siddharta Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 şu yaptıgınız ayıp degil mi lan? sagda solda sadece görünüp de bu kadar igrençlik yaratabilen bir tür yok. şimdi sorum şu, beş saat önce falan odama yarım kiloya yakın (480gr) ilaç sıkıp boşalttım. mesele şu ki hayvanın ölüsünü bulamadık. makul olan bu hayvanın bir yerde kıvrılıp öldügüdür, di mi? teşekkür ederim, yakşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ilacı gereğinden fazla sıkarsan ölmeden önce can havliyle yumurtluyolar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sabahları bulursun ölülerini genelde o değil de o hayvan taa nerden bi muzun içinde geldi, yazık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya bu hayvanlar cidden çok sinir bozucu ama:S kolay gessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Eglenceli bir gece gecirmeye hazır ol kaplan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 FromTheHell said: ilacı gereğinden fazla sıkarsan ölmeden önce can havliyle yumurtluyolar ama. ahah can havliyle yumurtlamak nasıl bir cümle abi sşldkfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 çok garip hayvanlar bu hamamböcekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bir hocam, "hamamböceklerini, ancak üstüne basıp ezip öldürebilirsiniz,adamlar radyasyona bile bağışıklı!" demişti o gün bugündür ben terlikle kovalıyorum onları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 artık ellerimle öldürmeye başladım hamamböceklerini. o kadar içli dışlı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 o hayvanlar osuruk sesine geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yat uyu dönerse senindir. O değil de, kesin başucunda falan olacak sabah, hep öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi bu mevsimde ne hamamböceği ya nasıl bi pislikte yaşıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yazın oturuyorum gece yine geç saatlerde odadan bi ses yükseldi annem yüzündeyken farketmiş çığlık attı şoka girdi kadın.Gece gece zor kendine getirdik. Yazlık yerlerde hiç yok ama.Nerde bokluk orda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hamam böceklerinin dış kabukları, eğer doğrudan ilaç üstüne sıkılmazsa gaz maskesi niyeti görür. Ayrıca hamamböcekeri intikamcı böceklerdir, kendisini ve yavrularını ( her gün +500 hamam böcüğü ) öldürmeye teşebbüs eden kim varsa, uyurken münasip yerlerinden ( kulak, burun, boğaz ve anal yollar ) yumurtalarını bırakır ve yuva ularak sıcaklık bakımından en uygun olan yer yani vücudumuzu kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abimdir hamambocekleri,dunya benim derse eyvallah derim biz misafiriz.sonucta 100-150 milyon yildir burdalar.biz? 4.5 milyon yil.hamam böceklerine laf söylemek bize düşmez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 nerde bir böcek görsem psikolojim bozulur. hemen oturma odamdaki pikassö resimlerine bakar, hiçbişey anlamam. sonra da mozart dinlerim. anca öyle kendime geliyörüm anacım. böyle de marjinal bir insanım. yani diyorum ki; bocuh sevmeyen bayanlara duyrulur. öm ile özellikle hangi türlerine ayar olduğumu anlatabilirim. (ben) ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 said: ICTYOPTERA familyasından olan bu böcekler yumurta yöntemiyle çoğalırlar .İçinde 35–40 yumurta bulunan paketler yaparak her mevsim ürerler.Yumurtalarını sırtlarında taşıyabilir ve dolaştıkları her yere dökülebilir.Bir defafada 200 yumurta üretebilirler. ve bir yumurta paketinden 35-40 adet larva(yavru) meydana gelmektedir. yumurtaları 18 gün'de yavru olarak çıkar.Çok hızlı ürerler.Üredikleri ortamda koloniler halinde yaşarlar,yılda 8-10 defa yumurtlarlar. Dişi ergin hamam böcekleri öldükleri anda bile yumurtalarını bırakırlar.Böcek yumurtaları herhangi bir insektisitle ölmemektedir.Bu nedenle ilk ilaçlamada mecut böcekler öldürüldükten sonra yumurtadan çıkabilecek olan yavrular için 20 gün sonra ilaçlama mutlaka tekrarlanmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 zeper said: bir hocam, "hamamböceklerini, ancak üstüne basıp ezip öldürebilirsiniz,adamlar radyasyona bile bağışıklı!" demişti o gün bugündür ben terlikle kovalıyorum onları... yalnız mikrodalgayı verdinmi pat pat patlıyorlar. mikrodalga silahları var, duvarın arkasındaki hamam böceklerini bile patlatabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 zeper said: bir hocam, "hamamböceklerini, ancak üstüne basıp ezip öldürebilirsiniz,adamlar radyasyona bile bağışıklı!" demişti o gün bugündür ben terlikle kovalıyorum onları...Belgeselde gördüm kafası kesilse bile,6 gün ölmeden yaşıyor ölmesi açlığından dolayı çok saygı duyulacak hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oha bu son yazılan şey doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 xunn said: Eglenceli bir gece gecirmeye hazır ol kaplan. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sanırım doğru olabilir...Hamamböcekleri gerçekten sağlam yaratıklar. TheRiverBelow said: oha bu son yazılan şey doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 TheRiverBelow said: nerde bir böcek görsem psikolojim bozulur. hemen oturma odamdaki pikassö resimlerine bakar, hiçbişey anlamam. sonra da mozart dinlerim. anca öyle kendime geliyörüm anacım. böyle de marjinal bir insanım. yani diyorum ki; bocuh sevmeyen bayanlara duyrulur. öm ile özellikle hangi türlerine ayar olduğumu anlatabilirim. (ben) ehehe dostum yanlış oyun.. böcek gördüğümde dayanamam, yok ederim vs demelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa haklı napalım böcek görünce bizden önce kaçan adamı olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar