Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Builder..

Herdo

Öne çıkan mesajlar

Evet Arkadaşlar hepinize merhaba demek istiyorum ...

Ben paticik forumlarını uzun zamandan beri okuyorum pek fazla yazı yazmıyorum yazı yazıldıgı zaman kesinlikle bir polimige giriliyor .. kavga vs.. çıkıyor zaten son zamanlar da iyicene zıvanadan çıkmış durumda.Neyse konuya gelmek isterim ;

Amacımız ; evimde bir adsl internet var bronxun scplerini kullanıyorum ve client 2.0.3 çok iyi ismini değiştirdim süper oldu ben bu serverı kuracagım ve ph ida 50 yapıp giren ilk 50 kişiye Ethernal Dragon verecegim demek degil... BUNU HERKEZ LÜTFEN BİLSİN...

Başlamışken yapacagımız şeyleri anlatayım: Bizim yapmak istedigimiz ve istiyebilecegimiz playerlara güzel kaliteli bir free UO shard sunabilmek tabii ki bunun da bazı gereksinimleri var .. bunların başında World builder geliyor birazcık kötü giriş oldu ama idare edelim..

World Builder den kastım hayvanat bahçesi yapıp iki duvar atıp birer tabele koyup içine hayvan yerleştirip üstünde gm robesini giydikten sonra World Builder yazan degildir.. Bizim Aradıgımız World Builder bir şehir inşa edebilecek bir World Builder dir..

Madem Başlamışken serverımızın reklamını yapalım ve reklam hakkınıda kullanalım ..

Serverin ismi Grand UO
olacaktır.. unuttugum bir kaç husus varsa açtıgım topic içinde düzeltmeye çalışırım..
Sosyal ağlarda paylaş

Grand UO ilginçmiş isim :) hadi bahalım göreces . server ilginç gözüküyor . merak ettim . ama sana bir önerim var , nebula scriptlerini olduğu gibi kullanma . sakın ;)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Galiba yanlış söyledim nbl scriptlerini kullanmak gibi bir niyetimiz yok sadece bir kaç tabanı örnek alabiliriz.. yani öyle bir amacımız yok tamamen yeniden ve Turkiye Free UO Shard ' lara bir yeni soluk getirecek server kurmayı planlıyoruz.. başlamışken bitireyim

bakın server da mirc adresi , web sitesi , ve bir kaç sürpriz leri her şeyi hazır fakat map ve script eksiklerini toparlıyoruz işallah yaparız... bu Arada staff alımı olacak tabii ki staff alımında bana bir mustang çıkar vb.. sorular sorulmuyacak ..
bunuda belirteyim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Herdo, 27 Ağustos 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
16 yaş sınırı vb...
Noter onayli nufus cuzdani fotokopisi ve parmak izi isteyip, oyunculara da parmak izi sensorlu mouse mi dagitacaksiniz nedir? Bunu dogru duzgun check edip amacina ulastirmanin hicbir yolu yok, olsaydi bile sacma olurdu, kurunun yaninda yasi da yakmaya gerek yok. Istisnalar var elbet 16 yas alti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Espri falan degil, merak ediyorum nasil engelleyeceginizi gercekten? Dedigim yolu kullanacaksaniz olabilir mesela, onun disinda nasil gercek amacina ulastirmayi planliyorsunuz? Baskasinin kimligi gonderilir, baskasi account alip sozu gecen 16- kisiye verir, photoshopta nufus cuzdani bile editlenir, ee?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bir şeyi yapmadan önce niyetlenmek konuyu 100 de 50 şekilde yapmak demektir.. mantıgından yola çıktık kendimize göre önlemler aldık ve bunuda gösterecez kimseyi siz nufüs cüzdanı fln verin diye yapmıyacaz kimse bize tc kimlik no su göndermek zorunda degil free sharda yapabilecek bir şekilde yapacaz hayal gücünün sınırlarını zorluyarak bir kaç sürprizimiz olacak olay bundan ibaret açılınca görürsünüz .. kimlik no su fln almıyacaz ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa bu 16 yaş sınırı olayını yapamaz kimse hertürlü girer yani adam babasının bilgileriyle baggio doğru söylemiş anca mouse dağıtırsanız olabilir bu iş :)

bu arada başarılar dilerim shardınızda...[signature][hline]SlayerTR Lucas

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Sosyal ağlarda paylaş

pyro gerçekten iyi bir wb dir gerek unlive gerek avenia'da yaptıkları ortadadır. bi zamanlar bi shardda ikimiz talip olmuştuk wb'liğe ama bizi yapmamışlardi eheheh dimi oğuz :D[signature][hline]SlayerTR Lucas

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...