Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 DVD'ye çekip yollayabilecek olan var mı tüm bölümleri? Caprica istemiyorum. Ana seri sadece. İçine altyazı filan da koymayın. Karşılığında bunu yollarım: http://en.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Flowers (paperback) İstemezseniz onu bunu yollarım: http://www.amazon.com/Beast-Man-Nature-Routledge-Classics/dp/0415289874 Onu da istemeyene bunu ama tüm kargoları siz verirsiniz: http://www.amazon.co.uk/Anathem-Neal-Stephenson/dp/1843549158 Şeçin birini. Kargolar gönderenlere ait olur sonuncu hariç, rahat olur. İndireyim dedim de 94 GB biraz büyük geldi. Doğru dürüst seed de bulamadım üye olduğum sitelerde. 2. sezonun ortasında kalmış durumdayım. Baştan başlayıp HD izlemek istiyorum finaller bittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bende var, ama dvd ile uğraşacak vaktim yok. İzmirde isen ya da yolun düşerse ses et, elinde yeterli boşlukta bi external ile gelmen karşılığında vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Düşmez yolum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Olmasi lazim abi bende. Hafta ici cok yogun oluyorum yalniz lakin hafta sonu halledebiliriz istersen. Bi bakip haber ederim ben sana bugun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Olur. Ocak'ın 13'üne kadar edinsem yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bende ilk uc sezon + mini seri + webisode'lar varmis. Ilk sezon 13 bolum, ikinci sezon 20, ucuncu sezon 20, mini seri 6 ve webisode'lar 10 olmak uzere totalde 68 bolum ve 76 kusur GB ediyor. Opseler DVD'ye yazmam abi bu kadar seyi ama harici diskin varsa bulusalim bi aksam Taksim tarafinda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İstanbul'da değilim abi :( Bilkent'e okumaya geldim. Ne yapalım... Elinde hazır çekilmiş olan çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ahaha oyle bisey ki, bi kac hafta once hdd de luzumsuz yer kapliyor diye sildim , hd rip boxset vardi yaklasik 85gig. hem de ankaradaydim, sansina kus. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 künefe ister misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 seed i güzel bi yer versem, bilkentten abansan indirsen? tek şartım, bi tane full hd tv ya da monitör bul beraber izleyelim :D he bi de bu sırayla izlesek şukela olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yurtta kalmıyorum ve daha kötüsü torrent engelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tamam ben hacettepeden abanırım evde zor olur 80 gb, sen tv den haber ver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok uygun tv. notebook ile izleyecektim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vay arkadaş. çok karsız bi transaction olacak benim için. :P ocak 13 e kadar indiririm ankaradaymışsın zaten sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 94 gb'ın sırf dvd'si zaten 12 lira mı ne tutar bi de onu yazma emeği falan. piuvvvv =P bende bluray 720p ve 1080p var galiba. onda daha da beter, dvd başına 2 bölüm sığıyo falan. feci bi olay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bendekiler de o kıvamda bi şey. tanesi 2gb'dan fazla bölümlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 korsan cd satışı serbesmi bu bölümde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Korsan mı, hangi korsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar