Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth yarına kadar 10 Dolar

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
forçen said:

normalde nekadar?

$30'muş. Aldım ben. İniyor. Lol'un yanında çok küçükmüş. Onun kadar seveceğimi sanmıyorum ama bakacağız.
Mesaj tarihi:
gaza gelip aldım da kombatlarda kafam karışıyo kim karşıdan kim bizden herolar Dotadaki kadar belirgin değil gibi.Belli olmaz alışırız belki.

Serverdaki nick :bansheee güçlü olan takımı dengelemek için aceminin hası lazım olursa çaaarın
Mesaj tarihi:
bansheee said:

gaza gelip aldım da kombatlarda kafam karışıyo kim karşıdan kim bizden herolar Dotadaki kadar belirgin değil gibi.Belli olmaz alışırız belki.

Serverdaki nick :bansheee güçlü olan takımı dengelemek için aceminin hası lazım olursa çaaarın

ilkin ööle oluyo. hatta klasik sözler diye başlık bile açılır

-bir iki ışık çıktı bişiler parladı öldüm.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İki oyun attım hala aynı durumdayım ben. Bİraz daha oynamam lazım sanırım. Bir de itemları, heroları filan öğrenemedim iki oyunda tabii.

League of Legends mı, bu mu daha iyi diye tartışmak şaçma olur farklı oyunlar oldukları için ama bunun çok daha az newbie friendly olduğu kesin.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

-bir iki ışık çıktı bişiler parladı öldüm.

huhahahaha evet aynen bööle oldu.Mıknatıslı b ucube geldi yattım .Hayır dotadaki gibi adamların itemlarından skilerinden ne yapabileceğini kestiremiom acemi olmak ne zor işmiş yaw

bi de iki tabancalı bi dayı vardı oyunda mad max havasında gezen onun adı ne??
  • Yeni Oluştur...