımları tarihinde?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Beşiktaş zaten her gece cl'yi alıyo diye biliyorum ben? Pascal,blackchaos,blaq fln her gece bizzat görüyorlar sanırım bunu?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben sabaha doğru görüyorum :P[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Patik, 26 Ağustos 2004 17:56 tarihinde demiş ki: lol Elber'in bacak kırılmıs.sezonu kapatmıs .Ballıyız. bu yuzden su anda anelkanın pesindeler...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 umarım fener ust tura cıkar da biraz ulke puanı yukselir ben baktımki bu sene gs avrupada yok, gb bugun izledim içler acısı, bjk is daha oturmadı takım allah bilir ne zmn oturcagını, ts istikrarsız bir gorunum verdi walla bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin... Umarım fb bu kolay gruptan rahatcana cıkarda seneye de bi takımı clye gonderebiliriz...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bence bu balın üstüne 0 çekmeliler :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Fener tarih yazacak gene :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu kurayi atlattik gelecek seneki kuralara bakioruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: SilphatosIce_, 26 Ağustos 2004 23:15 tarihinde demiş ki: Fener tarih yazacak gene :). lol ağzını hayırlı aç rezil bir tarihin BJK ye de faydası yok[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bütün torbalardaki takımlara bakıldığında fenerbahçe şanslı sayılabilicek bi grup seçti denebilir. ama bu fenerbahçenin tur atlicağı anlamına gelmiyo. herşey olabilir daha ligin başı, takımların performansları bilinmiyo tam olarak. ama bence fenerbahçenin gruptan çıkma olasılığı az. yannız beni sewindiren bişe war. ingiliz futboluyla brezilya futbolunun kapışmasını izliyebilicez (fenerbahçenin hücumdaki oyuncularının brezilyalı olduğu düşünülürse)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 en iyi gruba düştü fener 1.de çıkabilir 4.de[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Abi ya 8 ya 10 puan toplarız,idiaya dagirdim fener 2. olacak diye de 3. olursak Uefada iş yaparız diye düşünüyorum[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Lyon un 3. maçına yetişebilir ama 4. maçında kesin sahada olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 başarılar inşallah puan alırsınız fdgbdgjklnjewşge[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: fizban, 27 Ağustos 2004 12:12 tarihinde demiş ki: erm, elber 1.5 ay yok yalnızca. 2. maçta oynuyor yani yanılmıyosam. adamın ayağı kırılmış en az 3 ay fln yoktur kafadan[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: LvL_Sabo, 26 Ağustos 2004 23:10 tarihinde demiş ki: bence bu balın üstüne 0 çekmeliler :D xzodsgfdngjkbvflnj bencede[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 uncla klavyenin bütün tuşlarına aynı anda basmak zevkli mi? siz daha gidemediğiniz için puan alma gibi bi şansınızda yok (BU SENE!) [Bu mesaj Holyman tarafından 28 Ağustos 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar