Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16.50 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

screamer

Öne çıkan mesajlar

said:
Shagrath, 26 Ağustos 2004 17:43 tarihinde demiş ki:
fenerın rakıplerı bellı oldu:
M.united
olympıc lyon
sparta prak[yanlıs yazdım buyuk ıhtımal ısmını]
sıze basarılar bız yaptık sızde yapın bız gs liler bunun ıcın özülmeyiz gurur duyarız bız çekememezlık yapmayız hayatımız maziymiş o mazi olmasa turk futbolu ne kadar tanınıcaktı ve gelısıcektı??*nese fb ye basarılar

+1. Katılmamak mümkün değil. Birbirimizi çekememek yerine bir Türk olarak bir Türk takımına destek vermek en doğrusu değil mi?[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Sosyal ağlarda paylaş

milli maç mı bu ya niye feneri destekliyim? Yunan takımı çıkınca yunanistana savaş ilan ettiğimizi zanneden bu zihniyet yüzünden her maçı milli mesele zannediyosunuz. Fener Man UTD'ı yenerse bana ne? Üzülürüm bile ne sevinmesi hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 26 Ağustos 2004 17:43 tarihinde demiş ki:
İlk katıldığımız şampiyolar liginde o duyguyu tatmıştık... man utd, juventus, prag grubunda 7 puanla üçüncü olmuştuk.

ee 3. oldunuz ve elendiniz.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ben paticik falan değilim abi insanım ben
Sosyal ağlarda paylaş

ben onu bunu bilmemde d. kiev yalan oldu arada =D ahahaha

Grup A
Deportivo
Liverpool
Monaco
Olimpiakos

Grup B
Real Madrid
Roma
B.Leverkusen
Dinamo Kiev

Grup C
Bayern Münih
Juventus
Ajax
M.Tel Aviv

Grup D
Manchester United
Lyon
S.Prag
Fenerbahçe

Grup E
Arsenal
Panathinaikos
PSV
Rosenborg

Grup F
Barcelona
Milan
Celtic
S.Donets

Grup G
Valencia
Inter
Anderlecht
Werder Bremen

Grup H
Porto
Chelsea
PSG
CSKA Moskova[signature][hline]..it's time I disappear

[Bu mesaj Eternal tarafından 26 Ağustos 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Maç Programı
15 Eylül Çarşamba
Fenerbahçe-S.Prag
O.Lyon-M.United

28 Eylül Salı
M.United-Fenerbahçe
S.Prag-O.Lyon

20 Ekim Çarşamba
Fenerbahçe-O.Lyon
M.United-S.Prag

02 Kasım Salı
O.Lyon-Fenerbahçe
S.Prag-M.United

24 Kasım Çarşamba
S.Prag-Fenerbahçe
M.United-O.Lyon

07 Aralık Salı
Fenerbahçe-M.United
O.Lyon-S.Prag[signature][hline]..it's time I disappear

[Bu mesaj Eternal tarafından 26 Ağustos 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tapir_Tahir, 26 Ağustos 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
30-40 puanda olabilir belli olmaz...

abi 9 puan topla öp başına koy.
tahminim 8-9 puanla çıkar
Ben yazarım. ilerdede pörtletirim. Seni inandırmak gibi bi niyetim yok.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Luce ayvayı yemez bence zaten hep 9 defans 1 forvet mantığıyla oynadı o yüzden sürpriz de yapabilir bombayı elinde de patlatabilir

Fener e başarılar bu arada Fener lilerin grup olayın sevinmelerini anlamıyorum eğer takımınız şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedeflediyse diğer takımlardan niye tırsıyorsunuz aksine onları bir an önce eleyeceğinize neden sevinmiyorsunuz lütfen cesur olun uzun bir süreden sonra Şampiyonlar Ligi ne Türkiye den kuvvetli bir takım katılıyor

Ve unutmayalım ki şampiyonlar liginden sadece bu sene Fener sayesinde Türkiye puan alabilir o yüzden bir kat daha fazla Fener e başarılar diliyorum inşallah şampiyon olursunuz[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi grubumuzda karşımıza daha dişli rakipler çıkmayınca bu rakiplerin diğer gruplarda elenme olasılığı daha fazla.
Kimse nispeten daha güçsüz rakipler varken dişli rakiplerle karşılaşmayı istemez.
Fakat dediğinde haklısın bunu bende düşündüm Arsenal gelmesinde kim gelirse gelsin dedim içimden.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gsli avrupa icin konussun da bjk'li gelmesin buraya,genclerli filan gelsin daha iyi.

yani adama turk takimi destekletmiceksiniz sonunda avrupa'da,cak cak gelip konusursunuz ama sonra turk degil misin kardesim diye.adamlar resmen uzulmus bu gruba,biz chelsea macinda bi tura cikmadigimiz kalmisti yuh diyorum bu kadar fanatiklige baska birsey diyemiyorum bulamadim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...