Tapir_Tahir, 26 Ağustos 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
30-40 puanda olabilir belli olmaz...
abi 9 puan topla öp başına koy.
tahminim 8-9 puanla çıkar
Ben yazarım. ilerdede pörtletirim. Seni inandırmak gibi bi niyetim yok.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Luce ayvayı yemez bence zaten hep 9 defans 1 forvet mantığıyla oynadı o yüzden sürpriz de yapabilir bombayı elinde de patlatabilir
Fener e başarılar bu arada Fener lilerin grup olayın sevinmelerini anlamıyorum eğer takımınız şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedeflediyse diğer takımlardan niye tırsıyorsunuz aksine onları bir an önce eleyeceğinize neden sevinmiyorsunuz lütfen cesur olun uzun bir süreden sonra Şampiyonlar Ligi ne Türkiye den kuvvetli bir takım katılıyor
Ve unutmayalım ki şampiyonlar liginden sadece bu sene Fener sayesinde Türkiye puan alabilir o yüzden bir kat daha fazla Fener e başarılar diliyorum inşallah şampiyon olursunuz[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Kendi grubumuzda karşımıza daha dişli rakipler çıkmayınca bu rakiplerin diğer gruplarda elenme olasılığı daha fazla.
Kimse nispeten daha güçsüz rakipler varken dişli rakiplerle karşılaşmayı istemez.
Fakat dediğinde haklısın bunu bende düşündüm Arsenal gelmesinde kim gelirse gelsin dedim içimden.
abi gsli avrupa icin konussun da bjk'li gelmesin buraya,genclerli filan gelsin daha iyi.
yani adama turk takimi destekletmiceksiniz sonunda avrupa'da,cak cak gelip konusursunuz ama sonra turk degil misin kardesim diye.adamlar resmen uzulmus bu gruba,biz chelsea macinda bi tura cikmadigimiz kalmisti yuh diyorum bu kadar fanatiklige baska birsey diyemiyorum bulamadim :)
Şu an haksızda olsa konuşabiliyorlar.
Eğer fenerbahçe gruptan çıkarsa çıt diyecek hiçbir dayanakları kalmayacak tek sorun bu.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Öne çıkan mesajlar
Eternal
Tavuklar çicek acmıs ellerinde poaca
Madem yüzme bilmiyordun neden cıktın agaca ?
olucak[signature][hline]..it's time I disappear
Sosyal ağlarda paylaş
Holy
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş
fede
fener elenirse ya da çıkarsa süpriz olur.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Sosyal ağlarda paylaş
screamer
Fener e başarılar bu arada Fener lilerin grup olayın sevinmelerini anlamıyorum eğer takımınız şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedeflediyse diğer takımlardan niye tırsıyorsunuz aksine onları bir an önce eleyeceğinize neden sevinmiyorsunuz lütfen cesur olun uzun bir süreden sonra Şampiyonlar Ligi ne Türkiye den kuvvetli bir takım katılıyor
Ve unutmayalım ki şampiyonlar liginden sadece bu sene Fener sayesinde Türkiye puan alabilir o yüzden bir kat daha fazla Fener e başarılar diliyorum inşallah şampiyon olursunuz[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş
Vodan
Kimse nispeten daha güçsüz rakipler varken dişli rakiplerle karşılaşmayı istemez.
Fakat dediğinde haklısın bunu bende düşündüm Arsenal gelmesinde kim gelirse gelsin dedim içimden.
Sosyal ağlarda paylaş
Apex
yani adama turk takimi destekletmiceksiniz sonunda avrupa'da,cak cak gelip konusursunuz ama sonra turk degil misin kardesim diye.adamlar resmen uzulmus bu gruba,biz chelsea macinda bi tura cikmadigimiz kalmisti yuh diyorum bu kadar fanatiklige baska birsey diyemiyorum bulamadim :)
Sosyal ağlarda paylaş
Vodan
Eğer fenerbahçe gruptan çıkarsa çıt diyecek hiçbir dayanakları kalmayacak tek sorun bu.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş