Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 istanbul Ataşehir için, nerden bulabilirim? var mı tanıdık? ama sadece hamal, taşıma şirketi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kendini tasiyamiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Suark'ın yerinde olsam güzel bi laf var sokmalık ya neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kapıcı yokmu apartmanda ona söyle bulsun birilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hehe gerek yok troll beslemeye :) bi arkadaşımın evinden ( deposundan ) eşyalarımı yeni taşınacağım eve götürücem. toplarım bizimkileride yinede 1-2 hamal olsa iyi diorm. olmadı kaaveden falan toplıcam yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Joker said: Suark'ın yerinde olsam güzel bi laf var sokmalık ya neyse :P canın saolsun sen sok onun yerine. @suark ya en kötü ihtimal komşu apartmanların kapıcılarını çağır parasını verirsin taşırlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben gelirim aabey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ataşehirdeyim ben çok ağır değilse eşyalar, gün ve saatte uyarsa gelir taşırız 2-3 kişi uygun bir ücret karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Pazarlara falan bak, perşembe günü Erenköy'de var bir tane mesela. Oralardan bulursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abiler taşıma var, bedava oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sandalye said: Ataşehirdeyim ben çok ağır değilse eşyalar, gün ve saatte uyarsa gelir taşırız 2-3 kişi uygun bir ücret karşılığında. yarın saat 10 da, ağır buzdolabı ve ikiz yatak var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 JonBovi said: abiler taşıma var, bedava oluyor genelde en az 5senelik üyelik geçmişi ve kolormatik gözlük gerekiyor ama onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 5 sene sonra vatadaşlığa alıyorlar sağ olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Suark said: sandalye said: Ataşehirdeyim ben çok ağır değilse eşyalar, gün ve saatte uyarsa gelir taşırız 2-3 kişi uygun bir ücret karşılığında. yarın saat 10 da, ağır buzdolabı ve ikiz yatak var? Abi ben 45 kiloyumda zaten dur bir arkadaşlara sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Abi ücret ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 amele pazarından biri bulunup bütün gün 100 tl civarına mal taşıtılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 50 şer vericem hocam, taşıyabilirsiniz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 suark pazarlara bakabilirsin evet persembe gnu erenkoy pazari war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yarın lazım ama, soğanlıkta falan varmış dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sandalye said: Abi ben 45 kiloyumda zaten dur bir arkadaşlara sorayım.abajur tasıtmaya para mı verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 e hacım gidip spor salonuna para veriyorsunuz. iki el atın işte yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Suark said: ikiz yatak var?saldıray abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben o buzdolaplarını falan tek başlarına taşıyan abilere harbi saygı duyuyorum.bide kaç kat inip cıkıyorlar. ben bi sehpa kaldırınca belimde katır kutur sesler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oha ben 45 kiloyu 45 milyon isterim anlamışım. abi boşver aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ölür mölür üstüne kalmasın abi sdflks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar