Eno Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Selamlar Siteye backlink almak vs işler için r10 davetiyesine ihtiyacım var. Hemde acil.. elinde olan özel mesaj gönderirse, hemen mailimi vereyim.. çok acil ve önemlidir ilginize, bilginize sevgiler selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben 3 senedir arıyorum varsa veren para bile veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 r10 da garip garip üyeler var.onlar nasıl alıyorda şöyle adam gibi arayanlar bulamıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 şaka gibi birşey ya.. orda backlink satan adamlara ulaşmam lazım. ulaşamıyorum pm atamadığımdan. birkaç üyesinin msn adresini buldum backlink satanlardan. onlara iş yaptırdım. davetiye istedim sonra. ama hiçbirinde yok.. delirmemek elde değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dünyanın en testisli webmaster forumlarında bile davetiye sistemi yokken r10 gibi leş bir ortam için neden davetiye istenir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 varmı backlink satışı yapan insanların olduğu bildiğiniz başka forum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 r10 nedir yav birkaç kere rastladım değişik yerlerde böle davetiye arıyorum falan diye de, neydir bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 adamlar kendilerini çok ağırdan satıyolar.. yanlız bi ara üyelik alımı tamamen kapatılmıştı. onu da öğrenin. yani davetiyeniz yanabilir boş yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kendini ağırdan sattırmayı gerektirecek bir ortam olsa içim yanmayacak. yabancı webmaster forumlarından zaten public olan içeriği nerdeyse birebir kopyalayıp sonra ebook yazdım diye satmaya çalışan adamlar var. türkçe içerik olan site sahipleri mecburen bu ortama muhtaçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 fazla trafik olmasın diyolarsa o da değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 r10 davetiyesi buldum ahahah oyeeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Somon said: r10 davetiyesi buldum ahahah oyeeah davetiyeyi kullanıp üye olabildin mi? çünkü dediğim gibi bi ara yeni üye alımları komple kapalıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 peki bana yabancı forum söylermisiniz backlink satışı yapan adamların olduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 biz şimdi patiye link eklediğimizde backlink mi olmuş oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Eno said: peki bana yabancı forum söylermisiniz backlink satışı yapan adamların olduğu? digitalpoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 r10 davetiyesi olan varsa bende arıyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 birine bana yollayabilirmis gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şu r10'u ben de istiyorum ben de.. Davetiye lütfen. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Disappear said: * Uyelik sistemiyle calisan siteler hakkinda davetiye vermek veya istemek yasaktir. Lütfen İnternet Bölümü Kurallarını dikkatlice okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 r10'a özel izin var fizban'dan. hatta o kural artık sadece torrent davetiyesi yasak şeklinde uygulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Şu seo ile ilgili adam bulucam saçma salak davetiye sistemine takılıyorum. Davetiye yollayabilirsiniz pmden veririm maili. Ya da r10'den daha iyi siteleri yazabilirsiniz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 acilan 92. konu oldu, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 varsa yollasana davetiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Allah rızası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 abi acil davetiye lazım. yollama şansı olan var mı? pmden yazarım mailimi yollayabilecek biri varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar