Joker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 beyler ben izleyip beğendiğim filmlerden bi demet yazayım. Sizde bunları beğenen adam bunuda sever diyip öneriverin. Hatta öneri almak isteyenlerde beğendiği filmlerden 10 tane yazıp öneri bekleyebilir. 1.Dark City 2.The Brothers Bloom 3.The Man from Earth 4.Snatch 5.Monty Python and the Holy Grail 6.99 Francs 7.The Prestige 8.Ip Man 9.Shutter Island 10.Changeling (sıralama yoktur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Snatch seviyorsan Lock, Stock And Two Smoking Barrels izle. Changeling filmi şu Angelina Jolie'li filmse, son çıkan Tourist filmiyle Salt filmine bak. Monty Python and the Holy Grail'ın Life Of The Brian filmi de var, ama ben Dr. Strangelove önermek istiyorum, şahane filmdir. Dark City için Bladerunner ve Crow derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 rocknrolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 in bruges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 rocknrolladan kesinlikle snatch ve ls&2sb tadını almamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 black swan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Snatch smoking barrels yahut rock n rolla yazanlar neden Layer Cake yazmamış olmaz.Kesin izleyin harika film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 the man from earth - unbreakable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 snatch güzel film ama lock stockta çok overrated film bana göre rocknrolla lock stocktan daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 thursday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ip manin 2 si 3 ü de var. 3.sü azıcık tırt hatta, illa kung fu olmasa da olur uzakdoğunun her türünü severim diyosan akira kurosawanın veya yoji yamadanın herhangi bir filmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Monty Python and the Holy Grail -> Life of Brian aynı grubun filmi. aynı tarz. The Prestige -> the illusionist Dark City'ye de niyeyse Franklyn öneresim geldi çok benzer değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 guy ritchie nin tüm filmlerini izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 önerdiklerimizden izlediklerin oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 snatch seven Lock, Stock And Two Smoking Barrels kafadan sever Shutter Island beğenen, inceptiona hayatını verir IP Mani seven, Ip man 2yi kafadan sever tarantinoya el at derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 pulp fiction ıda izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bone said: önerdiklerimizden izlediklerin oldu mu? rocknrolla yı izliyorum önerdikleriniz çoğunu izlemişim zaten. izlemediklerimide torrentte iniyor. hafta sonu muhtemelen combo yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar