cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://www.heroesofnewerth.com/ yarına kadar 10 dolar oyun, almayan varsa kaçırmasın, uzun süre olmaz böyle indirim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bunu da görünce baskılara dayanamayıp alıyorum :)
cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 forçen said: normalde nekadar? 30 gel gerge lol den hayır yok sana
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 forçen said: normalde nekadar? $30'muş. Aldım ben. İniyor. Lol'un yanında çok küçükmüş. Onun kadar seveceğimi sanmıyorum ama bakacağız.
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 olmaz. adamların max indirim yaptıkları dönemdeyiz. dota 2 çıkana kadar indirim falan yapmazlar. aldım ben de, nick aynı. hala beta nickimi alan olmamış negzel.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 10 dolar için ek bi işlem yapmak gerekmiyor dimi doğrudan create acc. den giriyoruz uyanıklık yapıp 30dolar çakmasınlar
hunty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Tuh gitti 10$. Hic oynamamistim. Deneyelim bakalim.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 geçerli hala. az önce aldım ben de 2 adet :>
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aldım da abi bu ne oyun ınmıyo 30kb le iniyo
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 gaza gelip aldım da kombatlarda kafam karışıyo kim karşıdan kim bizden herolar Dotadaki kadar belirgin değil gibi.Belli olmaz alışırız belki. Serverdaki nick :bansheee güçlü olan takımı dengelemek için aceminin hası lazım olursa çaaarın
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hay bin kunduz. Kacirmisim bunu. Ne zamandir bekliyodum halbuse.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bansheee said: gaza gelip aldım da kombatlarda kafam karışıyo kim karşıdan kim bizden herolar Dotadaki kadar belirgin değil gibi.Belli olmaz alışırız belki. Serverdaki nick :bansheee güçlü olan takımı dengelemek için aceminin hası lazım olursa çaaarın ilkin ööle oluyo. hatta klasik sözler diye başlık bile açılır -bir iki ışık çıktı bişiler parladı öldüm.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 İki oyun attım hala aynı durumdayım ben. Bİraz daha oynamam lazım sanırım. Bir de itemları, heroları filan öğrenemedim iki oyunda tabii. League of Legends mı, bu mu daha iyi diye tartışmak şaçma olur farklı oyunlar oldukları için ama bunun çok daha az newbie friendly olduğu kesin.
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Oce4n said: -bir iki ışık çıktı bişiler parladı öldüm. huhahahaha evet aynen bööle oldu.Mıknatıslı b ucube geldi yattım .Hayır dotadaki gibi adamların itemlarından skilerinden ne yapabileceğini kestiremiom acemi olmak ne zor işmiş yaw bi de iki tabancalı bi dayı vardı oyunda mad max havasında gezen onun adı ne??
Öne çıkan mesajlar