Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Evet Arkadaşlar hepinize merhaba demek istiyorum ... Ben paticik forumlarını uzun zamandan beri okuyorum pek fazla yazı yazmıyorum yazı yazıldıgı zaman kesinlikle bir polimige giriliyor .. kavga vs.. çıkıyor zaten son zamanlar da iyicene zıvanadan çıkmış durumda.Neyse konuya gelmek isterim ; Amacımız ; evimde bir adsl internet var bronxun scplerini kullanıyorum ve client 2.0.3 çok iyi ismini değiştirdim süper oldu ben bu serverı kuracagım ve ph ida 50 yapıp giren ilk 50 kişiye Ethernal Dragon verecegim demek degil... BUNU HERKEZ LÜTFEN BİLSİN... Başlamışken yapacagımız şeyleri anlatayım: Bizim yapmak istedigimiz ve istiyebilecegimiz playerlara güzel kaliteli bir free UO shard sunabilmek tabii ki bunun da bazı gereksinimleri var .. bunların başında World builder geliyor birazcık kötü giriş oldu ama idare edelim.. World Builder den kastım hayvanat bahçesi yapıp iki duvar atıp birer tabele koyup içine hayvan yerleştirip üstünde gm robesini giydikten sonra World Builder yazan degildir.. Bizim Aradıgımız World Builder bir şehir inşa edebilecek bir World Builder dir.. Madem Başlamışken serverımızın reklamını yapalım ve reklam hakkınıda kullanalım .. Serverin ismi Grand UO olacaktır.. unuttugum bir kaç husus varsa açtıgım topic içinde düzeltmeye çalışırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hadi bakalım..[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 biri wb mi dedi? *! gözleri eternal i arar* :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Eheuehe :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Evet World Builder :) [Bu mesaj Herdo tarafından 27 Ağustos 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Ka :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Grand UO ilginçmiş isim :) hadi bahalım göreces . server ilginç gözüküyor . merak ettim . ama sana bir önerim var , nebula scriptlerini olduğu gibi kullanma . sakın ;)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Galiba yanlış söyledim nbl scriptlerini kullanmak gibi bir niyetimiz yok sadece bir kaç tabanı örnek alabiliriz.. yani öyle bir amacımız yok tamamen yeniden ve Turkiye Free UO Shard ' lara bir yeni soluk getirecek server kurmayı planlıyoruz.. başlamışken bitireyim bakın server da mirc adresi , web sitesi , ve bir kaç sürpriz leri her şeyi hazır fakat map ve script eksiklerini toparlıyoruz işallah yaparız... bu Arada staff alımı olacak tabii ki staff alımında bana bir mustang çıkar vb.. sorular sorulmuyacak .. bunuda belirteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 başlamışken bitireyim büyük bir ihtimalle acc alımlarına çok dikkat edip herkezi almıyacaz mesala bir sınır koymayı planlıyoruz ne bilim 16 yaş sınırı vb... bu konu hakkında çok araştırma yaptık ve free sharda bunu yapmak iiçin uğraşacagız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 eğer dediklerini yaparsan serberın baya bir tutar gibi geliyor . başarılar dilerim :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Teşekkürler.. bir şeyi anlıyamadım niye herkezin altında Owner fln yazıyor anlıyamadım da bunun bir mantıgını birisi anlatabilirmi .. gerçekten dalga geçmek ve herhangi bir art niyetim yok lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bene yazmıo :) . Serverın reklamını yapmanın kolay ve dertsiz bir yolu ;) anladınmı :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Herdo, 27 Ağustos 2004 22:09 tarihinde demiş ki: 16 yaş sınırı vb... Noter onayli nufus cuzdani fotokopisi ve parmak izi isteyip, oyunculara da parmak izi sensorlu mouse mi dagitacaksiniz nedir? Bunu dogru duzgun check edip amacina ulastirmanin hicbir yolu yok, olsaydi bile sacma olurdu, kurunun yaninda yasi da yakmaya gerek yok. Istisnalar var elbet 16 yas alti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Baggio bunu söylemendeki amacı anlamıyorum espiri mi eleştirmek mi espiri ise güzel degil eleştiri ise hiç bir mantıgı yok.Daha hiç bir şey görmeden önceden kanaat getirip eleştiri yapman kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Espri falan degil, merak ediyorum nasil engelleyeceginizi gercekten? Dedigim yolu kullanacaksaniz olabilir mesela, onun disinda nasil gercek amacina ulastirmayi planliyorsunuz? Baskasinin kimligi gonderilir, baskasi account alip sozu gecen 16- kisiye verir, photoshopta nufus cuzdani bile editlenir, ee?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bir şeyi yapmadan önce niyetlenmek konuyu 100 de 50 şekilde yapmak demektir.. mantıgından yola çıktık kendimize göre önlemler aldık ve bunuda gösterecez kimseyi siz nufüs cüzdanı fln verin diye yapmıyacaz kimse bize tc kimlik no su göndermek zorunda degil free sharda yapabilecek bir şekilde yapacaz hayal gücünün sınırlarını zorluyarak bir kaç sürprizimiz olacak olay bundan ibaret açılınca görürsünüz .. kimlik no su fln almıyacaz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Herdo Pyro ile konusabilirsin iyi bir wb dir oda[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 haydi hayırlısı.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bana kalırsa bu 16 yaş sınırı olayını yapamaz kimse hertürlü girer yani adam babasının bilgileriyle baggio doğru söylemiş anca mouse dağıtırsanız olabilir bu iş :) bu arada başarılar dilerim shardınızda...[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Payro wb den ölcek sen hala payro dion :D[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 pyro gerçekten iyi bir wb dir gerek unlive gerek avenia'da yaptıkları ortadadır. bi zamanlar bi shardda ikimiz talip olmuştuk wb'liğe ama bizi yapmamışlardi eheheh dimi oğuz :D[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Abanın world'ede elinizde kalsın.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 :) world e abanmiyacaz yeni world yaratacagimiz icin abanmada bir sorun olusmaz diye tahmin ediorum.. bu arada başarılar dilekleriniz içinde saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Grand UO'nun sponsoru degişmiştir yeni sponsor LobyNet'tir.İçimde kalmasın diye söyledim bir yanlış yaptıysam pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar