Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ya bu taksim'deki adidas veya nike'ta formaya isim basıyorlar mı? Yani oradan gidip alacam, Yoksa alıp bir BJK Store'a götürsem, Liverpool formasının arkasında BJK'nin bu seneki fontları ile Suarez yazdırsam kötü mü olur? Geçen seneki liverpool'a da Meireless yazdıracam da o var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 toggie said: ben de bizim su formayı yeniden istiyorum. hem sırt tarafı hen on tarafı bu kadar guzel bir forma gelmedi ya. avea reklamı ile de daha guzel gorunuyo tabi. http://www.galatasaray.org/images/haberler/6/B_3470_b.jpg http://i.ekolay.net/i/0101/baros-0101-334.jpg http://img22.imageshack.us/img22/76/snapshot20090227043049vw1.jpg bir de turuncu tabi ki <3 http://cdn.webaslan.com/img/3/2009/kewell2.jpg lacivert marshall daha güzeldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Lacivert Marshall hangisi ya? Griyi mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sarı forma satışa cıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 2. yarı cıkar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 eylül de cıkıcak diye aklımda kalmıştı bu sene bi sarı forma alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 iç ettiniz lan sorumu totolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Gidip orijinal Pool formasina TR'de isim yazdirip formayi iç etme diye cevap vermiyoruz. Bi de BJK store'a mi gotursem falan demissin. Mesaji sikayet etsek yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 eskiden numaralar harfler satılırdı annemiz ütü basardı formaya.formamızın ismi olurdu sende öyle yap sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi tamam önce dedim ki varsa öyle imkan söyleyin gidip yapayım, yoksa bjk store'a götürecem adsfdsa ki onu hiç istemiyorum da, bizim fontlar gerçekten rezil çünkü. Hani düz olsalar neyse, mesela şöyle yapabilirim http://www.ebay.co.uk/itm/J-ZANETTI-4-Inter-Milan-HOME-2011-12-Stilscreen-Toppa-/380355762297?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2551663578543887363 inter formam'da var 2009'dan isimsiz, ona bunu alayım diyorum da 50TL'ye geliyor. 50TL'ye yine Ebay'den 2. el babalar gibi temiz formalar bulabiliyorum eski yıllara ait, veresim pek gelmiyor bir isim-numaraya işte böyle direk alırken isim yazdırabileceğim bir yer var mi yabancı formalar için? asıl merakım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 said: formaya isim yazdirma Çocuklugama döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bugün beyoğlu'ndaki adidas ve nike'a gittim. Adidas formaya isim basmadıklarını fakat çok iyi yapan bir yere gönderdiklerini söyledi. Adresini aldım gideyim dedim, gittim söyledikleri yerde öyle bir mekan yok, ya da yanlış gittim. Sonra sierererem dedim Nike'a gittim. Nike Beyoğlu'nda formaya isim basıyorlar ama sadece Nike formalara. Elinizdeki eski isimsizleri de götürebiliyorsunuz. Bunun tek kötü yani var. Standart Nike fontunda basıyorlar, takıma özel fontlar yok. Ve ne bilim kalitesi pek hoşuma gitmedi ama daha iyi bir seçeneğim yok. Bir Zanetti birde Giggs yazdıracam. Ha birde Boca Juniors forması sonunda buldum, yine taksim nike'da ama bir tek small beden vardı. Adama sordum, Türkiye'de sadece biz getiriyoruz bunu dedi. XL giydiğimden gelecek mi falan dedim, 2 haftaya geliyor bütün bedenleri haberiniz olsun. Gelince 1 haftada bitiyor bedenler dedi adam sadfasd Gerçi 124+20tl isim ile 144'e geliyor. 130'a ebay'den orjinal palermo baskılı alırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bu arada sanırım isim basma konusunda inönü'nün altındaki store en hızlısı, formayı seçtim, adama verdim, simao istiyorum dedi. Arkada bir odaya girdi, 40-45 saniye sonra geldi Simao hazır dedi. baktım falan harbi basmış, ya içeriden hazır çıkardı bir tane asdfdsaf bilmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 baya dandik demek ki sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ebayde numara ve harf satılıyor, mesela premier lig için özel numaralar var. pres ütüyle ypıştırırsınız çok rahat. yani topiği açtıktan sora öğrendim ben de arayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yok onları biliyorum da çok pahalılar, mesela üstte link verdim. Inter'den Zanetti 4 buldum ama TR'ye gelmesi vs. 50TL'ye geliyor. 50TL'ye ben buradan sıfır forma buluyorum orjinal, geçen senelere ait. Olmadı yine Ebay'den posta parasıyla birlikte bulabiliyorum. 2005 Liverpool ŞL forması buldum 55TL'ye ebay'den aldım asdfds yani bir harf numaraya o kadar veresim gelmiyor. edit: Mesela 50TL'ye 2008 Celtic forması buldum aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi çin çakmaları da var o numaraların. birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 harbiden orijinal olduguna nasıl emin oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 belli başlı satıcıları buldum, alışverişte yaptım ucuzlardan deneme için ki doğruya doğru çıktı. Misal şey yapmış adam, 2008'de çıkan özel bir liverpool forması var Gerrard Signature Edition diye. Adamla konuştum işte alamamış zamanında asdfasdfsda gitmiş orjinal liverpool forması almış, signature edition'ında olan detayları birebir kopyalayıp en kaliteli şekilde yaptırmış onun üstüne. Onu da aldım mesela geldi elime asdfds o ikinci el formaların tek kötü yani kondisyonları biraz kötü çıkabiliyor. Mesela üstte bahsettiğim forma da arkadaki Gerrard isminde harflerin üstü hafiften ayrılmaya başlamış formadan, oturdum onları özel yapıştırıcıyla presledim tekrar düzelttim falan, patchler ezilmişti birde, iç kısımdaki beden bölgesindeki baskı da komple dökülmüştü ama iyi durumda gerisi, şöyle ss vereyim ya ebay sayfasından asdf http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/Capture1.jpg http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/Capture2.jpg 2. fotodaki eklentiler işte adamın kendi eliyle yapılmış mesela asfasd baktım orjinalle birebir neredeyse cidden bu aldığım adamda bir ton iyi forma vardı. Misal şey çok hoşuma gitmişti de param yoktu. 2003 yılı ŞL final forması Real Madrid'in, Ronaldo isim yazılı da 150TL'ye satıyordu sadfdsa ha birde adam mesela çakma formaları belirtiyor çakma diye, onları daha ucuza satıyor. Bu gibi formalarda da ilanda belirtiyor orjinal forma, elle yapılmış eklentiler şunlar şunlar diye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Esh said: abi çin çakmaları da var o numaraların. birebir. ha tabii olay numaralarmış, ben kendi üstüme alınıp forma anımı anlattım asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Gs Store'da yazdırma beceremiyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 PrudenT said: abi ben 10 yaşındayken falan feneriumdan alıp yazdırmıştım hala sapasağlam arada yıkıyorum falan sdfjhg aynen ayıcığım bende 10 yaşında fenerbahçe formama yazdırmıştım 10 numara ad soyad hala en sevdigim formadır parlak bişey beyaz mustafa denizliyle şampiyon olduğumuz seneydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar