Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl2+ ile birlikte 16 mbit hızına erişim 2011 de başlıyor.

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

şu değerler o uzaklığı falan gösteriyo diye biliyorum ama, nasıl gösteriyo hangisi neye yarıyo emin değilim ben pek. 1 ay öncesine kadar Ds Hızı dediği yer 1024'tü kavga ede ede 2048e çıkarttırdım gelen neti ki 8mbite kadar tarifesindeyim. adamlar 2mb gönderiyo direk, arıyorum "biz size 8mbite kadar diyoruz 8mbit demiyoruz diyolar. diyorum 2mbite kadar ama bu, 8 verin, 300le dosya çekeyim. siz direk 2mb veriyosunuz! ama biz 8mbite kadar diyoruz 8mbit demiyoruz falan diyolar. ağlaycam lan.

bak yine atarlandım telekom diyince.

Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

nileppezdel said:

Mesafeyi telekomla muhattap olmadan öğrenebiliyor muyuz? Speedtest.net'te <50mi diyor, o mil sanırım, yani pek açıklayıcı değil yazan. Böyle santrale mesafeyi verebilen site var mıdır?

aynen bak bu süper olur, adamlar bilmiyo çünkü.

gayette biliyolar ne kadar uzak olduğunu. adamların elinde adresin var ztn. santrallerin yerlerinide biliyolar hang, santralden hizmet aldığınıda. işlerine gelmiyo solemek. ben 8mbit netlimitsize geçerken sormustum soleyin ne kadar uzağım ona gore geçiyim diye bilmiorz onu goremeyiz biz burdan dediler. sora 2 hafta sora net kopmaya basladı surekli. aradım "erenkoy santralinden alıyosunuz hizmeti ve bu hızı uzaklık çekmiyo bu yuzden 2mbite sabitlicez internetinizi" dediler. biliolar yani o olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

şu değerler o uzaklığı falan gösteriyo diye biliyorum ama, nasıl gösteriyo hangisi neye yarıyo emin değilim ben pek.
attenuation hat boyunca uğradığı kayıp işte sinyalinin. bunu tam olarak buradan çıkarmak mümkün değil. hattının nereden geçtiği ne koşullarda geçtiği kaç repeater'a uğradığı vs etkiler bunu hep. ama şöyle birşey yapılabilir, attenuation'ın doğrusal olarak değiştiği varsayılabilir, çevre bölgelerdeki insanların attenuation değerlerinden santral noktaları hesplanır. ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

8mbite kadar tarifede hala 1mbit hızım var. adamlar hızı artırmayı unutmuşlar herhalde zamanında.

modemin arayüzüne baktım da, alınabilen max hız 12mbps görünüyor. bunda bi terslik yok di mi? adamlar arttırmamış hızımızı.

Ulaşılabilir Hız (Kbps): 12164 1149

foto ekledik cıkmadı yav.

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

kaç gündür destek hattını arıyosun

üçe beşe basıp adam bekliyosun karşına adam gelince diyosun sorun var

efnedim sorun var bilgilerinizi göremiyoruz sonra yine arayım.

ULAN BAŞTAN DESENE BİDE ÜÇ DAKKA TELEFON PARASI ALIYOSUN

gelip de bu kurumu savunmayın lütfen. neymiş kurumsalmış wirofon varmış da vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle yalancı ilgisiz bi firma ne yapsa cacık olmaz. İlla ki bi bokluğu olur görürsünüz bak. Adam hala utanmadan "512yerine 1mbe düşürücez" diyo. Git donunu düşür sen adama bak ya
Ulan okulda falan mı kullanıyoruz interneti de kota koyuyosun üstüne bi de eşşek gibi para alıyosun..Hayır oyunda soruyorum herife kaç mb netin var diyorum, adam Belgiumdayım diyor 20mb netim var diyor.Ulan ben anlatsam kendi halimi herif bi tarafıyla gülücek bana.Artık heriflerde standartlar öyle heralde.

Matta bişey yapmışlar gibi bi de bıdı bıdı övünüyo, ulan sömürüyosunuz milletin parasını o paralarla daha ne altyapılar kurulurdu
Kurulurdu demi lan :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...