throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Birden aklımda bir şey beliriyor ve bu beliren şey direkt gerçek hayatta karşıma çıkıyor. Mesela bir kelime/nesne/yer/kişi/ birden aklımda beliriyor ve 1 saniye sonra o nesneyle/kişiyle karşılaşıyorum. Bugün televizyon izliyordum gerçi izlemiyordum bile dinliyordum desem daha iyi olur pc başındaydım birden aklıma eskişehir geldi ve 1 saniye sonrada televizyonda ntv'deki insanın ağzından eskişehir lafı çıkıyor. Diğer durumlar da bunun gibi yani aralarında hiç fark yok aklıma geliyor ve aklıma gelen birden karşıma çıkıyor. Yani ne bileyim böyle aklına geldikten 1 saniye sonra birden karşına çıkınca garip oluyor.. Kendimi bildim bileli bunu yaşıyorum, merak ettim size de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 40'ına kadar bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 lag vardır, 1 saniye sonra gördüğünü sanıyosundur aslında bi kaç saniye önce gördüğün şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 çocukluğunda cortexiphan deneylerine katılmış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 SECRET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ermişin panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi ciddiyim ben gerçekten bunu yaşıyorum. topiki meraktan açtım acaba başkaları da böyle bir şey yaşamış mı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Resmi rakamlara göre 3 kişi ancak kayıt dışı 224 bin kadar kişi bu dediklerini yaşadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://www.dangerousminds.net/images/uploads/1269385664419_thumb.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bende daha çok gördükten sonra akla gelme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mesela tamek kahvaltım gördüm şimdi hem kahvaltı geldi aklıma hem de acıktım. sadece vision da değil bendeki OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 battlestar galacticada ne diodu.herşey daha önce yaşandı tekrar yaşanıcak mı ne öyle birşey diyordu ahha ya herkese oluyordur.mırıldandıgın şarkı radyoda tvde cıkar gibi ama benim başıma şöyle birşey gelmişti zamanında.bi arkadaşımla benim eski kız arkadaşm hakkında bişiler konusuodum.yürüyoruz.ama normal bi gün yani.kız istanbulda heryerde olabilirdi.evde okulda başka bir yerde neyse. ben bu kız hakkında konusuyorum konusuyorum sora dedimki lan çok konustuk şimdi karşıma cıkar kesin dedim. neyse yürüyoruz.normalde her zama kullanmadıgmız böyle dar bir yoldan geçiyoruz.2 kişi yanyana geçemiyor arka arkaya gidiosun bu yolun ortasında kız karşıma çıktı cool story belki ama gerçek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 biz düşünüyoruz.. olmuyor yapıyoruz.. bazen oluyor. bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Okulda hocanın arkasından fütursuzca 5. viteste bayır aşa gider gibi saydırırken sinsice arkamızdan belirmesi...o gün bugündür bakarız sağımıza solumuza ama adını andığımız zaman gene çıkardı bi yerden gerçi şimdi söleyince fark ettim düşündüğüm şeyin karşıma çıkması değişmiş bu beter böcek gibi birşeymiş adam.Neyse silmeye üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Benim dediğim olay daha anlık yani bir anda hiç alakasız bir şey aklına geliyor gelmesiyle birlikte karşına çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben yatayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Örümcek hisleri onlar... Seni psişik bir örümcek ısırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 alginda lag var, sen duyduktan sonra aklina geliyo ama sen once aklina geldigini saniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 this ^ dejavu ile aynı şey hemen hemen yaşadığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ermiş falan mı sanıyosunuz kendinizi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Düsünerek cisimleri hareket ettirebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 böyle bişey gerçekten varmi yaa bana neden olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://i285.photobucket.com/albums/ll80/llamamushroom/Psionics.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 paralel evrenler paralel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu aynen bana da oluyor. ama nesne falan değil. bariz olaylar falan. his gibi birşey. o yüzden birşey istemeyınce düşünmemeye çalışıyorum, bariz inanmaya başladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar