toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Red said: 1 gün kesikti internet düzeltmişler 6bucuk mbti gördük ama yinede yetmez bi 8-10 lzm ya ben de 8mbit'e kadar olan tarifeye gectim de baglantımda bi abukluk var bazen 3 falan goruyorum bazen 0,6 gibi sacma sapan degerler. hic 3.5 uzerine cıkamadım. bir de bazen 10dk da bir internet kopuyo, tekrar geliyo. deli etti beni. arayıp arıza kaydı falan mı vermek gerekiyo, nasıl duzeltiyolar bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya bu adsl2+ için hattı kontrol ettirin dediler de. telefonla yapabiliyo muyuz bu işi yoksa telekoma gitmemiz mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 8 mbiti geçemedim acaba diyorum 16mbite kadar yerine 8 mbit falan mı geçiriyor bunlar ortalama 6-7mbit görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 netlimitsiz paketindeki 8mb'e kadar şeysini kaldırmışlar. Artık ne verirsek o olcak snırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben 13-14 arası görüyorum walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 peki alt sistem destekleyecek mi şu an ben 4 le kullanıyorum 8 i desteklemiyor 88 gelse kaç yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 13-14 iyimiş ben 5 lerde sürünüyorum.aricam ttneti ilk günler 9 falandı baya düştü son günlerde hatta suan 3 mbit ahaha töb etöbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 16 mbps lik abonelik yaptık sozde, 11999 kbps olarak handshake etti modem. La havle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 iş yeri için 8 mb ye kadar muhaabeti aldık santral dibinizde dendi.iyi hız alınır dedi. ta da 3.5 mb. Santrala uzak olsak nolcak kimbilir. teşekkürler ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 16'ya telefonla geçilmiyordu,şimdi geçebiliyor muyuz ? Ayrıca geçsem direk açıyorlar mı yoksa bekletecekler mi? up 15/db dl 20/db bu değerler nasıl ayrıca iyi midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 fir3blad3 said: iş yeri için 8 mb ye kadar muhaabeti aldık santral dibinizde dendi.iyi hız alınır dedi. ta da 3.5 mb. Santrala uzak olsak nolcak kimbilir. teşekkürler ttnet Çok cahilce konuşmuş olabilirim de aynı modemden paylaştığınız için kişi başına denk gelen hız, bandwidth kullanımına göre bölünüp azalmaz mı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 1 Hafta kadar oldu 16mb ye geceli 15200 gosteriyor modem Hotfileda 1.5mb civari hizla download yapabiliorum ama degisior hiz 1mb in altina cok nadir iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 splitterın hıza katkısı filan var mı ? benim splitter bozuldu.bozulmadan önce 9-10 mbit görüyordum benim modemde 12mbitmiş ztn maks fakat splitteri degiştirdim ve resmen çile çekiyorum 1mbit 2mbitlerde geziyorum ve en fazla 4-5mbit goruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 splitter bozuksa, görevini düzgün şekilde yapmıyorsa hızda düşüşler/sorunlar yaşayabilirsin. (yanılmıyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sanırım o yuzden bi 2mbitlerde geziyorum önceki splitterda 9-10 gördüm fakat o bozulunca başka bi tane taktım alman malı almak lazımmıs çin malları 10 günde pert oluomus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bende ttnet 2 mbit limitsiz tarife var. 3-4 ay önce taahütlü olarak almıştım, ,ilk 6 ay indirim ve modemden yararlanmak için. Peki ben bu yeni adsl2+ 16mbit tarifelerine geçebilirmiyim veya geçme koşulları neler, bilen biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 nileppezdel said: fir3blad3 said: iş yeri için 8 mb ye kadar muhaabeti aldık santral dibinizde dendi.iyi hız alınır dedi. ta da 3.5 mb. Santrala uzak olsak nolcak kimbilir. teşekkürler ttnet Çok cahilce konuşmuş olabilirim de aynı modemden paylaştığınız için kişi başına denk gelen hız, bandwidth kullanımına göre bölünüp azalmaz mı zaten? yok öyle bir durum. :) Hız testi tabiki diğer makinalarda iş yokken yapılıyor :) Ha tabi bi miktar kayıp kablolar sebebiyle mutlaka olurda yarı yarı ya düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ya arkadas yemin ediyorum 2-3 gunde en az bi ttnet elemani ariyor sizin tarifeyi degistirelim diye. adamlar resmen eski limitsiz adil kullanimsiz tarifelere cihat ilan etmisler. su an ttnet sitesindeki fiyatlar mi en son yoksa yeni paketler mi gelecek? (adil kullanim sonrasi limitin 1mbs olacagi gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bende bu 16mbite kadara geçmiştim 1 ay önce falan ilk günler 8-10 mbit görüyordum tertemiz.son 2 haftadır falan delirtti 1mbit 2mbit en fazla 4mbit gormeye başladım.neyse aradım demin.hemen düzelticez ayagı yaptılar.kim bilir ne cakallıklar yapmıslardı yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sözde 16 mbps hattımız var. Neyse ADSL gibi bir teknolojiyle bu bile yeterli diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi hala bakır kablo ile 16mbit vermeye calısıyolar. resmen tas devrinde yasıyoruz su ulkede yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 -e kadar olayının bokunu çıkardılar. her sene ikiye katlıyolar kağıt üstünde tarifeleri ama verilen yine aynı. üstüne artışı bahaneyle inceden zamlar, en ucuz kalburüstü paketin 50 tl olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Canim 16 mbps gibi bir hiz icin illa fiber bir kablo gerekmiyor. Bakir kablo gayet guzel 16 mbps gibi bir bandwith i kaldirabilir. Onemli olan nasil bir kablo oldugu ve nasil sarildigi onun. Her neyse, yine de bakir kablo 16 mbps gibi bir bandwith te problemsiz calisir. Sorunu surekli bakir kablolara yuklemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 iyi de o zaman fiber niye var abicim? bu devirde bakır kablodan internet mi kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 demin ps3ten speedtest yaptım 12mb gördüm laptoptada 7mbiti gördüm tabi bu ttneti aradıktan 2 saat sora oluyor :) haftalardır 4mbiti geçemiodum modem ps3e ağ kablosuyla bağlı 12mbit gördü.wirelessta o kadar düşmez dimi hız.acaba modemin yada laptopun wirelesstamı bir sıkıntı var hız baya farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar